Χαιρετω ολο το club ! Βρεθηκα εδω μεσα τελειως τυχαια , ψαχνοντας στο διαδυκτιο περιοδικα για το hobby (κ συγκεκριμενα το τευχος Νο 83 του Modelling για την παρουσιαση του Su - 34 στην 1/72 της Italeri ,που απο τοτε περιμενει εμενα να ωριμασω μοντελιστικα για να το αρχισω..)
Μπορει για μερικους που με γνωρισαν να ειναι εκπληξη,αλλα ασχολουμαι με οτι πεταει,λογω καποιων ανεκπληρωτων ποθων... Το "ασχολουμαι" βεβαια ειναι σχετικο ,μιας κ εχω αρκετα χρονια να πιασω σοβαρα το hobby.Αρκει να σας πω οτι εχω αφτιαχτα εδω κ μια 10ετια (....) το Su-34 1/72 Italeri,F-14A 1/48 Italeri, Apache 1/48 Monogram,Mirage-2000C 1/48 Heller...
Εχω παθει σοκ με ολους σας για την αγαπη που εχετε για το hobby και την τελειοτητα των κατασκευων σας ,και απ'την αλλη ζηλευω που βρισκεστε κ συζητατε για τον μοντελισμο ακομα κ το οτι υπαρχουν τοσα καταστηματα μοντελισμου,πραγμα το οποιο εδω πανω δεν εχει ανθισει καθολου
Χ
αρηκα πολυ που γνωρισα μερικους απο εσας τους "τρελαμενους" μοντελιστες στην παρελαση κ ειμαι στην διαθεση οποιου θελει κατι που να αφορα τα τεθωρακισμενα.

Δημητρης