Γεώργιε
Κατ' αρχήν ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Ανταποδίδω!
(αν και στην πρώτη ο φωτισμός δεν πρέπει να είναι και ότι καλύτερο γιατί τα χρώματα φαίνονται κάπως περίεργα).
Απλά το ένα πράσινο έχει παρκετίνη το άλλο όχι.
Στην κάτω επιφάνεια έχω να σου κάνω δύο παρατηρήσεις (με φιλική διάθεση φυσικά).
Μα για αυτό ποστάρω φωτό! Ρίχτα τώρα που διορθώνονται πράγματα γιατί μετά είναι φορές που έχω τα μοντέλα να πετάνε στην κυριολεξία

Πρώτον, ίσως θα έπρεπε να πέσει λίγο περισσότερο χρώμα γιατί το preshading σε ορισμένα σημεία φαίνεται υπερβολικά.
Εδώ θα επιμείνω. Εχω φωτό από δικινητήρια της Luftwaffe που είναι σχεδόν solid black από κάτω! Ετρωγαν πολύ ταλαιπωρεία. Πάντως ομολογώ ότι στο θέμα ψηφιακή φωτό δεν τα πάω καλά. Το preshading ή θα το εξαφανίζω τελείως ή θα το κάνω να φαίνεται πολύ όπως εδώ. Στο μοντέλο δε φαίνεται τόσο πολύ. Πάρε και μία σχετική φωτό, αν και όχι με Ar-240.

Θα κοιτάξω να βρω και άλλες. Ειδικά από τα μέσα του 1944 και μετά μιλάμε για μπίχλα!
Δεύτερον, στην φωλιά του πίσω τροχού έπρπε να στοκαριστεί ή να καλυφθεί με φύλλο πλαστικού, η ένωση των δύο μισών της ατράκτου, εκτός κι αν όταν μπει το σκέλος προσγείωσης δεν φαίνεται.
Πρωτού απαντήσω έκοβα πλαστικό! Αρχικά νόμιζα οτι ο τροχός θα το έκρυβε, αλλά μία δοκιμή τροχού και καλλυμάτων με έπεισε για το αντίθετο.
Καλή συνέχεια.
Ευχαριστώ!
Πόση ώρα άφησες να στεγνώσει πριν μασκαρεις
:
Λόγω Πάσχα μία ολόκληρη μέρα. Μπορεία να το κάνεις όμως με ασφάλεια σε 2 ώρες. Να τονίσω οτι χρησιμοποιώ Tamiya masking tape και μόνο, κάποιες φορές που έβαλα χαρτοταινία την πάτησα από σοβαρά έως τραγικά

Εχεις φτιάξει 2 μοντέλα αυτό το ΠΣΚ - το ένα το εφαγες βέβαια - 
Η σωστή έκφραση είναι οτι το εκμηδένισα

Τέλος σας ευχαριστώ όλους! Ρίχτε τη γνώμη σας, για αυτό είμαστε εδώ, για να βελτιωνόμαστε!