Χαιρετώ κι εγώ με τη σειρά μου τους συνάδελφους, συναγωνιστές και συμπολεμιστές
Μετά από μήνες περιήγησης μου στο φορουμ, σήμερα αποφάσισα να αποστείλω τους φιλικούς μου χαιρετισμούς (Πόντιος γαρ)

.
Με λένε Πέτρο, είμαι 30 χρονών, γραφίστας, πρόσφατα μπαμπάς

και ασχολούμαι με τον πλαστικό μοντελισμό πιο συστηματικά, εδώ και 4-5 χρόνια. Δηλώνω...... λάτρης των αρμάτων (δηλαδή της μπίχλας, της λάσπης και της σκόνης). Ας με συγχωρέσουν τα πετούμενα, εχω φτιάξει μονο 2.... ή 3???
Δεν τρελαίνομαι για το στρατό, έχω προοδευτικές απόψεις, μ αρέσει η παράδοση, είμαι περήφανος για την ποντιακή καταγωγή μου και όνειρό μου είναι να φτιάξω ένα διόραμα σχετικό με τη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού (αν δεν το κάνω τουλάχιστον δίνω μια καλή ιδέα σε όσους ενδιαφέρονται και θα χαρώ πολύ να το δω).
Το φορουμ είναι πάρα πάρα πολυ καλό, παραδέχομαι ότι είμαι φαν, να τα λεμε κι αυτα ετσι?

Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο θα με βοηθούσε. Τι να πρωτοαναφέρω; Τα ξέρετε οι παλιοί καλύτερα από μενα. Συγχαρητήρια αξίζουν στους διαχειριστές αλλά και σε όσους προσθέτουν και την παραμικρή πληροφορία, δίνουν κάτι από τη γνώση και την εμπειρία τους.
Ζητώ συγνώμη αν το παραπάνω κείμενο θυμίζει βιογραφικό υποψήφιου δημοτικού σύμβουλου.

Δεν έχω αυτή την πρόθεση, ήθελα απλώς, μπαίνοντας στην παρέα να ξέρετε 2-3 πράγματα για μένα.
Τους ζυγούς λύσατε