Συνεχιζω κι εγω με την κατασκευη μου. Απο την Δευτερα ασχολουμαι με το F-106, μαζι με διαλειμματα που κανω για αλλα κιτ. Eχω ξεκινησει και πολλα και πρεπει καποια στιγμη ολα να μπουν στη βιτρινα μεχρι το Νοεμβρη οπωσδηποτε!!!
Στο θεμα μας...............Ως τωρα ειναι ΟΟΒ χωρις καμια βελτιωση. Το ηθελα σαν μια χαλαρη και ηρεμη κατασκευη. Το μονο που εγινε ειναι οτι εκοψα την καλυπτρα (την εδινε ενιαια) ετσι ωστε να ειναι ανοιχτη στο μοντελο και μαλλον στο μελλον θα πεσει λιγο σκρατσακι στο εσωτερικο της καλυπτρας, δηλαδη να καλυφθει το κενο που πλεον θα φαινεται περισσοτερο.
Συναρμολογηθηκε, τριφτηκε ελαφρα, στοκαριστηκε, ξανα τριφτηκε και αναμενει το χρωματακι του...

και εδω περαστηκε το πρωτο χερι με το καλο μου το πινελο

με το humbrol 127 και στεγνωνει. Στο δευτερο χερι θα δοκιμασω αναμειξη 127-128 για να μπλε-δισει λιιιιιγο καθως σε φωτο φαινεται να μπλε-διζει λογω ηλιου και γωνιας ληψης (ADC gray ηταν βεβαια)

Η υπεριψωμενη γραμμωση που εχει βοηθαει στο εξης

Παρατηρησα οτι με το πινελο το χρωμα συσσωρευεται γυρω απ'την γραμμωση (τουλαχιστον στο 1ο χερι βαφης) Αν και μετα το δευτερο γινει το ιδιο, βοηθαει στην καλυτερη απεικονιση της γραμμωσης χωρις ομως wash και δεδομενου οτι το F-106 ηταν πεντακαθαρο και γυαλιζε μου λυνει τα χερια κυριολεκτικα γιατι θα ειναι και καθαρο και θα φαινεται και η γραμμωση. Το αποτελεσμα θα δειξει βεβαια.