Στο μαγαζί της 3Μ στην Βουλιαγμένης 285 υπάρχουν σχεδόν όλα τα μεγέθη της εν λόγω ταινίας.Η ομοιότητά της με την Tamiya masking tape είναι σκανδαλώδης!!! 
Σε κάνει να αναρωτιέσαι πόσα άλλα υπέρογκα ποσά πληρώνουμε για δήθεν "εξειδικευμένα" υλικά για τον μοντελισμό.

αγαπητέ φίλε
πιστεύω ότι δεν είσαι κακοπροαίρετος ούτε συκοφάντης.
Είσαι σίγουρα όμως παραπλανημένος και γίνεσαι άθελά σου παραπλανητικός !
Οι τιμές του ΤΑΜΙΥΑ masking tape είναι¨:
Κωδικός Περιγραφή Τιμ.λιαν.
21-87033 MASKING ΤΑΡΕ REFILL 6ΜΜ WIDTH 2,09
21-87034 MASKING ΤΑΡΕ REFILL 10ΜΜ WIDTH 3,00
21-87035 MASKING ΤΑΡΕ REFILL 18ΜΜ WIDTH 3,89
Της 3Μ, είναι στα EUR 7,80 και είναι 50 μέτρα. Της ΤΑΜΙΥΑ είναι μόνον 18μέτρα.
Αν ήμασταν μπακάληδες και ζυγίζαμε το τυρί φέτα με το κιλό, σίγουρα το 3Μ είναι πιο οικονομικό,
αλλά και οι μπακάληδες ξέρουνε ότι άλλη τιμή στο κιλό και άλλη τιμή στον γκαζοντενεκέ.
Να ζητήσω από την ΤΑΜΙΥΑ μια τανεία 100μ και πλάτος 10εκ. να τυλιχτούμε γύρω γύρω ?
Θα είναι ακόμη πιο οικονομικό, στα EUR 15,00 !
Πες μου όμως σε παρακαλώ που στο καλό βλέπεις αυτά τα EUR 3,89 του ΤΑΜΙΥΑ να είναι το "υπέρογκο ποσο που πληρώνουμε για δήθεν "εξειδικευμένα" υλικά για τον μοντελισμό".
Αν έχεις κάποια κακή εικόνα για μερικά μοντελιστικά καταστήματα, μην την γενικεύεις, τουλάχιστον για το δικό μου κατάστημα, γιατί είναι ΠΟΛΥ άδικο.
Ολόκληρο λοιπόν Σαφάρι στην Αττική για μια ταινία μασκαρίσματος ?
Εντάξει, δεν διαφωνώ, αλλά όχι όμως για το δήθεν "υπέρογκο ποσό" αλλά για την πλάκα του Σαφάρι μόνον.
Ετσι όπως το ανέκδοτο με την αρκούδα και τον κυνηγό ας πούμε !
Αγαπητέ φίλε,
προφανώς ψωνίζεις μόνο από το κατάστημά σου και δεν βλέπεις τι υπάρχει παραέξω ,σε καταστήματα τα οποία πουλούν πράγματα τα οποία έχουν εφαρμογή και στον μοντελισμό.
Αν έκανες ένα σαφάρι στην 3Μ θα έβλεπες
ταινία μασκαρίσματος 19mm να κοστίζει 2,50 ευρώ τα 50μ. την στιγμή που η
18mm της Tamiya κοστίζει 3,89 τα 18μ. 
Αν έκανες ένα σαφάρι στον Δίλμα θα έβλεπες εργαλεία για χάραξη γράμμωσης σε μοντέλα,καθώς και πριόνι χειρός της Olfa ,
ακριβώς ίδια με τα αντίστοιχα της Tamiya,απλώς δεν έχουν μαύρη.....λαβή, σε τιμές 50%-60% φθηνότερα!
Αν έκανες ένα σαφάρι στην πλατεία Καρύτση,στα μαγαζιά με είδη χρυσοχοίας,θα έβρισκες λίμες,λαβίδες,κοφτάκια,
αρίστης ποιότητας,40%-50% φθηνότερα της Tamiya.
Δεν καταλαβαίνω που βλέπεις άδικη επίθεση από μέρους μου στο κατάστημά σου
Εγώ , αν κατηγόρησα κάποιον ,αυτός είναι η Tamiya και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, η οποία βρίσκει διάφορα υλικά στην πιάτσα στα οποία διακρίνει την μοντελιστική προοπτική τους και τα κυκλοφορεί με την φίρμα της για εξιδεικευμένη χρήση σε μοντέλα ,αλλά σε υπερδιπλάσια τιμή!
Δεν έχω κακή εικόνα για το μαγαζί σου και είμαι και πελάτης σου.
Θα σου πρότεινα ,τελείως φιλικά, να μην βγαίνεις στο modelclub να υπερασπίσεις τις εταιρείες που εισάγεις, για τις επιλογές τους ,γιατί δεν είσαι εσύ υπεύθυνος,και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκτεθείς.
Υ.Γ. Αν πραγματικά σου αρέσει η φέτα ,ξέρω ένα μαγαζί στην Θεμιστοκλέους με υπέροχες φέτες από όλη την Ελλάδα και σίγουρα φθηνότερο από το μαγαζί που ψωνίζεις εσύ την δική σου.