...Αν και νομίζω οτι υπερβάλει λίγο ο φίλος μου ο Γιάννης τον ευχαριστώ πολύ για τα πολύ καλοπροαίρετα του λόγια..
Συνεχίζοντας την κατασκευή του boom σας παραθέτω τις ακόλουθες εικόνες..

Ο χώρος του turbo είναι έτοιμος. Τα πλαινά τοιχώματα με δυκόλεψαν αρκετά καθώς η καμπύλη ήταν κάπως περίεργη. Δύσκολη επίσης ήταν και η τοποθέτηση του πίσω μέρους... Εξωτερικά το μοντέλο περάστηκε με Mr Surfacer 1000 ο οποίος θα έλεγα οτι είναι και ο αγαπημένος μου από την σειρά. Δίνει μια σατινέ υφή η οποία τονίζει την οποιαδήποτε ατέλεια έτσι ξέρω ακριβώς που πρέπει να διορθώσω.

ʼλλο ένα πολύ χρονοβόρο κομμάτι, η υποδοχή για το manifold του turbo. Το παρών έγινε από δύο κομμάτια ενώ ακολουθεί και τρίτο σε σχήμα "Υ" όπου θα οδηγεί στις εξαγωγές του κινητήρα. Αυτές τις μέρες περιμένω το βελτιωτικό του Verlinden για το Β-17 το οποίο περιέχει πολύ καλά ρητινένια turbos. Πάνω σε αυτά θα βασιστεί η συνέχεια της κατασκευής του exhaust system.

Γενική άπψη του wheel bay..

Πιο συγκεκριμένα προστέθηκαν κάποιες βασικές λεπτομέρειες στο πίσω μέρος. Παρατηρήστε πώς η οβάλ καμπύλη φαίνεται και στην πάνω πλευρά..

Τέλος ο χώρος της φωλέας ανακατασκευάστηκε καθώς τα πλαινά που είχα φτιάξει αρχικά δεν είχαν πολύ καλή εφαρμογή. Αυτή τη φορά νομίζω οτι είναι κάπως καλύτερα. Με αφορμή την ανακατασκευή ξανάκανα το rivetting πιο έντονο αφού την προηγούμενη φορά ήταν πολύ διακριτικό.
Αυτά για σήμερα. Εύχομαι την επόμενη φορά να έχω κάποια στοιχεία ...in colour...