ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Armor/AFV: Show room

M1A2 Abrams (Italeri) 1/35

(1/4) > >>

John-John:
αυτή είναι η πρώτη μου προσπάθεια με κομμάτι κομμάτι ερπύστρια.
Η κατασκευή ήταν εύκολη το πρόβλημα που συναπάντησα ήταν στην εφαρμογή κύριος του πήγματος αλλά και του πύργου που θέλανε πολύ στόκο
και τρίψιμο, 1 άλλο σημείο που βρήκα πρόβλημα ήταν ότι κάποια κομμάτια ήταν η μικροτέρα η μεγαλύτερα από το σημείο ένωσης με κάποια αλλά  :evil: :evil: πράγμα που με απογοήτευσε γιατί πίστευα ότι η Italeri  βγάζει καλά κιτ, τουλάχιστον έτσι θυμόμουν από τα νιάτα μου. ::sofos11::

και εδώ βλέπετε την εκπληκτική μου δουλειά στις ενώσεις από τις ερπύστριες που έχω κάνει.   ::newbie::
Σιγά με τις ντομάτες....

Το χρώμα είναι Humbrol acrylic No 63 40%+No 93 45% + No 154 5% + White 10%
αφού ψεκάστηκε με Long Shine μπήκαν οι χαλκομανίες και έγινε γουος  με μείγμα burnt umber και yellow ocher. Μέτα περαστικέ με στεγνό πινέλο με ανοιχτότερους τόνους από το βασικό.
στο τέλος εγινε weatherinq τις tamiya  με τα 2 sand που εχει στους τροχούς στις ερπύστριες καθώς και σε επιλεγμένα σημεία στο άρμα

jim-eta:
Πολύ ωραίο ίσως πρέπει να επιμείνεις λίγο ακόμα στις φθορές να το κάνεις λίγο πιο ταλαιπωρημένο.Κατά άλλα μπράβο σου.

leopard:
Μια χαρά το έκανες.
 ::icon_thumright::
Λαμβάνοντας υπόψη και τη δυσκολία του κιτ το αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Greg Filos:
Ωραίος φίλε  ::icon_thumright::

Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλά επίπεδα σε σχέση με την αποχή σου απο το χόμπυ  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Είμαι σίγουρος οτι το επόμενο θα είναι ακόμη καλύτερο..

Καλή συνέχεια.

John-John:
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια.
Η βελτίωση τις δουλείας μου προέρχεται από τα άρθρα που δημοσιεύονται στο φόρουμ
 ::lovemodel::

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση