ωραία τα λέτε. Περίπτερο? Και εμένα μου αρέσει η ιδέα.. και να συμμετάσχω και ως εθελοντής.
Αυτο σημαίνει οτι καποιοι για 4 ημέρες θα φάνε ένα περιποιημένο παλούκι - να σας πω για μία φίλη μου που ήταν σε περίπτερο του αρχάγγελου. Και βέβαια θα χάσουν και την εκδήλωση.
Περίπτερο? Σημαίνει τέντα, τραπέζια, δύο καρέκλες. Προαιρετικά φορητό ψυγείο, νερό και ξηρά τροφή.
Σημαίνει διαφημιστικά έντυπα (μπλουζάκια, κονκάρδες , καπελάκια το θεωρώ ανεφικτο σε παρούσα φάση). Για μοντέλα δεν το συζητάω. Οσα πανε θα μείνουν εκεί. (Εκτός και αν κουβαλήσουμε και βιτρίνες). Αν είναι ασπρόμαυρα Α4 μπορώ να τα τυπώσω στα κρυφά στην δουλεια μου μερικές εκατοντάδες. Αλλα μιλάμε για μερικές χιλάδες.
Ειπα κουβαλημα? Ολα αυτά πρέπει να συγκεντρωθουν καπου στην Αθηνα (σε καποιου το γκαράζ ή την αποθήκη - παιδιά έγω μένω σε δώμα δίνω την μισή βεράντα μου) και να μεταφερθουν στο αεροδρόμιο τελικού προορισμού
ειπα κουβάλημα έτσι? Με τι αυτοκίνητο? το οποίο σημειωτέον θα χρησιμεύει και ως αποθήκη κατάλειμα τις μερες της εκστρατείας.
Α και παρόλο που μου αρέσει η Δημοκρατία, χρειαζόμαστε και ένα αρχηγό/συντονιστή/ταμία.
Ειπα και ταμία -> χρειαζόμαστε και λεφτά κίνησης.
Και προτού αρχίσετε να μου φωναζετε, θέλω να σας πληροφόρήσω οτι το 2004 με 3 φίλους μου κάναμε για το ονόρε και το κέφι μας παρόμοια εκδήλωση σε 3μερο εκτός αθηνας. Π'ερα το ξενοδοχείο και τα φαγητά, μας πήγε 270EUR το άτομο. Με booklet Α4 τυπωμενα μπρος πίσω κρυφά στις δουλειές, ελάχιστες μπλούζες και καπέλα, 250 αναμνηστικές καρφίτσες, οπτικοακουστικό υλικό κατασκευής μας απο σκαναρίσματα και internet, ένα γκαράζ να τα μαζέυουμε, δύο βιτρίνες που τις μοντάραμε και τις ξεμονταραμε και σπάσαμε την μία, δύο αυτοκίνητα το ένα εκ των δύο station bagon μηκους 4,75m (μέγεθος mercedes e-class) και για 4 μηνες προσωπική δουλειά με 2 συγκεντρώσεις την εβδομάδα.