ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Prop: Υπό κατασκευή

Dragon 1/72 He-219 in progress!

(1/11) > >>

ΕΥΓΕΝΙΟΣ:
Η συνεισφορά μου στην πολύ καλή ιδέα να ανοίξουν θέματα ίσως και ενότητα με κατασκευές "in progress".

Αποφάσισα να πειραματιστώ με αυτό το μοντέλο κάνοντας το φέτες και προσπαθώντας να βρώ τα όρια μου όσον αφορά το scratch building. Πέρα από ένα σετ φωτοχαραγμένων της Airwaves δεν υπάρχει κάτι άλλο στο εμπόριο. Οι κινητήρες θα είναι δωρεά από ένα Do-335.

Μονο μήν βιάζεστε να δείτε την συνέχεια γιατί αυτό θα είναι το μοναδικό project για φέτος (συν την ολοκλήρωση των μισοτελειωμένων στην προθήκη μου) με deadline την έκθεση IPMS 2006!

117tacan:
Ευγένιε Μπράβο  :!:  :!:  :!:  :!:

Φτιάχνεις ένα πολύ δύσκολο θέμα στην 1/72 και ένα αεροπλάνο που είναι από τα αγαπημένα μου  :wink:
Περιμένω να δω τι άλλο θα του κατασκευάσεις :twisted:
Καλή συνέχεια :wink:

mmaker:
Εγώ απλά θα πω ότι η εμπειρία σου φαίνεται απ τις προσθήκες πλαστικού στα πλαινά του κόκπιτ,και κόψιμο τους για να ελαχιστοποιήσεις/εκμηδενίσεις τα κενά...
Περιμένουμε την συνέχεια με αγωνία! :wink:

JohnMet:
Είσαι θεός... :o  μου αρέσουν πάρα πολύ τα "in progress"...
καλή συνέχεια... :D

Brutalos:
Πολύ ωραίος Ευγένιε, πραγματικά έμπειρος μοντελιστής χωρίς καμία αμφιβολία!! Καλή συνέχεια σου εύχομαι (που σίγουρα θα είναι) 8)  ! Και να συμπληρώσω πως είμαι κ εγώ fun των in-progress κατασκευών. Σκέφτομαι να ποστάρω την κατασκευή των δύο Super Cobra πιο σοβαρά τώρα, ίσως έτσι αποκτήσει ξεχωριστό ενδιαφέρον το φόρουμ με τόσα in-progress  :D  :D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση