Αποστολέας Θέμα: Sauber Mercedes C9 - Revell 1/24  (Αναγνώστηκε 3986 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος overlord

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Στην πολη που γραφεται με 2 "σ" και προφερεται με 2 "λ"..
Απ: Sauber Mercedes C9 - Revell 1/24
« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 03, 2009, 12:16:18 πμ »
Η αληθεια φιλε μου ειναι οτι οχι μονο δεν το παρακανες με τη μπιχλα,αλλα ισως να ησουν και ιδιαιτερα φειδωλος μιας και εχω δει φωτο απο αυτοκινητα που μολις τερματισαν το Λε Μαν και νομισα οτι ετρεχαν στο Παρισι - Ντακαρ (εξαλλου αυτο φαινεται και απο την φωτο του #63).
Πολυ ομορφη και ρεαλιστικη δουλεια αν και προσωπικα λατρευω τα γυαλιστερα φινιρισματα που δειχνουν και τα εντυπωσιακα χρωματα στα οποια ειναι βαμμενα ενιοτε τα μονοθεσια (οπως η Κουρος..).
Συγχαρητηρια και καλη συνεχεια σε οτι κανεις στο μελλον (μια 962 ή μια Silk Cut Jaguar ισως? :mrgreen:)
Spoiler (hover to show)

Understeer is when you hit a wall with the front of your car.
Oversteer is when you hit a wall with the back.
Power is how fast you hit the wall.
Torque is how far you move the wall after the hit.

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 03, 2009, 12:31:59 πμ »
Καταπληκτικό!!!!  ::icon_thumright:: ::eusa_clap::
Το μάχιμο φινίρισμα θα ξεχωρίζει μέσα στην βιτρίνα σου!
Ένα κομμάτι της αυτοκινητιστικής ιστορίας, ιδίως τώρα που η Sauber παίρνει δύσκολες ώρες... μετά την αποχώρηση της ΒΜW από την F1 (Nαι, πρόκειται για την ίδια ομάδα, έτρεχε τα χρώματα της Mercedes άλλοτε :!:, με την BMW, σήμερα... :!: :!: :!:). Ελπίζω ο κ. Peter να βρει την λύση...

ΥΓ. Μπορεί να ξενίζει στην αρχή, αλλά επειδή έχω δει live αυτοκίνητο όπως τερμάτισε στο Leman, (σε έκθεση), σοκάρει το πόσο βρώμικα είναι... Σαν παιδάκια από διαφήμιση απορρυπαντικού.... :lol:. Όποτε επικροτώ και εγώ το λέρωμα...
Βέβαια τα τελευταία χρόνια τείνει να καθιερωθεί, σε περίπτωση που το αυτοκίνητο έχει σοβαρή διαφορά να το βάζουν στα πιτ και να πέφτει του τρελού το καθάρισμα, για να βγαίνει απαστράπτον στις φωτογραφίες του τερματισμού!!!! ʼτιμη διαφήμιση... Φέτος το έκαναν στις Κορβετ που ήταν άνετα μπροστά... Οι υπόλοιποι δεν προλάβαιναν  :wink:
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος paparadiation

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Νικαια
Απ: Sauber Mercedes C9
« Απάντηση #27 στις: Αυγούστου 03, 2009, 09:41:09 μμ »
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια  ::salut::
Τελικα το ειδα στο φως του ηλιου και δεν ειναι τοσο βρωμικο  :roll:

Φιλε gtziaf, θα την πω την αμαρτια μου... δεν με πολυαπασχολει αν θα σωθει τελικα η ομαδα της f1, μου εβγαζε κατι ξενερωτο σε σχεση με το ενδοξο παρελθον της συνεργασιας με τη Mercedes-Benz. Αλλωστε και το ξεπεταγμα στους αγωνες αντοχης το εκανε αφοτου αφησε του κινητηρες της ΒΜW και Cosworth και στραφηκε προς Στουτγκαρδη  :D Παντως αυτο με τα πιεστικα και τα πλυσιματα στο τελευταιο πιτ στοπ δεν το σχολιαζω... ευτυχως δυο χρονια τωρα ο αγωνας εχει κριθει στο οριο και δεν εχουν Αουντι και Πεζω χρονο για τετοιες ιεροσυλιες  :mrgreen:

Ακολουθει και η φωτογραφιση  (συγχωρηστε μου την καλλιτεχνικη διαθεση με το φως του σουρουπου, δεν ειναι για να μην φαινονται τα παπατζιλικια :mrgreen: )

Ιδου και δυο οικογενειακες  :D

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας
Συνεχιστε το μοντελαρισμα!  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #28 στις: Αυγούστου 03, 2009, 10:33:22 μμ »
Πολύ καλό!!!
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μόλις γύρισα από 12ωρο στη δουλειά  :twisted: και πραγματικά ήταν όαση το post σου.   ::salut::
Μου άρεσαν πολύ.   ::icon_thumright::
Ελπίζω να βρω χρόνο, να ξεκινήσω την δημοσιευσή του επόμενου project μου...
 ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Tags: