Αποστολέας Θέμα: 27η Έκθεση IPMS Ελλάδος (29/9/2008 εως 5/10/2008)  (Αναγνώστηκε 55014 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
Απ: 27η Έκθεση IPMS Ελλάδος
« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 20, 2008, 11:13:33 μμ »
Η υπέρβαση των ορίων έγινε ως "εναλλακτική πρόταση" και μετά από προτροπή του Σταύρου.
Εαν έχεις κάτι να προτείνεις, είναι ευπρόσδεκτο.  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Σ.Σ.
Σαφώς και δεν έχω καμία απαίτηση να αρέσει μια αφίσα σε όλους αλλά αυτό που δεν πρέπει να γίνετε είναι να βγαίνει μια αφίσα που δεν αρέσει σε κανένα!
Τριαντάφυλλε έχεις δίκιο εγώ το έθεσα λάθος... Σαφώς και δεν περιμένουμε το "σήμα" από την IPMS για να βοηθήσομε μιας και ξέρουμε ότι η βοήθεια μας θα φανεί πολύ χρήσιμη... Με το "Αλλά είναι και λίγο δύσκολο να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες χωρίς να μας ζητηθεί... " εννοούσα να μας πει κάποιος ότι χεριάζετε μια προαφίσα!!! Το πρόβλημα δεν είναι η μετριοφροσύνη και η ευγένεια αλλά ο μη συντονισμός.
Προσωπικά μου έχει ζητηθεί από την IPMS να σχεδιάσω 3 φορές αφίσα για κάποια εκδήλωση και ανταποκρίθηκα της 2 από αυτές... (την τρίτη δεν τα κατάφερα γιατί ήμουν εκτός γραφείου σε διακοπές)

Όποτε μου ξαναζητηθεί θα το κάνω με μεγάλη χαρά αν βέβαια οι συνθήκες και ο χρόνος μου το επιτρέπουν. ::salut::

Συμφωνούμε για το διαγωνισμό αφίσας και ευελπιστώ να το βρει ωραία ιδέα και το ΔΣ της IPMS γιατί θα δώσει τρελά αποτελέσματα είμαι σίγουρος! :wink:

Αποσυνδεδεμένος kitsos

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ίλιον
Απ: 27η Έκθεση IPMS Ελλάδος (29/9/2008 εως 5/10/2008)
« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 09, 2008, 01:25:20 πμ »
καλησπέρα.

η συμμετοχή πόσο είναι ρε παιδιά? παίζουν ρόλο οι διαστάσεις του διοράματος?

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: 27η Έκθεση IPMS Ελλάδος
« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 09, 2008, 06:48:06 πμ »
Αγαπητοί φίλοι,

Επειδή εγώ είμαι υπεύθυνος για την προ-αφίσα η οποία έγινε υπό πίεση χρόνου και χωρίς να έχω γνώσεις γραφίστικης :oops:, χαίρομαι ιδιαίτερα που επιτέλους κάποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει και να συνεισφέρει στην προετοιμασία της έκθεσης ::eusa_clap::. Θα παρακαλέσω οποιονδήποτε έχει την όρεξη και τις ιδέες για να βοηθήσει να επικοινωνήσει άμεσα με το Δ.Σ. της IPMS.  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Το περιοδικό θα ξαναβγεί σύντομα και ο λόγος για τη μέχρι τώρα καθυστέρησή του ήταν η έλλειψη ύλης.  :cry:

Ευχαριστώ πολύ

Τριαντάφυλλε,
επί τρεις χρονιές τα παιδιά μου έλεγαν για την αφίσα,και κάθε χρόνο,την έδινα  στον Νίκο.
Κάθε χρόνο,δινόταν ένα μικρό περιθώριο για την δημιουργία της,με αποτέλεσμα την μία φορά,απλά ο Νίκος να μην προλαβαίνει λόγω δουλειάς!
Το μόνο που ζήτησα ήταν να μπει ένα μικρό www.modelclub.gr στην αφίσα!
Γιατί και φέτος δεν έγινε αυτό,μιας που βλεπόμαστε κάθε Σάββατο?
Και έχω ένα παράπονο...
την τελευταία φορά που δεν προλάβαμε,ούτε ο Τόλης.ούτε κάποιος άλλος δεν σκέφτηκε να πει να μπει και πάλι το λινκ του modelclub...
Και σε τελική,παρόλο το τρέξιμο πριν και μετά την έκθεση,άσχετα απ την αφίσα,πιστεύω το δικαιούμασταν!
Φέτος όλο και κάποιος θα διατεθεί να βοηθήσει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο!
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 09, 2008, 01:00:55 μμ »
επειδή ειλικρινά δεν γνωρίζω,
υπήρξε κάποια πρόταση για αφίσα η οποία αγνοήθηκε?
θα ηθελα ενα update, ακόμη και με πμ
ευχαριστώ
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος teo

