Παναγιώτη (κούκλε), τώρα έγινε κουκλί.

Eυχαριστω Black sheep!! Το καταλαβαινω!!
Παναγιώτη, ουσιαστικά από μονός σου ανεβάζεις τον πήχη πολύ ψηλά 

. Ευχαριστω!
Παναγιώτη καταπληκτικό! Μου αρέσει πάρα πολύ!!

Αυτό σημαινει οτι δεν σας απογοητευσα. Ευχαριστω Siva.
Πανέμορφο!!!

Καλή συνέχεια Παναγιώτη... 
Ευχαριστω Παναγιωτη. Με κανετε και κοκκινιζω!!!
Όμορφη εσωτερική δουλειά

Γιαννη μου, σε υπερ ευχαριστω. Για να το λες και εσυ, σημαινει πολλα για μενα! Ευχαριστω.
Από το ένα άκρο στο άλλο

Μπράβο λοιπόν

DIO
Δεν ξερω αν πηγα τελικά στο άλλα ακρο (νομίζω οτι τα φουσκωνεις DIO!!!!!) σιγουρα αυτο που βλεπω ειναι καλυτερο απο πριν και αισθανομαι πολυ ικανοποιημενος που τα καταφερα με τη βοηθεια σας. Ευχαριστω!!!
Μπράβο Πανγιώτη, τώρα μ' αρέσει κι εμένα

Αν μάλιστα κάνεις και αυτό που λέει ο DIO, θα είναι σούπερ αστεράτο 
Ρε μπας και θες χαδέματα
για να μην βιάζεσαι και να τα κάνεις σωστά ???
Πάντως χαδέματα ή μαστιγώματα, εγώ βλέπω ότι η πρόοδος που κάνεις είναι αλματώδης κι αυτό είναι που μ' αρέσει πιο πολύ σε σένα.
Συνέχισε έτσι. Μπράβο άλλη μια φορά 
Θα προσπαθησω και στο βαψιμο να βγει καλυτερο απ'οσα εχω φτιαξει μεχρι στιγμής. Διοτι με καναται και το πονεσα αρκετά! Επρεπε να φαω και σφαλιαρες ομαδικά για να καταλαβω ορισμενα πραγματα. Σε ευχαριστω Liverpool.
Ρε μπας και θες χαδέματα
για να μην βιάζεσαι και να τα κάνεις σωστά ???
Πάντως χαδέματα ή μαστιγώματα, εγώ βλέπω ότι η πρόοδος που κάνεις είναι αλματώδης κι αυτό είναι που μ' αρέσει πιο πολύ σε σένα.
Συνέχισε έτσι. Μπράβο άλλη μια φορά 
Προσεξε ομως,γιατι μετα απο ενα σημειο και υστερα,θα βελτιωνεσαι με πιο αργους ρυθμους -θα αισθανεσαι σχεδον στασιμος-
Τοτε ειναι που δεν πρεπει να απογοητευτεις και τα παρατησεις.
Σε ευχαριστω κυριε Farao Mike. Ο Αλεξης μου λεει οτι αν δεν σταματησω να φτιαχνω μοντελα με τετοιους ρυθμους, θα βαρεθω πολυ γρηγορα χωρίς να εχω κανει τιποτα. Θα προσπαθησω στο επομενο να το κανω πιο αργα και περισοτερη λεπτομερεια αυτη τη φορά απο την αρχη. Να φαω και καμια σφαλιαρα ακομα. Μπορει να αλλαξω γνωμη ακομα πιο πολυ.
Ευχαριστω και πάλι παιδιά. Δεν το μετανιωσα που εκβιαστηκα να βαλω το μοντελο μεσα στο φορουμ απο την αρχη. καλό μου εκανε.!!!