Αποστολέας Θέμα: Καλιο αργα ,παρα ποτε  (Αναγνώστηκε 981 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος HEL(las)

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σωμα στην Σαλονικη, μυαλο και καρδια στην Κομοτηνη
  • "ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΣΑΝΤΕΣ"
Καλιο αργα ,παρα ποτε
« στις: Μαρτίου 30, 2008, 08:25:48 μμ »
Χαιρετω ολο το club ! Βρεθηκα εδω μεσα τελειως τυχαια , ψαχνοντας στο διαδυκτιο περιοδικα για το hobby (κ συγκεκριμενα το τευχος Νο 83 του Modelling για την παρουσιαση του Su - 34 στην 1/72 της Italeri ,που απο τοτε περιμενει εμενα να ωριμασω μοντελιστικα για να το αρχισω..)

Μπορει για μερικους που με γνωρισαν να ειναι εκπληξη,αλλα ασχολουμαι  με οτι πεταει,λογω καποιων ανεκπληρωτων ποθων... Το "ασχολουμαι" βεβαια ειναι σχετικο ,μιας κ εχω αρκετα χρονια να πιασω σοβαρα το hobby.Αρκει να σας πω οτι εχω αφτιαχτα εδω κ μια 10ετια (....) το Su-34 1/72 Italeri,F-14A 1/48 Italeri, Apache 1/48 Monogram,Mirage-2000C 1/48 Heller...

Εχω παθει σοκ με ολους σας για την αγαπη που εχετε για το hobby και την τελειοτητα των κατασκευων σας ,και απ'την αλλη ζηλευω που βρισκεστε κ συζητατε για τον μοντελισμο ακομα κ το οτι υπαρχουν τοσα καταστηματα μοντελισμου,πραγμα το οποιο εδω πανω δεν εχει ανθισει καθολου  :(
Χ
αρηκα πολυ που γνωρισα μερικους απο εσας τους "τρελαμενους" μοντελιστες στην παρελαση κ ειμαι στην διαθεση οποιου θελει κατι που να αφορα τα τεθωρακισμενα.

::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::  ::salut::
                                                                                                                                                                Δημητρης

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Απ: Καλιο αργα ,παρα ποτε
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 30, 2008, 08:31:38 μμ »
καλώς μας ήλθες και επίσημα λοιπόν Δημήτρη  ::salut:: ::salut:: ::salut::
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 30, 2008, 08:40:13 μμ »
Kαλώς ήρθες επίσημα Δημήτρη. Χάρηκα και εγώ που σε γνώρισα και από κοντά.

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 30, 2008, 08:45:01 μμ »
Καλώς τον και ας άργησες...  :mrgreen:
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 30, 2008, 08:48:03 μμ »
Kαλώς ήρθες επίσημα Δημήτρη και από μενα .

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 30, 2008, 08:50:47 μμ »
Δημήτρη όλοι μας χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε και τα είπαμε από κοντά στην παρέλαση.
Έχεις και φωτογένεια και οι συνάδελφοί σου ήταν όλοι άψογοι.
 :wink:
Οι συνάδελφοι αεροπλανάδες του φόρουμ σίγουρα θα σε βοηθήσουν όσο μπορούν περισσότερο.
Να είσαι καλά :!:
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 31, 2008, 07:36:44 πμ »
Δημήτρη, καλώς όρισες και από εμένα... Από την πλευρά μας, ότι χρειαστείς, είμαστε στη διάθεσή σου...

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 31, 2008, 12:32:31 μμ »
 ::hi::

::fahr09::

και καλή διαμονή... ::icon_thumright::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 31, 2008, 08:26:33 μμ »
Δημήτρη και εγώ με την σειρά μου χάρηκα πολύ που σε γνώρισα αν και ήταν για πολύ λίγο, ελπίζω όμως ότι θα τύχει ξανά να βρεθείς κοντά στην παρέα μας.
Και εγώ μακριά βρίσκομαι από την Αθήνα αλλά προσπαθώ όποτε μου δύνεται η ευκαιρία να βρίσκομαι με την παρέα του Model club. Πριν από χρόνια που υπηρετούσα στην Βόρια Ελλάδα είχα και εγώ το πρόβλημα της, ουσιαστικά, ανυπαρξίας οποιουδήποτε μοντελιστικού είδους είτε μοντέλο λέγεται αυτό είτε κάποιο εργαλείο ή χρώμα αλλά δεν το έβαλα κάτω και τα παιδιά από το club με βοήθησαν πολύ αφού ποτέ δεν  αρνήθηκαν  να μου αγοράσουν και να μου στείλουν ότι τους ζήτησα. Ότι χρειαστείς λοιπόν μπορείς να το ζητήσεις και όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε εξυπηρετήσει αυτή είναι και η μεγαλύτερη «μαγκιά» μπορώ να πω της πολύ όμορφης παρέας μας.
Λοιπόν πολλά είπα, έστω και καθυστερημένα να σου ευχηθώ το καλώς ήρθες και καλή δύναμη εκεί πάνω με τα καινούρια σας θηρία.

Υ.Γ Χάρηκα πολύ που είσαι fun των πετούμενων για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε...   

Tags: