0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρε κι απο μενα.Σιγα που δεν θα "χωνωμουν" εδω.Βεβαια το πρωτο μονο ειναι -Ε αλλα και τα αλλα εδρασαν στην Ελλαδα και ειπα να μην μεινουν απ εξω...(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Παράθεση από: Farao Mike στις Μαρτίου 21, 2008, 08:49:41 μμΠαρε κι απο μενα.Σιγα που δεν θα "χωνωμουν" εδω.Βεβαια το πρωτο μονο ειναι -Ε αλλα και τα αλλα εδρασαν στην Ελλαδα και ειπα να μην μεινουν απ εξω...(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.) καλησπερα mike.το τελευταιο αεροσκαφος που κατεβασες το καθετο σταθερο ειναι λευκο η κανω λαθος.εχω ακριβως το ιδιο στην μεση λογω ζημιας στην καλυπτρα
ΤονΕ λιώσατε και μετά περιμένετε το "γαιδούρι" να περιλάβετε εμένα, αμ ... ΠΡΙΤΣ
Πλάκα, πλάκα, με τις πληροφορίες και τα GB που μου δώσατε, όχι να το φτιάξω, αλλά και να το πετάξω θα μπορώ σε λίγο!!!
Πλακα πλακα, τα Αεροπλανοτοπικ του αρματα, ειναι τα μονα που εχουν ποσταρισματα απο ολους ...εκτός απο τον ιδιο!!!!!! Φαινομενο!!!!Αλλά οπως οπως λεει ο SIvas, θελει μια διαδικασια το πραμα!!! Αν ειναι να του αλλάξουμε θρησκεια, να κανουμε υπομονη, στοργη και προδερμ!Αλλα οταν φταξει η ωρα....του κοκπιτ!!!!!!!! ......τον περιμενει στη γωνια η Σκυλα και ή Χαριβδη!!!! Ετσι βαπτιζονται οι ...αεροπλαναδες!!!!! Παράθεση από: nino1969 στις Μαρτίου 21, 2008, 10:00:50 μμΤονΕ λιώσατε και μετά περιμένετε το "γαιδούρι" να περιλάβετε εμένα, αμ ... ΠΡΙΤΣ Εσυ ειδικά θα εχεις μεταχειρηση τυπου .....HOSTEL III (η παρανοια συνεχιζεται....!!!!)
Με τόσες παραλλαγές που μου postάρατε, μου φαίνεται πως θα γεμίσω τον τόπο με 109
(Image removed from quote.)Ωραία παραλλαγή Με το κατάλληλο βάψιμο θα μπορούσε να γίνει ένα εξαιρετικά όμορφο μοντέλο. !!!!!!!!
Παράθεση από: LIVERPOOL στις Μαρτίου 23, 2008, 09:52:28 μμ(Image removed from quote.)Ωραία παραλλαγή Με το κατάλληλο βάψιμο θα μπορούσε να γίνει ένα εξαιρετικά όμορφο μοντέλο. !!!!!!!! ...θα συμφωνησω απολυτα...η συγκεκριμενη παραλλαγη ειναι σουπερ...