Μετα απο μακραααα αποχη απο τα μοντελα μου,ειπα να πιασω τις παλιες μου συνηθιες..
Το σκρατς!
Αφορμη (και συνεχης πειρασμος και προκλιση)φυσικα οι απιστευτες σκρατσιες που παιζουν σχεδον σε ολα τα τοπικ του φορουμ!!!!

Οποτε,μιας και ειχα 2 Bedford στο στοκ(το Revell μαζι με το 6pdr,και το απλο της Italeri)ειπα να το ξεκινησω ζγα ζγα...
Την πρωτη κινηση,βεβαια,την εκανε ενα παλικαρι που εχει ξεκινησει το ιδιο και το εχει σηκωσει σε ολα τα ξενα φορουμ,αλλα ειναι πιο αργος και απο την καθυστερηση....

Αρχιζοντας λοιπον,το κιτ ειναι το γνωστο απο την καταπληκτικη κατασκευη του Φιλλιπ(

)

Ο στοχος την μετασκευης ειναι το παρακατω Αμερικανικο οχημα που ρυμουλκουσε το Bofors-40mm AA gun.

Περα απο το σασι του κιτ,θα χρησιμοποιηθουν και καποια κομματια απο το σετ ΡΕ της Eduard και η μεταλλικη καμπινα απο την Accurate armour
Τα decals ειναι και απο τα δυο κιτ αλλα με βλεπω να φτιαχνω αλλα..

Ξεκινησα λοιπον ολος χαρα,απο που αλλου?Μα απο την καμπινα!
Κι εκει επεσα στα ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ της Accurate armour!!!!!!!!

Μιλαμε για...
Απιστευτο πιτσικαρισμα
Καθε λεπτομερεια και αρκετη χυμενη ρητινη γυρω της
Οι λεπτομερειες(

)κολλημενες με το μπλοκ της ρητινης με αποτελεσμα να σπανε..
Χυμενη ρητινη στις εσωτερικες κουρμπες της οροφης...και ενα αναγλυφο γραμμα "Α"...αγνωστου αιτιολογιας...
Αλλα το χειροτερο....
0 οδηγιες(που να κοψεις και πως να το τοποθετησεις ειναι απαντησεις που θα βρεις μετα το μασημα των δαφνοφυλλων...)
Και για του λογου το αληθες..

Πρωτη φορα βλεπω βελτιωτικο που χρειαζεται βελτιωση..
Τα πομολα θα μπουνε ΡΕ και θα μπει και το καθετο για το τριγωνο σταθερο τζαμι και οι εσωτερικες λεπτομερειες που απλα λειπουν...

Και οπως ηταν φυσικο αφου το κοψιμο εγινε στα τυφλα....

ΦΠ στοκος και πολυ υπομονη θα σωσουν την κατασταση!

Και λιγο απο το κατω μερος να συμμαζεψω λιγο τα κενα μεταξυ θολου και κινητηρα..

οποτε ειπα να παω λιγο πιο πισω μεχρι να καλμαρουν τα νευρα μου..
Στην βαση για την ρεζερβα και το ντεποζιτο...
Κρατς εδω κρατς εκει για να ξεκολλησει απο το μπλοκ,καταντησα να το φτιαξω σχεδον απο την αρχη..και να ξυσω και να προσθεσω και την λεπτομερεια στα δεσιματα που ηταν στραβοχυμενη...

Αντε,λεω παμε παραπισω να δω που θα φτασουμε..
Κι εδω βρηκα την υγεια μου!
Σκρατσαρισμα τις τροχαλιες για το συρματοσχοινο!
Σαν τελικο αποτελεσμα ευελπιστω για το παρακατω

Μεγαλωσε το σασι,φτιαχτηκε η βαση για το αμορτισερ του κοτσαδορου και των ρολερς και παμε για το επομενο..

Με θυμα τους τροχους απο το Κετενκραντ της Tamiya και αφου τους ετριψα να φυγει ολο το λαστιχο,τους λεπτυνα και κολλησα περιμετρικα μηκος πλαστικου διατομης "Η"

Κολληθηκαν στην βαση τους...

Και ολο μαζι...

Οποτε με βλεπω να παραμενω στο πισω μερος που μου παει καλυτερα!!!

Συνεχιζεται!