Μη βαυκαλιζόμαστε με μεγάλα λόγια δε χρειάζεται...
Παρίσι από τις 4 έως τις 12 Οκτώβρη... Για την επέτειο των 100 ετών αεροπορίας, η Armee de l' air, και δεν ξέρω ποιοί άλλοι, γέμισαν το μεγαλύτερο κομμάτι τις Champs-Elysees, με αεροσκάφη... Δεξιά και αριστερά του δρόμου. Και μιλάμε για έναν δρόμο 2χλμ, με 5 λωρίδες ανά κατεύθυνση, 20 μέτρα πεζοδρόμιο, και που αποτελεί τον κεντρικότερο δρόμο της πόλης, που ενώνει την Place de la concorde(πλατεία Ομονείας), με την Place(πλατεία) Charles De Gaulle στην Αψίδα του Θριάμβου, και που πραγματοποιούνται όλες οι στρατιωτικές παρελάσεις της πόλης... Εγώ το έμαθα τυχαία από την κοπέλα μου που βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην πόλη για ένα συνέδριο, και με πήρε τηλέφωνο κατάπληκτη από αυτό που έβλεπε... Η γκαντεμιά ήταν ότι της τελείωσε η μπαταρία στη μηχανή και έβγαλε ελάχιστες φωτογραφίες...

http://www.qype.co.uk/events/164032-les-100-ans-de-laerospatiale-Avenue-des-Champs-Elysees-ParisΥπάρχει ποτέ περίπτωση να δείτε τέτοιο θέαμα στην αντίστοιχη δική μας Πανεπιστημίου??? Με πάμπολλα αεροσκάφη από την εποχή που τα φτερά τους ήταν από ύφασμα μέχρι την εποχή που θα πετάνε χωρίς πιλότο, ιστορικά στοιχεία για το καθένα, να μπορείς να τα πλησιάσεις τόσο κοντά, και στον κεντρικότερο δρόμο??? Αν τολμούσαμε, την επόμενη μέρα θα ήταν όλα ή καμμένα από μολότωφ, ή ζωγραφισμένα με graffiti...
Κύριοι είμαστε καταδικασμένοι... Όλα αυτά ΘΑ συμβούν στη χώρα της μάσας και της μίζας, περίπου ΠΟΤΕ...