Καταπληκτικό!
Εύγε!

Eυχαριστω DIO

Μπραβο Γιαννη!
Πολυ καλο.Μακαρι να βλεπουμε πιο συχνα Ελληνικα θεματα.Τα σηματα υπηρχαν στο κιτ η τα εβαψες?
Ηλια τα σηματα ειναι τα γαλαζια του Plastimodellismo

Εξαιρετικό Γιάννη!!!

Γιωργο

Πανέμορφο Γιάννη.
::eusa_clap:

Σε ευχαριστω πολυ

Γιάννη πολύ όμορφο, καθαρή δουλειά και η καλύπτρα έχει πολύ καλό βάψιμο. Συγχαρητήρια

Ευχαριστω BLACK SHEEP

Η καλύπτρα βάφτηκε με πινέλο χωρίς μασκάρισμα γι'αυτο αν προσέξεις έχει διαφορετική τονικότητα το χρώμα σε σύγκριση με το υπόλοιπο που βάφτηκε με αερογράφο.
Aιάξ??????
Κατάλαβα τι θα προκυψει στο 212!!!!!! Αστο καλυτερα!!!! Εγω λεω να το μη ξαναποσταρεις και φερτο στην εκθεση μια κι εξω, ωστε να παθουμε ΕΝΑ εγκεφαλικό και καλό....κριμα ειμαστε να τα μετραμε δεκα δεκα. Αργο θανατο σκοπευεις να μας κανεις?????
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!!!!

Ε! Αλέξη...πρέπει να οργανώσεις αποστολή στην Αίγινα, αυτός είναι για λουξ σουϊτα στο ίδρυμα... 
Μπράβο Γιάννη

και οχι μονο!!!!! Δικό του γραφειο, διευθυντης τμηματος μικρομοντελισμου, 3πλασιο μισθο, και δωρεαν καρτα εισοδου σε ολες τις μοιρες!
Αντε και επειδη ειναι ωραιο παληκαρι, θα του δωσω και τρια Ρ-20, για συντροφια!!!!!

Στείλε πρωτα τα Ρ-20 και για τα υπόλοιπα βλέπουμε

...πολυ ωραιο ρε φιλε...γραφει.....

Σε ευχαριστώ πολυ φίλε μου

Ε! Αλέξη...πρέπει να οργανώσεις αποστολή στην Αίγινα, αυτός είναι για λουξ σουϊτα στο ίδρυμα... 
Μπράβο Γιάννη

Ευχαριστώ Φίλιππε

Μη του βάζεις ιδέες για όλα τον έχω ικανό

Απλά πανέμορφο...

Ευχαριστω πολυ Παναγιώτη

Φοβερό κομμάτι, όπως επίσης και σπάνιο για συλλογή...
Είδη το έχω βάλει στη βιτρίνα με τα συλλεκτικά-->

Ετσι μπράβο πρωί πρωί, να μην τη γλυτώσουμε την ανακοπή! Πανέμορφο μοντέλο!
Για λέγε τώρα, τι χρώμα είναι το sky από κάτω;
Sorry Γιώργη

....την επόμενη φορά θα ποστάρω βράδυ μη πάθεις και τίποτα και σου έχω και συμπάθεια

Ειναι το HB.5 Sky type S απο τα αυθεντικά της Ηumbrol το ειχα Π.Χ. αλλα δεν ειχε παθει τιποτα.
Μπράβο Γιάννη.Όμορφη δουλειά σε ένα όμορφο και στις μέρες μας επίκαιρο θέμα

ʼντε και στην 1/48 

Σε ευχαριστω Γιαννη

Το έχω παραγγείλει και το περιμένω σύντομα.
Πανέμορφο

Ευχαριστω πολυ Δημητρη

Και θα ήθελα να σας επισημάνω και δυο λάθη που έχω κάνει

1ον-Η αντένες ειναι πολυ χοντρές για την κλίμακα ήθελε πιο λεπτές
2ον-Ο αριθμός στην άτρακτο ανήκει σε αεροσκάφος που υπηρέτησε με τη 13η Μοίρα Free Greek Coastal Command Gambut 1943