0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
'Ακρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει...............................
Υπάρχουν ακόμη ελπίδες για μικρής σχετικά έκτασης Αρχάγγελο....
Παράθεση από: mmaker στις Μαρτίου 09, 2007, 03:20:57 μμΥπάρχουν ακόμη ελπίδες για μικρής σχετικά έκτασης Αρχάγγελο....Αυτα μονο στην Ελλαδιτσα γινονται βρε φιλοι μου αντι μετα το πρωτο ΥΠΕΡ-ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ να οργανωσουμε ενα ακομα καλυτερο show,εμεις κανουμε το αντιθετο
Απο την στιγμη που μπηκε ο Μαρτιος και δεν εχει ανακοινωθει τιποτε ακομη δυο τινα συμβαινουν. Η το εχουν οργανωσει αλλα το κρατανε μυστικο (ελεο φοβου εκλογων) η πειραμε τον πουλ@. Γιατι αν αρχισουν τωρα να τον ετοιμαζουν.....βραστα χαραλαμπε......οχι mini.....ουτε micro δεν θα καταφερουν να κανουν.
Παράθεση από: melpas1013 στις Μαρτίου 01, 2007, 06:44:08 μμΚανένα νεότερο?(δις)επειδή βλέπω (για άλλη μια φορά) να επαναλαμβάνονται σεναριολογίες (που συγνώμη, αλλά προσωπικά τις απεχθάνομαι) και διαπιστώνω ότι υπάρχουν αρκετά και μάλιστα αρνητικά "πορίσματα" και από διάφορους φίλους του Forum σχετικά με την κατάληξη του Αρχάγγελου 2007, αλλά και επειδή υπάρχουν πολλοί που (μη γνωρίζοντας πως έχουν στην πραγματικότητα τα πράγματα!) κατηγορούν την ΠΑ για τη μη τέλεση airshow το 2007, είμαι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω (με πάσαν επιφύλαξη, καθώς η αναφορά μου ισχύει στη βάση του τι συμβαίνει σήμερα, 10 Μαρτίου 2007), ότι η τελική απόφαση της ΠΑ είναι ΝΑ ΓΙΝΕΙ Αρχάγγελος το 2007
Κανένα νεότερο?(δις)
Ώπα, μισό λεπτό φίλε Βασίλη, γιατί πάλι το πράγμα πάει... για παρεκτροπή και δεν μου αρέσει! Με ψέγεις γιατί δεν έδωσα νωρύτερα πληροφορίες ή ιδέα μου είναι ;;;
Προκειμένου να γίνει αυτό, η ΠΑ ξεπέρασε προβλήματα αναφορικά με εργασίες ανακατασκευής του διαδρόμου της Τανάγρας και τις μετέθεσε χρονικά προκειμένου να τελεστεί εκεί η μεγαλύτερη αεροπορική γιορτή στη χώρα μας.