Αποστολέας Θέμα: Record braking Rocket (1/40 Revell)  (Αναγνώστηκε 1371 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Βαγγέλης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλάνδρι
Record braking Rocket (1/40 Revell)
« στις: Ιανουαρίου 03, 2008, 09:59:27 πμ »

Λέω να συμμετάσχω κι εγώ για πρώτη φορά στο 5ο Modelclub Group Build.
Ανασκαφές στο στόκ έφεραν στην επιφάνεια το παρακάτω κίτ   :

Είναι ένας πύραυλος που χρησιμοποιήθηκε για ερευνητικούς σκοπούς (έρευνα των κατώτερων ορίων του διαστήματος και άλλα τεχνικά θέματα όπως προωθητήρες, ικανότητα ανύψωσης βάρους, τεχνολογία καυσίμων κτλ, κτλ.) από το 1947 έως τα μέσα του 1960 (αν και ο τελευταίος της σειράς πέταξε το 1985 από την ΝΑΣΑ). Χρησιμοποιήθηκε και από τον Στρατό (φυσικά) αν και ποτέ δεν έφερε στρατιωτική κεφαλή. Κατασκευάστηκε σε πάνω από 800 κομμάτια.

Μπορώ να συμμετάσχω με αυτό ???
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: 5ο Modelclub Group Build: "COLD WAR"
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 03, 2008, 10:56:43 πμ »
Bάγγο,εννοείται ότι μπορείς να συμμετέχεις μ'αυτό το μοντέλο!!!
Εξαιρετικό θέμα φίλε!!! ::salut::
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Βαγγέλης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 03, 2008, 11:18:55 πμ »
OK, ευχαριστώ mmaker .

Ξεκινάω με την παρουσίαση του κίτ μιά που η περιγραφή του θέματος έγινε ήδη συνοπτικά.

Το κίτ είναι αρχαίο, της Κρητιδικής περιόδου ....εμ  συγνώμη,  του 1958 ήθελα να πώ και κυκλοφόρησε ως επανέκδοση από το αρχικό της εταιρείας με το αυθεντικό κουτί.
Κλίμακα 1/40 και αριθμός κομματιών 41. Περιλαμβάνει τον πύραυλο, φορέας εκτόξευσης, 3 φιγούρες. Αρκετά καλή λεπτομέρεια για την εποχή του αλλά μετριότατες χαλκομανίες που δύσκολα θα αντικατασταθούν λόγω κλίμακας και βαριεμάρας από μέρους μου. Φυσικά θα γίνει ΟΟΒ. Είναι ενα απλό κίτ που ταιριάζει καλύτερα στις πολύ τρυφερές ηλικίες (σαν την δική μου) και το διάλεξα γιατί 1ον αυτό βρήκα στο στόκ και 2ον λόγω της απλότητάς του φιλοδοξώ να το τελειώσω γρήγορα , μη γίνω και ρεζίλι από την πρώτη μου συμμετοχή σε GB5.

Ειδού τα κομμάτια που περιλαμβάνει το κίτ :

Σήμερον μετά την 12 βραδυνή και αφου τα τέκνα παραδοθούν στις αγκάλες του Μορφέα, ξεκινώ κατασκευή και ακολούθως φωτορεπορτάζ.......
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 03, 2008, 12:41:09 μμ »
Baγγέλη είναι το αυθεντικό κιτ ή η περσινή αναπαραγωγή :?: Εαν είναι η πρώτη περίπτωση, σταμάτα αμέσως οτι κάνεις και βάλτο στο e-bay για πώληση.

Αποσυνδεδεμένος Βαγγέλης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 03, 2008, 12:51:41 μμ »
Ρεπρονταξιόν είναι το κίτ. Το πήρα πέρυσι καθότι είμαι "νεκρόφιλος" και μου αρέσουν οι αρχαιολογίες. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Από αυτή (περίπου) την περίοδο της Revell έχω μόνο το V-2 German Missile. Αυθεντικό,  του 1964 αν θυμάμαι καλά. Θα το φτιάξω μόλις ξεμπερδέψω με το  GB5 και το Τ-80.........
Βαγγέλης

Tags: