Ωραία δουλίτσα Παναγιώτη, μετά από τα πολλά που πέρασες και μάλλον άκουσες.

Εκεί που εγώ θα ήθελα να σταθώ λίγο, είναι στο ότι παρότι γνωρίζω ότι τα Β-17 ήταν αρκετά ταλαιπωρημένα λόγω των συνεχών αποστολών που καλούνταν να συμμετάσχουν, νομίζω ότι το παράκανες λίγο περισσότερο στις φθορές του και στο πόσο ταλαιπωρημένο δείχνει. Αυτό όμως δεν πάει να πει ότι είσαι λάθος ή δεν δείχνει ωραίο.
Αλλού είναι που θα ήθελα να σταθώ λίγο. Παρότι δεν είμαι στο στοιχείο μου (καθότι δεν είναι άρμα

) αλλά επειδή το συγκεκριμένο αεροπλάνο αποτελεί αγαπημένο θέμα με αποτέλεσμα να υπάρχει στο στοκ, το έχω ξεσκονίσει κυριολεκτικά προκειμένου να φτιαχτεί κάποια στιγμή. Sorry λοιπόν αν θα σε στενοχωρήσω αλλά θα ήθελα να διατυπώσω μια ένσταση για τις καπνιές από τις εξατμίσεις που είναι δυστυχώς εντελώς λάθος. Ετσι όπως τις έχει κάνει, τις έχεις αποδώσει μεν ωραία, ίσως όμως για Lancaster, όχι όμως στα Β-17 που λόγω ύπαρξης υπερσυμπιεστή στο κάτω μέρος των κινητήρων οι καπνιές συγκεντρωνόντουσαν από κάτω και πάλι όχι τόσο πολλές. Κάποιες ελάχιστες έφευγαν από το πάνω μέρος της πτέρυγας αλλά από τις οπές εξόδου του αέρα ψύξης των ψυγείων λαδιού και όχι τόσο έντονα εκατέρωθεν των κινητήρων.