Αποστολέας Θέμα: ΜΟΝΟΓΡΑΦΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Α-7Η CORSAIR ΙΙ  (Αναγνώστηκε 4110 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
Απ: ΜΟΝΟΓΡΑΦΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Α-7Η CORSAIR ΙΙ
« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 20, 2008, 12:16:50 μμ »
Έχω πει ότι δεν θα κάνω κριτική σε περιοδικά και βιβλία, αλλά θα αναφερθώ σε ένα συγκεκριμένο σημείο του βιβλίου, γιατί είναι λίγο σαν ανέκδοτο και δεν το βλέπεις κάθε μέρα:

Γενικά, όλες οι φωτό μου φάνηκαν λίγο έως πολύ σκούρες. Μπορεί να έπεσα στην περίπτωση, τι να πω. Το αποκορύφωμα πάντως είναι στη σελίδα 92: είναι ένα μαύρο παραλληλόγραμο με κάτι να αχνοφαίνεται στο κέντρο (όλο αυτό είναι η φωτογραφία για όσους δεν το κατάλαβαν) και έχει  λεζάντα "η εισαγωγή αέρα του TF-41".

Και φυσικά μου ήρθε στο μυαλό ότι η φωτογραφία θα μπορούσε επίσης να έχει τίτλο "ένας μαύρος μες στη νύχτα". Κανείς δεν θα καταλάβαινε τη διαφορά ανάμεσα στον μαύρο και στην εισαγωγή αέρα.  :D
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος Harris Charalambous

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Maryland, USA
  • IPMS 410 MC 85
« Απάντηση #26 στις: Απριλίου 20, 2008, 07:39:58 μμ »
Ektos ean o mauros xamogelouse  :mrgreen:
Μοντελιστής από Αμερική

Αποσυνδεδεμένος Vasilis 07

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #27 στις: Απριλίου 20, 2008, 07:57:22 μμ »
Πάντως η ποιοτητά του σε καμία περίπτωση δέν δικαιολογεί τα 14 Ευρώ  :evil:

Έχω τα προηγούμενα της σειράς του Δ.Στεργίου (Mirage 2000,Mirage F1,F-4) τα οποία κυκλοφόρησαν στα 6 Ευρώ και είναι και σε καλύτερη ποιότητα (ειδικά το χαρτί) από το τελευταίο.

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #28 στις: Απριλίου 20, 2008, 08:33:42 μμ »
Έχω πει ότι δεν θα κάνω κριτική σε περιοδικά και βιβλία, αλλά θα αναφερθώ σε ένα συγκεκριμένο σημείο του βιβλίου, γιατί είναι λίγο σαν ανέκδοτο και δεν το βλέπεις κάθε μέρα:

Γενικά, όλες οι φωτό μου φάνηκαν λίγο έως πολύ σκούρες. Μπορεί να έπεσα στην περίπτωση, τι να πω. Το αποκορύφωμα πάντως είναι στη σελίδα 92: είναι ένα μαύρο παραλληλόγραμο με κάτι να αχνοφαίνεται στο κέντρο (όλο αυτό είναι η φωτογραφία για όσους δεν το κατάλαβαν) και έχει  λεζάντα "η εισαγωγή αέρα του TF-41".

Και φυσικά μου ήρθε στο μυαλό ότι η φωτογραφία θα μπορούσε επίσης να έχει τίτλο "ένας μαύρος μες στη νύχτα". Κανείς δεν θα καταλάβαινε τη διαφορά ανάμεσα στον μαύρο και στην εισαγωγή αέρα.  :D
Ναι,πραγματικά αρκετές και καλά στημένες φωτό,είναι ιδιαίτερα σκοτεινές...Και για μένα πιο σίγουρο είναι ότι η "ζημιά" έγινε απ το περιοδικό,και όχι απ τον φωτογράφο...
Εναέριες,ημερήσιες λήψεις είναι λίγο δύσκολο να έχουν βγει σκοτεινές και να έχουν φωτομετρηθεί λάθος...
Η συγκεκριμένη φωτό του αεραγωγού,σίγουρα θα είχε και φλας,δεν δικαιολογείτε να μην είχε σε τέτοιο χώρο!
Και σε τελική,δεν μου ζήτησαν και καμμία βρε αδερφέ!!! ::glossa:: ::glossa:: :lol:

Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Pyrgiotis

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
  • Σπύρος
« Απάντηση #29 στις: Απριλίου 21, 2008, 12:19:19 πμ »
Το πηρε το ματι μου στο ψηλικατζιδικο της γειτονιας!

Οντως πολλα τα 14EUR για τον ογκο του,τη στιγμη μαλιστα που διπλα του υπηρχε αντιστοιχου μεγεθος μονογραφια του Eurofighter με 6,90 EUR.......

Tags: