Ρε Μητσο, ειναι ντροπή αυτο που γινεται!!!!
Υπάρχει τετοιο χερι, και λειτουργει με αντιπροσωπο????? Επιβαλλεται πλεον να μιλαμε απευθειας και να τον γνωρισουμε περισσοτερο!!!
Δεχομαι να ειναι το τελευταιο ποσταρισμα αυτο!!!! Το επομενο θα ειναι με προφιλι ΟΡΕΣΤΗΣ original!!!
Για ακομα μια φορά, υποκλινομαι στην ομορφια του αποτελεσματος, αλλα θα ηθελα να ειχαμε απευθειας επαφη!

Αλεξη μου εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες αλλα δυστυχος υπαρχει τεχνικο προβλημα, ο φιλος μας πρεπει να παει να αγορασει καινουργιο υπολογιστη και θα το κανει καπια στιγμη απλα μεχρι τοτε προκειμενου να μην φαινετε καθολου η δουλεια του ανελαβα εγω θημαστε με δικη μου προτοβουλεια να βαλω μερικες φωτο, απλα υπηρξε αποδοχη και ανταποκριση απο τα παιδια εδω στο φορουμ και εγινε οτι εγινε.
Υπαρχει μια καθηστεριση στην αγορα υπολογιστη απο τον Ορεστη τωρα πλεον συνηδητη, Προτιμησε να κανει μια επενδυση σε καπια εργαλεια π.χ Καινουργιο κομπρεσερ και καινουργιο αερογραφο, χρωματα, εργαλια , βιβλια, καλη ψηφιακη μηχανη κλπ. ( απο τα χρηστουγεννα μεχρι τωρα εχει καληψει το ποσον που αντιστοιχει σε εναν καλο υπολογιστη) αλλα κατα την γνομη του το ξοδεψε σε πραγματα πιο χρησημα.(και εγω το ιδιο πιστευω).
Ασε που μεταξη αστιου και σοβαρου μου ειπε οτι δεν περνει υπολογιστη για να μην καταντησει σαν και μενα

που αντι να μοντελαρω προτιμω να σερφαρω (εχει δικιο εδω που τα λεμε), στο κατο κατο καπιες αναγγες οσον αφορα την ερευνα κλπ προσφερθικα εγω και φυσικα και ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ που βοηθησατε στελνοντας του οτι ζητησε.
Τα παιδια εδω στην θεσσαλονικη τον γνορισαν μιας και πεαραβρεθικε σε καπιες σηναντησεις στο κιτσεν μπαρ και τωρα πια ανηκει στην παρεα και επισημα πλεον.
Εννοειτε πως οταν ερθεις Θεσσαλονικη θα ειναι απο τους πρωτους που θα γνορισεις,
οποτε θα χρειαστει να κανουμε λιγο ακομα υπομονη μεχρι να παρει τελικα τον υπολογιστη (που θα παρει τελικα συντομα) και μεχρι τοτε ας μου επιτρεψετε να λειτουργησω σαν αντιπροσοπος για το φιλαρακι μου.

Αυτο παντος με δικο του Προφιλ (Ορεστης), Αλεξη μου, ειναι πολυ καλη ιδεα και θα ηταν καλο να εχει και να μπαινει οποτε μπορει αυτος εστω απο κανενα ιντερνετ καφε η απο οπουδοιποτε αλλου για να απανταει σε καπιες εροτησεις που του γινοντε απο τα παιδια η οτι αλλο τελος παντον, μπραβο Αλεξη θα του το μεταφερω