Αποστολέας Θέμα: Προβλημα με Maskol Mr.Hobby  (Αναγνώστηκε 4148 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Γιωργος

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Απ: Παει το catalina!!!!
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 03, 2008, 05:50:38 μμ »
το αζαχ δουλεψε αλλα το τζαμι εχασα τη διαυγεια του και θελει πολυ δουλεια για να ερθει στα ισα του παμε maje gia καφεδεκι τωρα να στο φερω να το δεις κιολας?

Αποσυνδεδεμένος psilos

• Προσπαθώ...
  • Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 03, 2008, 05:55:20 μμ »
χμμμμμμ  :? αν έχω καταλάβει καλά εσύ είσαι φοιτητής έτσι;;; μάλλον δεν έχεις βγει ακόμα στην αγορά εργασίας για να δεις μέχρι τι ώρα εργάζονται οι ιδιωτικοί υπάλληλοι....  :twisted:

Δυστυχώς Γιώργο είμαι στο γραφείο ακόμα και δεν με βλέπω να φεύγω νωρίς απόψε... κάποια άλλη φορά ίσως...  :D

(ασε που τώρα μετά τον αρραβώνα και την προετοιμασία της καινούργια οικίας δεν μου μένει χρόνος ούτε για φτύσιμο...)  :(
Ολα είναι δρόμος

Αποσυνδεδεμένος Γιωργος

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 03, 2008, 05:58:50 μμ »
βασικα ειμαι στρατιωτικος μονιμος στη σαλαμινα,η αλλιως δημοσιος υπαλληλος,....ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ? οοοοο σας ευχομαι χρονια πολλα και καλη αρχη στο νεο σπιτι!!!καλα οποτε θες παντως μου λες.

Αποσυνδεδεμένος Γιωργος

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 03, 2008, 05:59:44 μμ »
α και αμα χρειαστεις ηλεκτρολογο εδω ειμαι.

Αποσυνδεδεμένος psilos

• Προσπαθώ...
  • Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 03, 2008, 06:35:55 μμ »
 :!: :!: :!: νάτο! και ότι που χρειαζόμουν έναν για να τσεκάρει τα ηλεκτρολογικά στο σπίτι που μπαίνω τώρα και να μου βάλει και τις μπρίζες!!!... θα σε ενημερώσω όταν θα έρθει η ώρα Thanks man  ::salut::
Ολα είναι δρόμος

Αποσυνδεδεμένος ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ

• at Ormond VOR, radial 260, 3500ft...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Daytona Beach
  • Παντέλας
    • http://www.airclub-larissa.gr
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 04, 2008, 12:26:00 πμ »
Γιώργο η γυαλάδα και η διαύγεια αποκαθίσταται ::icon_thumright:: αν τριφτεί με βρεγμένο ντουκόχαρτο με διαδοχικούς βαθμούς μέχρι και 2,500 και στο τέλος ένα περασματάκι παρκετίνη και θα είσαι κομπλέ :D Την είχα πατήσει με την Ντακότα μου παλιότερα και έτσι λύθηκε  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 04, 2008, 10:19:03 πμ »
Καλημέρα φίλοι μου. Το maskol περιέχει αμμωνία (γιαυτό και η διαπεραστική μυρωδιά) και δεν διαλύεται με νερό ή azax (αυτό μάλιστα το πολυμερίζει :!: ) παρά μόνο με οινόπνευμα ή αμμωνία (αλλα αυτή βρωμοκοπάει  :x ). Λόγω της "καυστικότητας" της αμμωνίας άμα παραμείνει αρκετό καιρό επάνω σε διαφανές κομμάτι, το θολώνει σαν να υπάρχουν υδρατμοί κυανοκρυλικής κόλλας (κυάνιο και αμμωνία συγγενεύουν).
Έτσι αφού μασκάρετε και στεγνώσει (κάνει "πέτσα") το maskol, ασταρώστε και βάψτε σχετικά γρήγορα για να μην επιδράσει η αμμωνία  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Γιωργος

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 04, 2008, 11:03:54 πμ »
κυριε κακαλε ειστε φοβερος!!!!!!!!!τελειο το τζαμι!!!!το τριψα οπως μου ειπες και το βουτηξα στη παρκετινη σημερα που στεγνωσε εγινε γ@@@@!!χιλια ευχαριστω δε περιμενα να σωθει!!!!!!θα σας δουμε το σαββατο?

ευχαριστω φυσικα και τον raw shooter για τη συμβουλη του ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ

• at Ormond VOR, radial 260, 3500ft...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Daytona Beach
  • Παντέλας
    • http://www.airclub-larissa.gr
« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 05, 2008, 12:32:46 πμ »
Γιώργαρε χαίρομαι που πέτυχε το τζαμάκι  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: τίποτα ρε συ, το καλύτερο πράγμα που υπάρχει εδώ μέσα είναι η μοντελιστική αλληλοβοήθεια. Ότι μπορούμε κάνουμε! ::salut::
Το Σάββατο δεν είμαι 100% σίγουρος αν θα είμαι γιατί ξεκινάει το  ::music-smiley-010::March Metal Festival ::drumstel:: και θα πρέπει είμαι εκεί. Παίζει ακόμα :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Γιωργος

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #34 στις: Μαρτίου 05, 2008, 12:45:44 πμ »
ΑΑΑΑ!!!!MAIDEN ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!!!τωρα δεν υπαρχουν φραγκα...και ειναι τσουχτερα τα εισητηρια!!!

Tags: maskol