Αποστολέας Θέμα: Μάθηματα Βαψιματος Online  (Αναγνώστηκε 2231 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Major_Goose

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HOLY LAND
Μάθηματα Βαψιματος Online
« στις: Δεκεμβρίου 13, 2005, 12:52:51 μμ »
Παιδιά , όπως όλοι ξέρετε , είμαι staff member στις φιγούρες στο Armorama.

Απο την 1η Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει μια σειρά μαθήματα για βάψιμο φιγούρας βήμα - βήμα απο τους 3 Editors στις φιγούρες 2 αμερικανούς και εμένα.

Έχει επιλεγεί μια εύκολη φιγούρα ΒΠΠ Αμερικάνου Αρματιστή της Alpine Miniatures και θα την πάμε βήμα βήμα μέχρι το τέλος , ο καθένας απο την δική του πλευρά με δικές του τεχνικές και τα λοιπά. Ουσιαστικά θα γίνονται 3 παράλληλα demo στην ιδια φιγούρα. Με λάδια, ακρυλικά και μικτή τεχνική. Θα φτιάξουμε και βάσεις κ.λ.π.

http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=65437&page=1

Η φιγούρα είναι εύκολη να βρεθεί στο διαδίκτυο απο eshop και αν κάποιος ενδιαφερθεί μπορώ να σας δώσω και λινκ και λοιπά. Ρίξτε μια ματιά μήπως θελήσετε να παρακολουθήσετε και β΄λέπουμε.

Σκοπεύω στην πορεία να τοκάνω και εδώ , μόνος μου ή παρέα με κάποιον άλλο που μπορεί να ενδιαφερθεί με μια φιγούρα ελληνικού ενδιαφέροντος ή κάτι που θα σας αρέσει.

Να στε καλά

Κώστας
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος stelios2000

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χανιά Κρήτης
Μάθηματα Βαψιματος Online
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 13, 2005, 01:37:45 μμ »
an kai den asxoloumai katholou me figoures tha se parakolouthiso gia na matho diafores texnikes bapsimatos
oraia idea
thanks
So many things to do, and so little time .....

Tags: