Αποστολέας Θέμα: Πυροσβεστικά άρματα LEOPARD  (Αναγνώστηκε 1176 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sluff

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • ΣΤΑΘΗΣ
Πυροσβεστικά άρματα LEOPARD
« στις: Αυγούστου 07, 2021, 08:31:23 πμ »
Κοίτα να δεις που έπρεπε να γίνει η κόλαση του Δάντη για να τα θυμηθούνε..Και πάλι καθυστερημένα :evil:

και επειδή το γνωρίζω αρκετά το θέμα σε πιάνει μόνο θλίψη να σκέφτεσαι οτι με ελάχιστο κόστος και εργασία μονο απο το προσωπικό του 304 ΠΕΒ θα μπορούσαμε να είχαμε όσα θέλαμε απο δαύτα :?

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
Απ: Πυροσβεστικά άρματα LEOPARD
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 07, 2021, 10:46:34 μμ »
Δεν έχει μίζα... Δεν τα παίρνουμε... Απλά πράγματα...

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 08, 2021, 01:51:40 πμ »

ΜΦΧ

Έχει! