Μετά απο τη περιήγηση στα sites που μου πρότεινε Amen και mmaker, ευχαριστώ παιδιά, ασχολήθηκα για πρώτη φορά με τις κύριες φωλιές.
Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε παρακάτω, μου φαίνεται το παρακανα λίγο, ίσως πολύ δουλειά σε λίγο βάθος, απλά με πόρωσε, μιας και ασχολήθηκα πρώτη φορά με τέτοια βελίωση, και δε σταμάταγα

, απλά μένει να ασχοληθώ και με τη φωλιά στο ρύγχος.

Βασικά θα χρειαστεί μια γενικότερη καθαριότητα απο υπολείμματα κυανοακριλικής με την άκρη του κόφτη
Και μία γενική άποψη της κάτω πλεύρας

Τώρα μένει να ασχοληθώ με τη φωλιά του μπροστινού τροχού

κατόπιν ασχολήθηκα με την εξαγωγή του κινητήρα, όπου οπως φαίνεται απο τη χοντροκομμένη.....

Προτίμησα να την κόψω και αφού τύλιξα ένα κομμάτι φύλλο πλαστικού σε ένα κουτάκι απο.....zovirax (βγάζουμε και έρπη όταν πολυαγχωνόμαστε) για να πάρει το σχήμα της εξαγωγής και μετά απο μερικές μέρες, αφού πάρει το σχήμα θα κοπεί σε μικρότερα κομμάτια και θα τοποθετηθεί στη θέση του.

Τέλος έκανα και τις τρύπες στις εξαγωγές στα πλαϊνά, βασικά απο φωτό υπάρχουν ακόμα άλλες δυο σε κάθε πλευρά και πιο ψηλα, εκ των οποίων η μία φαίνεται οριακά και δυστυχως η άλλη θα πρέπει να φτιαχτεί ??!!??, άντε να δώ πως θα το κάνω αυτό.

Αυτές θέλω να πώ, να δώ πως θα τις φτιάξω, με φύλλο πλαστικού ή θα βγουν πολύ μεγάλες? βασικά η κάτω φαίνεται λίγο, αλλά η επάνω, δυστυχώς καθόλου, αν υπάρχει κάποιος "ανώδυνος" τρόπος να τρίψω και την κάτω και να προσπαθήσω να τις φτιάξω απο το μηδέν.

Τέλος οι γραμμώσεις χαράκτηκαν απο την αρχή και για πρώτη φορά, φαίνονται άλλωστε

και για αυτό σε μερικά σημεία είναι σα καρδιογράφημα...