0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλλον είναι και το τελευταίο τροχοφόρο όχημα που καταπιάνομαι καθώς το στοκ μου ελαττώθηκε πάρα πολύ.
Ωραίο το όχημα Φίλιππε. Θα το βάψεις με την παραλλαγή που φαίνεται στο κουτί; Αν ναι θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και αν δεν κάνω λάθος θα είναι η πρώτη σου τέτοιου τύπου. Καλή συνέχεια (που θα την έχεις) και αναμένουμε πολλές φωτό απ' όλα τα στάδια κατασκευής και βαφής (και ξεβαφής ). Μη μας το ανεβάσεις ξαφνικά τελειωμένο...
Καλή αρχή φίλε.Ωραίο θέμα.Παράθεση από: philio στις Μαΐου 01, 2008, 01:38:24 πμ Μάλλον είναι και το τελευταίο τροχοφόρο όχημα που καταπιάνομαι καθώς το στοκ μου ελαττώθηκε πάρα πολύ. Τί σημαίνει το "στοκ" μου ελαττώθηκε πάρα πολύ ?
Τότε Φίλιππε ξεκίνα κανένα σύγρχονο τροχοφόρο.
Φίλλιπε μετά από αυτό επιβάλλεται να αρχίσεις το δωράκι του Λευτέρη να το ξετινάξεις όπως μόνο εσύ ξέρεις.
Πάντως προσωπικη μου γνώμη.....η καλύτερη ever είναι η κατακόκκινη με την ιταλική σημαία ʼμα έχεις λίγηηη υπομονή μπορώ να σου βρώ σήματα κτλ για την κόκκινη.....Θα "δώσει άλλον αέρα" στη συλλογή σου
Καλή συνέχεια Φίλιππεεχεις αποφασίσει πως να το βάψεις?φαντάζομαι ξέρεις ότι υπήρξε και "ελληνικό" τέτοιο και απο τις λιγοστές (μόλις 2) διαθέσιμες φωτό, ζητάει βάψιμο-πρόκληση (είναι καμμένο !)Σ.Σ.
Καταπληκτικό όχημα! Και εμένα από τα αγαπημένα μου! Μπράβο ρε Φίλιππε εξαιρετική επιλογή!! Θα παίξει καμιά βιενετούλα όπως μας έχεις συνηθίσει?
Παναγιώτη να σου πω την αλήθεια ήμουν στη C-DAY & στη E-DAY...η D-DAY μου ξέφυγε....
Φίλιππε...αν είσαι καλό "παιδί" και μας πείς ειλικρινά αν ήσουν τελικά στην D-DAY σου έχω "ομορφιές" για την Autoblinda σου