Καλησπέρα σε όλους σας. Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να γράφω την προτελευταία μου (μάλλον) απάντηση σε αυτό το topic. Το μοντέλο είναι σχεδόν τελειωμένο, μένει να μπούν μόνο τα κομμάτια που "σπάνε εύκολα" όπως το σύστημα προσγείωσης και τα καλύμματα τους, η καλύπτρα, οι προπέλες, οι αντένες κ.α. αυτή τη στιγμή κάνω τις φθορές και βάζω τα σήματα. Στις φωτο που ακολουθούν φαίνεται πως ήταν το μοντέλο σήμερα το πρωί. Καλώς εχόντων των πραγμάτων όλα θα είναι έτοιμα μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου για την έκθεση της IPMS. Ραντεβού τον Οκτώβρη λοιπόν...
Τις θερμές μου ευχαριστίες στους: Alex, Jim-eta, Moufas, Michalis20, Viper, Περικλής, Jet72, κουρσάρος78, Vagelis207, Μούργα & c.nemo.

τοπικ που δε μπορεις να παρεις τα ματια σου απο πανω του ειναι τελικα αυτο Μιχαλη 
Χρησιμοποίησα το punch & die για να κάνω τις τρύπες αφού με το τρυπάνι γινόταν χάλια. Το υλικό είναι pewter..
τι ειναι το pewter και που το βρισκουμε
: 
Sorry Viper που άργησα τόσο πολύ να απαντήσω... To pewter είναι ένα φύλλο κασίτερου το οποίο είναι πολύ εύπλαστο και ιδανικό για μοντελιστική χρήση. Το κακό είναι οτι το έχω βρέι μόνο στην Αγγλία στην έκθεση της IPMS και δεν ξέρω που μπορεί να βρεθεί στην Ελλάδα...
Τα ξαναλέμε