0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το δικο μου ουδεν προβλημα εως τωρα.
Χωρίς να έχω το ίδιο εργαλείο έχω διαβάσει, ας μας διαφωτίσει βέβαια και κάποιος που ξέρει καλύτερα, οτι ΟΛΑ τα επαναφορτιζόμενα καλά είναι να ΜΗΝ αφήνονται μέρες επάνω στην βάση - φορτιστή λόγω του οτι μειώνεται η ζωή της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας, ΚΑΙ οτι πρέπει να αφήνουμε να ξεφωρτίσει τελείως μέχρι να το ξαναβάλουμε να φορτίσει Φίλε ΑΝ μπορώ να σε βοηθήσω πές μου σε παρακαλώ το τηλ. και την διεύθυνση της Dremel (γιατί είπες κάτι για Θεσσαλονίκη)
Geo φιλε μου το εχω κι εγω το εργαλειο κι ειναι πραγματι πολυ βολικο και πολυ χρησιμος ο ρυθμιστης στροφων στο πισω μερος της λαβης,εκανες πολυ καλη επιλογη,καλοριζικο (Image removed from quote.)ΠαράθεσηΑυτο που θα ηθελα να ρωτησω μιας και ειμαι πρωταρης εντελως με τους ταχυτροχους ειναι πως μπορω να κανω λεπτα κοψιματα-τομες! Απο τα εξαρτηματα που εχει μεσα το πιο λεπτο ειναι περιπου 1χιλ.! Εχει και κατι αλλα πολυ πιο λεπτα απο αυτο αλλα νομιζω ειναι πως αυτα ειναι για τριψιμο μιας και εχουν σαγρε υφη!Ρωταω γιατι εχω σκοπο να κοψω μια καλυπτρα για να μεινει ανοικτη και πιστευω πως ειναι αρκετα μεγαλη η τομη γιαυτο! Υπαρχουν πιο λεπτα εξαρτηματα?Αυτα και συντομα θα αναφερω και τις εντυπωσεις μου απο αυτο! salutαν θες τη γνωμη μου χρησιμοποιησε καλυτερα μια σεγα γιατι η καλυπτρα θελει ψιλοδουλεια
Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω μιας και ειμαι πρωταρης εντελως με τους ταχυτροχους ειναι πως μπορω να κανω λεπτα κοψιματα-τομες! Απο τα εξαρτηματα που εχει μεσα το πιο λεπτο ειναι περιπου 1χιλ.! Εχει και κατι αλλα πολυ πιο λεπτα απο αυτο αλλα νομιζω ειναι πως αυτα ειναι για τριψιμο μιας και εχουν σαγρε υφη!Ρωταω γιατι εχω σκοπο να κοψω μια καλυπτρα για να μεινει ανοικτη και πιστευω πως ειναι αρκετα μεγαλη η τομη γιαυτο! Υπαρχουν πιο λεπτα εξαρτηματα?Αυτα και συντομα θα αναφερω και τις εντυπωσεις μου απο αυτο! salut
Απο δω και περα αφου φορτιστει θα βγαινει απο την πριζα!
Ευχαρηστω και απο το στομα σου στου...φορτιστη το αυτι! Οχι δεν μου ειπαν κατι τετοιο μαλιστα δεν μου ειπαν σχεδον τιποτα μονο το οτι αντικατασταθηκε με καινουργιο!