Να σου απαντήσω εγώ φίλε.Και τί να σου πώ?
Έχεις απόλυτο δίκιο,για να μην πώ ότι τα λες και πιό απλά απ' ότι είναι στην πραγματικότητα.Και στο λέω εγώ που έχω συμμετάσχει αλλά και διοργανώσει αρκετές εκθέσεις(όχι μοντελιστικές).Και μόνο ότι η όλη φάση είναι σε ανοιχτό χώρο διπλασιάζει τις όποιες δυσκολίες.
Η οργάνωση μιας τέτοιας κίνησης απαιτεί έξοδα(αλήθεια πόσα χρήματα ξοδεύει όλη η παρέα μόνο για καφέδες κάθε Σάββατο?) και σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολη.Όχι όμως ακατόρθωτη.Απαιτείται υψηλή οργάνωση,θέληση και ηθικό και κυρίως υπακοή στον (οποιονδήποτε) αρχηγό-υπεύθυνο της προσπάθειας.(Πώς τα λέω έτσι

).Να μην φαγωθούμε μεταξύ μας όπως συνηθίζουμε εμείς οι Έλληνες.Ίσως το χειρότερο απ' όλα είναι η περίπτωση να γίνει ζημιά σε κάποια απ΄τα μοντέλα

.
Να μήν ξεχάσουμε όμως και τα θετικά.Οι υπεύθυνοι του περιπτέρου θα είναι εκεί από την προηγούμενη μέρα.Με λίγα λόγια
πρώτο τραπέζι πίστα στην κυριολεξία.Είναι κανείς που λέει όχι

::roll:Θα βρεθεί το hobby για πρώτη φορά στη φυσική του θέση και σας βεβαιώ ότι την επόμενη εβδομάδα το forum θα πολλαπλασιάσει τα μέλη του.
Θέλει κουράγιο.Απ' την άλλη δεν καταφέραμε να κόψουμε ούτε μιά Βασιλόπιτα.Είμαστε άξιοι να πάρουμε το ρίσκο αλλά και την ευθύνη και φυσικά να κριθούμε όλοι μας ή προτιμάμε τον καναπέ και την οθόνη του υπολογιστή μας

:
Οκτώ μήνες μένουν αν όλα πάνε καλά.
Ιδού η Ρόδος
Μήν μπλέξουμε τα καταστήματα στην προσπάθεια που θα κάνει το modelclub γιατί τότε ίσως κληθούμε να πληρώσουμε για το περίπτερο καθώς θα γίνονται πωλήσεις μέσα σ΄αυτό.Ναί στο να είναι κάποιος χορηγός και να διαφημίζεται αλλά όχι συνιδιοκτήτης.
Σας θυμίζω ότι προσπαθώ για δωρεάν διάθεση περιπτέρου στο modelclub και μόνο.Αν κάποιος έμπορος θέλει,ας βάλει το χέρι στην τσέπη και ας πάρει το περίπτερο που χρειάζεται(αν προλάβει).