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 12, 2008, 01:40:17 μμ »
Εγώ ούτε μέλος είμαι ούτε οληρώνω (?) είναι δωρεάν στους ανήλικους όσα μοντέλα κι αν πσς???? :?:
ΠΑΟΚ και Μοντελισμός = A-7 ΟΛΥΜΠΟΣ (πολύ ΠΑΟΚ αυτό το αεροπλάνο ε???)

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #30 στις: Ιουνίου 12, 2008, 01:53:49 μμ »
ναι αν είσαι ανήλικος είναι δωρεάν για όσα μοντέλα και να πας...

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #31 στις: Αυγούστου 20, 2008, 10:19:56 μμ »
 "Ξανα-ανοίγω" λίγο αυτό το θέμα μιας και σήμερα είχαμε μια mini συνάντηση εδώ στην Θεσ/νίκη (με μπασκετική ψυχρολουσία  :cry: ) κατα την οποία "ανοίξαμε" και το θέμα πώς και πότε να "κατεβούμε" για την έκθεση.......Μετά απο διάφορες προτάσεις διαπιστώσαμε οτι τα εκθέματα θα γίνονται δεκτά μόνο μέχρι και την Τετάρτη 1/10/2008  :roll: :roll: :roll: :roll: Και ιδού το πρόβλημα....δεδομένου οτι η έκθεση θα "κλείσει" το Σάββατο με την βράβευση και αναγκαστική παραλαβή των εκθεμάτων, δημιουργείται το μεγάλο πρόβλημα των μοντελλιστών απο επαρχία....δλδ θα πρέπει κάποιος να "κατέβει" τ' αργότερο Τετάρτη και να μείνει μέχρι και το Σάββατο τ' απόγευμα.....Κατα την ταπεινή μου γνώμη αυτό είναι ενα πρόβλημα μιας και σημαίνει 3 αν οχι 4 νύχτες διαμονής στην Αθήνα, κάτι που δεν βολεύει πολλούς τόσο λόγω εργασίας αλλά όσο και απο οικονομικής απόψεως (ξενοδοχεία κτλ).......
 Μήπως θα ήταν καλύτερο να δωθεί μια παράταση στην "κατάθεση" των εκθεμάτων μέχρι την Παρασκευή  :?: :roll: :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #32 στις: Αυγούστου 20, 2008, 10:34:59 μμ »
Το ίδιο "πρόβλημα" αντιμετωπίζω κι εγώ, όπου θέλω να ανεβάσω στην έκθεση μοντέλα μου. Θα πρέπει να μείνω στην Αθήνα σχεδόν όλη την εβδομάδα.
Βέβαια θέλω σαν τρελός να παρακολουθήσω και την/τις επίδειξη/επιδείξεις που θα κάνει ο Σταύρος (μιας και της περσινής το video δεν το είδαμε ποτέ  :twisted:  :twisted::wink:

"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #33 στις: Αυγούστου 20, 2008, 10:57:23 μμ »
Για εμάς που μένουμε αρκετές ώρες μακριά από την Αθήνα είναι αρκετά δύσκολο να συμμετέχουμε με αυτό το πρόγραμμα. Η θα πρέπει να πάρουμε άδεια ολόκληρη την εβδομάδα ή να βρούμε κάποιον άλλο τρόπο ώστε τα μοντέλα μας να φτάσουν στην έκθεση μέχρι την Τετάρτη.

Προσωπικά έχω κλείσει από τώρα αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα αλλά μόνο για το ΣΚ (φτάνω Παρασκευή βράδυ). 

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #34 στις: Αυγούστου 20, 2008, 11:00:17 μμ »
Πάνω από όλα μην απογοητεύεστε!
Μπορεί κάποιος να σας εξυπηρετήσει εδώ στην Αθήνα. Κάποιος γοητευτικός, αρρενωπός, με Matrix, αετίσιο βλέμμα, θεληματικό πηγούνι και μεγάλη σκιά...
Ολα γίνονται, ειδικά όταν ο κάποιος θα έχει άδεια την εβδομάδα της έκθεσης και να πάει να πεθάνει η εργοδοσία!

Στείλτε pm στον κάποιον για συννενόηση, εκπόνηση σχεδίου δράσης, ορισμού ΑΝΣΚ, κωδικών επικοινωνίας κλπ.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #35 στις: Αυγούστου 20, 2008, 11:04:21 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
« Απάντηση #36 στις: Αυγούστου 20, 2008, 11:04:38 μμ »
ναι ρε συναδελφοι οπου μπορουμε να σας εξυπηρετησουμε :!: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
Απ: Απ: 27η Έκθεση IPMS Ελλάδος (29/9/2008 εως 5/10/2008)
« Απάντηση #37 στις: Αυγούστου 20, 2008, 11:08:50 μμ »
Πάνω από όλα μην απογοητεύεστε!
Μπορεί κάποιος να σας εξυπηρετήσει εδώ στην Αθήνα. Κάποιος γοητευτικός, αρρενωπός, με Matrix, αετίσιο βλέμμα, θεληματικό πηγούνι και μεγάλη σκιά...
Ολα γίνονται, ειδικά όταν ο κάποιος θα έχει άδεια την εβδομάδα της έκθεσης και να πάει να πεθάνει η εργοδοσία!

Στείλτε pm στον κάποιον για συννενόηση, εκπόνηση σχεδίου δράσης, ορισμού ΑΝΣΚ, κωδικών επικοινωνίας κλπ.
Επιβεβαιώνω τα παραπάνω, ο Γιώργος είχε αναλάβει καθήκοντα προσωπικού μου οδηγού στην περυσινή συμμετοχή μου στην έκθεση...
Για φέτος το πρόγραμμα έχει επίσκεψη-αστραπή, άφιξη Σάββατο πρωί αναχώρηση Σάββατο βράδυ...

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #38 στις: Αυγούστου 20, 2008, 11:11:48 μμ »
Αρεεεεε Γιώργαρε ΨΥΧΑΡΑ  :!: :!: :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink:
Το ορθόν είναι ΨΥΧΑΚΙΑ ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Ρε παιδιά, λίγο οργάνωση χρειάζεται, δεν είναι τίποτα. Να τα βάλουμα κάτω, να βρούμε ένα σχέδιο με εναλλακτικές λύσεις (άνθρωποι είμαστε, τυχαίνουν και στραβές) και δε νομίζω πως είναι πρόβλημα. Μόνο να μπει κάποιος ως συντονιστής ώστε να υπάρχει ένα κεντρικό σημείο-πρόσωπο αναφοράς και όλα θα πάνω ρολόϊ.

Αντε να δούμε και τη στρατιά του μεγάλου αρχηγού Βρωμερή Ρητίνη να πήξουν τα τραπέζια να μη χωράμε!

Για φέτος το πρόγραμμα έχει επίσκεψη-αστραπή, άφιξη Σάββατο πρωί αναχώρηση Σάββατο βράδυ...
Αντε μπράβο! Ετσι, καλά νέα να ακούω!

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #39 στις: Αυγούστου 20, 2008, 11:14:20 μμ »
Θα κάνω πρόταση στα παιδιά(αν δεν ισχύει ήδη) να μπορούν οι εκτός Αθηνών κατ εξαίρεση να παραδίδουν τα μοντέλα τους και αργότερα...
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #40 στις: Αυγούστου 20, 2008, 11:14:58 μμ »
... ή να βρούμε κάποιον άλλο τρόπο ώστε τα μοντέλα μας να φτάσουν στην έκθεση μέχρι την Τετάρτη.

Ο άλλος βρέθηκε και είναι τεράστιος!! Γιώργο να σαι καλά φιλαράκι!  ::eusa_clap:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Προσωπικά έχω πλάσει ένα σενάριο στο μυαλό μου με βασικό πρωταγωνιστή τον μαθουσάλα του forum ο οποίος παραθερίζει αυτή την στιγμή κάπου στον Πόρο χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει...   ::devil023::

Πάντως παιδιά να σας ενημερώσω ότι αν κάποιος κλείσει από τώρα αεροπορικά εισιτήρια μπορεί να βρει πολύ καλές τιμές. Εγώ έκλεισα από Θεσσαλονίκη με 137EUR πήγαινε - έλα...

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #41 στις: Αυγούστου 20, 2008, 11:15:01 μμ »
Τα 35αρια είναι "εύκολη" υπόθεση  ::arrowred:: 2 κούτες ΝΟΥ-ΝΟΥ με την Aegean και είναι ok....το "πρόβλημα" είναι οτι με δυο 9αρια και ενα 8αρι η μόνη λύση λέγεται Ο.Σ.Ε.  :roll: :roll: :roll: :roll:   Εγώ θα μπορέσω μόνο για Π.Σ.  :cry: δλδ 2 νύχτες.......μάλλον στο President με τον Greg  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #42 στις: Αυγούστου 20, 2008, 11:15:53 μμ »
Θα κάνω πρόταση στα παιδιά(αν δεν ισχύει ήδη) να μπορούν οι εκτός Αθηνών κατ εξαίρεση να παραδίδουν τα μοντέλα τους και αργότερα...

::icon_thumright::  ::eusa_clap::
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #43 στις: Αυγούστου 20, 2008, 11:19:55 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #44 στις: Αυγούστου 20, 2008, 11:20:16 μμ »
Αυτό Γιώργο θα λύσει τα χέρια πολλών! ::icon_thumright::

Spoiler (hover to show)

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 20, 2008, 11:20:25 μμ »
Και μια ερώτηση......γίνεται λόγος για βάσεις πέρα του 50X50 με extra χρέωση και οτι πρέπει να ειδοποιηθούν οι αρμόδιοι  :roll: :roll: με ποιόν μπορώ να συνεννοηθώ  :?: :?: :?:

Αποσυνδεδεμένος zimmerman

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Melbourne-Australia
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 20, 2008, 11:24:30 μμ »
Θα ηθελα να θειξω ενα ζητημα που αφορα την ημερομηνια διεξαγωγης του διαγωνισμου.....λεει οτι εχουμε 6 μηνες μπροστα μας για να ετοιμασουμε τα μοντελα μας...
και συνεχιζω..ποιος μοντελαρει μεσα στο νταλακαλοκαιρο....η ενα μηνα μετα την εκθεση.....παντως εγω αυτα που θα φερω τα εχω ξεκινησει πριν 1 με 2 χρονια....
8α προτειμουσα να γινοταν  φλεβαρη ,μαρτη ,απριλη, πιστευω οτι ετσι κερδιζουμε χρονο και μπορουμε να προετοιμαστουμε καλυτερα..
πιστευω οτι ετσι πειραματικα πρεπει να γινει μια τετοια κινηση ετσι ωστε ολοι μας να μπορουμε να φτιαξουμε τα μοντελα μας με την ανεση μας και οχι να ιδρωνουμε πανω στους παγκους αγχωμενοι αν θα προλαβουμε...

Γιώργος Παπανικολάου

Αποσυνδεδεμένος thanasis87

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 21, 2008, 12:06:05 πμ »
Θα ηθελα να θειξω ενα ζητημα που αφορα την ημερομηνια διεξαγωγης του διαγωνισμου.....λεει οτι εχουμε 6 μηνες μπροστα μας για να ετοιμασουμε τα μοντελα μας...
και συνεχιζω..ποιος μοντελαρει μεσα στο νταλακαλοκαιρο....η ενα μηνα μετα την εκθεση.....παντως εγω αυτα που θα φερω τα εχω ξεκινησει πριν 1 με 2 χρονια....
8α προτειμουσα να γινοταν  φλεβαρη ,μαρτη ,απριλη, πιστευω οτι ετσι κερδιζουμε χρονο και μπορουμε να προετοιμαστουμε καλυτερα..
πιστευω οτι ετσι πειραματικα πρεπει να γινει μια τετοια κινηση ετσι ωστε ολοι μας να μπορουμε να φτιαξουμε τα μοντελα μας με την ανεση μας και οχι να ιδρωνουμε πανω στους παγκους αγχωμενοι αν θα προλαβουμε...

Θα συμφωνήσω με το φίλο zimmerman ότι ο μήνας Σεπτέμβριος δεν είναι και ο πιο κατάλληλος για τη δiεξαγωγή της έκθεσης. Το μήνα αυτό υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν άδεια για διακοπές, φοιτητές που έχουν εξετάσεις, ενώ αποτελεί και μία μεταβατική περίοδο για πολλές οικογένειες από το καλοκαίρι προς το χειμώνα. Παλαιότερα πιστεύω ότι η έκθεση ήταν καλύτερα από πλευράς χρονικής τοποθέτησης.
...και κάτι άλλο: Έχω παρατηρήσει ότι αρκετοί συνάδελφοι μοντελιστές αγχώνονται (:shock:) σχετικά με το αν θα προλάβουν να τελειώσουν τα μοντέλα τους έτσι ώστε να συμμετάσχουν στην έκθεση. Επίσης αρκετοί κατασκευάζουν ένα μοντέλο βιαστικά και τελευταία στιγμή μόνο και μόνο για να το παρουσιάσουν στη διοργάνωση. Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τους όποιους συμ-forum-ίτες ακολουθούν τα παραπάνω, θα ήθελα να πω ότι ο μοντελισμός είναι ένα hobby που στόχο έχει να μας χαλαρώσει και να γεμίσει δημιουργικά τον ελέυθερο χρόνο μας.
  Όταν ο μοντελιστής αρχίζει να προγραμματίζει και να μετράει τις μέρες σχετικά το πότε θα τελειώσει τη κατασκευή και το φινίρισμα του μοντέλου, τότε το hobby γίνεται έννοια, άγχος και πονοκέφαλος, στοιχεία της κλασσικής καθημερινότητας του μέσου Έλληνα.
  Επίσης, ας μη ξεχνάμε ότι τα μοντέλα που κερδίζουν βραβεία και επαίνους δε φτιάχτηκαν μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, και κυρίως με άγχος!
  Καλύτερα να απολάυσει ο μοντελιστής τη κατασκευή του μοντέλου χαλαρά και ήρεμα (και ας μη προλάβει το μοντέλο για την έκθεση) , παρά να μπει στη παραπάνω διαδικασία, που μόνο όφελος για τον ίδιο δε θα έχει.
  Τα παραπάνω δεν αφορούν κάποιο συγκεκριμένο συνάδελφο, ούτε κρύβουν υπονοοούμενα για την IPMS, την οποία πιστέυω ότι όλοι οι μοντελιστές στηρίζουμε .

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 21, 2008, 07:44:51 πμ »
απαντώ στα γρήγορα με τη σειρά:

1. το βιντεο από το περυσινό σεμινάριο, παραδόθηκε σε μέλος του modelclub για επεξεργασία και διανομή. δεν ευθύνομαι προσωπικά, για τη μη διάθεση του ακόμη στους ενδιαφερόμενους. Για το φετεινό σεμινάριο, θα γίνει ένα την παρασκευή της έκθεσης - θεού θέλοντος και εργοδότη επιτρέποντος - μάλλον με αρματικο-διοραματικό περιεχόμενο. το ακριβές αντικείμενο και λοιπές λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα.

2. όπως προείπαν οι δυο Γιωργηδες υπαρχουν οι αντίστοιχες λύσεις για τους εκτός Αθήνας, που εφαρμόστηκαν επιτυχώς και  προηγούμενες χρονιές :
   - ή κάποιος Αθηναίος αναλαμβάνει να παραλάβει τα μοντέλα και να τα διεκπαιρεώσει,
   - ή κανονίζεται με το ΔΣ, κάποια "καθυστερημένη" παράδοση και ενδεχομένως "ενωρίτερη" επιστροφή των μοντέλων. σε αυτή την περίπτωση βεβαια, οι λιγοτερες μερες "συμμετοχης" των εν λογω μοντελων, ενδεχεται να λειτουργησει σε βάρος τους για την κριτική-ψηφοφορία.

3.  ο χρόνος διεξαγωγής της έκθεσης δεν νομιζω να επηρεάζει την... παραγωγικότητα των μοντελιστών, εφόσον υπάρχει πρόνοια και μακροπρόθεσμος σχεδιασμός. σημειώνω πάντως ότι όλες οι μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού γίνονται πάντα καλοκαίρι (IPMS USA) ή φθινόπωρο (IPMS UK / Scalemodelworld, Euromilitaire).

Με το καλό να τα πούμε όλοι από κοντά στην έκθεση του Σεπτέμβρη   ::salut::

Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 24, 2008, 08:51:04 μμ »
... ή να βρούμε κάποιον άλλο τρόπο ώστε τα μοντέλα μας να φτάσουν στην έκθεση μέχρι την Τετάρτη.

Ο άλλος βρέθηκε και είναι τεράστιος!! Γιώργο να σαι καλά φιλαράκι!  ::eusa_clap:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Προσωπικά έχω πλάσει ένα σενάριο στο μυαλό μου με βασικό πρωταγωνιστή τον μαθουσάλα του forum ο οποίος παραθερίζει αυτή την στιγμή κάπου στον Πόρο χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει...   ::devil023::

Ο μαθουσάλας  ::glossa:: δυστυχώς επέστρεψε σήμερα για να ριχτεί από αύριο πρωί-πρωί στον αγώνα της επιβίωσης... :mrgreen:
Καλά, ούτε στις διακοπές δεν γλυτώνει κανείς από σας...
Για λέγε, για λέγε τι σενάριο πλάθει το διεστραμμένο μυαλό σου  :?: :?: :?::shock: :shock: :shock:
Πάντως ότι και να είναι θα υλοποιηθεί  :wink: :wink: :wink:

Tags: