Αποστολέας Θέμα: German U-Boot VIIB CLASS 1/125  (Αναγνώστηκε 2302 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος U-47 Commander

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
German U-Boot VIIB CLASS 1/125
« στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 03:27:53 μμ »
Αγορασα το τύπου VIIB U-Boot 2ου παγκοσμιου.Εταιρία κατασκευής Revell.Το πρόβλημά μου ειναι οτι σκέφτομαι να πειραξω αρκετα το κιτ.Για παραδειγμα σκέφτομαι να ανοίξω τρύπες στο κυρίως κυτος στα σημεία που θα επρεπε να βαψω μαυρα κανονικά.Αυτό που ζητάω είναι προτάσεις.Ολες είναι αποδεκτές.Ζητήστε πληροφορίες ελευθερα.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: German U-Boot VIIB CLASS 1/125
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 03:52:39 μμ »
Δεν θα στο πρότεινα...
Είναι αρκετά μικρή η κλίμακα για να μπερδέψει το μάτι!
Προτιμότερο να αλλάξεις λεπτομέρειες και κάγκελα να έρθουν πιο σωστά στην κλίμακα... :wink:
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 05:06:02 μμ »
Και εγώ δεν θα στο πρότεινα γιατί όπως είπε και ο Γιώργος είναι μικρή η κλίμακα και χώρια από αυτό θα σε ταλαιπωρήσει πολύ.  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 12, 2008, 08:48:52 πμ »
Για να εμπνευστείτε:

http://www.cine.gr/film.asp?id=706

http://www.cinemanews.gr/v5/dvd.php?n=722

http://www.videoinn.gr/store/new_store/v_3000/preview_dvd.asp?pid=2988&ref=pathfinder

http://www.videorama.gr/videorama/details.asp?ProductID=34013&bhjs=1&bhqs=1

Το μεγάλο ατού της ταινίας είναι ότι την ταινία μπορείς να την ακούσεις και στα Γερμανικά !!!

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 16, 2008, 10:51:57 μμ »
Τη συγκεκριμένη ταινία την εχω δει και μαλιστα εχω και το directors cut.Απλα ειναι η απόλυτη ταινία με υποβρύχιο.οι εργασίες προχωρούν στην κατασκευή του μοντέλου.μέχρι στιγμής αντιμετωπίσθηκαν λίγα προβλήματα εφαρμογής τπτ ομως το αξιοπρόσεκτο.οι φωτογραφίες θα σας κατατοπίσουν νομίζω περισσότερο. ::salut::Αν και η καμερα μου τελευταια εχει την τάση να μου σπαει τα νευρα.Οι φωτογραφιες βγαινουν αθλιως θαμπες λες και εχω παρκινσον. :shock:

Click to see the original size.   Click to see the original size.   Click to see the original size.   Click to see the original size.

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 17, 2008, 12:01:09 πμ »
Προκειται για ενα Γερμανικο υποβρύχιο τύπου XXI κατασκευης 1944.Είναι το γνωστό σε πολλους Electro-boat.Κατασκευαστηκαν μερικα αν και πολυ λιγα προλαβαν να αναλαβουν δραση.Το κατασκευαζω παραλληλα και ειναι λιγο παλουκι.Συγκεκριμενα θελει αλλο ενα περασμα με τον αερογραφο και θελει ενα περασμα παμω απο την ισιαλο με χοντρη βουρτσα και κανα γκρι σκουρο για να δειξει λιγο παλιο και φθαρμενο.Μετα προσθετω σκουριες και κατι ψιλα και τερμα...Αν και το θεμα βουρτσισμα ειναι κομματο δυσκολο... :twisted:

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 04, 2008, 02:03:22 μμ »
Για να εμπνευστείτε:

http://www.cine.gr/film.asp?id=706

φιλε αυτη την ταινια την εχω και ειναι φανταστικη. εχει το U-99 μεσα και απο θεμα γυρισματος ειναι τελεια για την εποχη της. βγηκα εκτος θεματος αλλα δεν αντεξα οταν το ειδα!

Το U-96 είναι  :wink:
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 04, 2008, 02:05:25 μμ »
Προκειται για ενα Γερμανικο υποβρύχιο τύπου XXI κατασκευης 1944.Είναι το γνωστό σε πολλους Electro-boat.Κατασκευαστηκαν μερικα αν και πολυ λιγα προλαβαν να αναλαβουν δραση.Το κατασκευαζω παραλληλα και ειναι λιγο παλουκι.Συγκεκριμενα θελει αλλο ενα περασμα με τον αερογραφο και θελει ενα περασμα παμω απο την ισιαλο με χοντρη βουρτσα και κανα γκρι σκουρο για να δειξει λιγο παλιο και φθαρμενο.Μετα προσθετω σκουριες και κατι ψιλα και τερμα...Αν και το θεμα βουρτσισμα ειναι κομματο δυσκολο... :twisted:

Καλή επιτυχία, τα έχω και τα δύο φτιαγμένα εδώ και κάτι χρόνια, μόνο βγάλε λίγο πιό καθαρές φωτό
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος Nick Zour

• Obergefreiter
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα-Χαϊδάρι
  • I'm a modeller
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 22, 2008, 11:41:57 πμ »
Θα ηθελα πολυ να το δω...τελειωμενο! ::prioniicon:: ::armee_smilies120::
Ob's stürmt oder schneit,
Ob die Sonne uns lacht
Der Tag glühend heiß
Oder eiskalt die Nacht  Bestaubt sind die Gesichter  Doch froh ist unser Sinn  Ist unser Sinn  Es braust unser Panzer  Im Sturm

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 22, 2008, 12:12:19 μμ »
Μπραβο και καλη συνεχεια.Εγω παιδια εχω παη στα Bavaria Studios και απολαυσα απο κοντα το U-Boot που γιριστηκαν τα εσωτερικα.Ακομα υπαρχουν και τα διαφορα μοντελα που συμετηχαν στην ταινια. :mrgreen:
Τασος ::salut::

Tags: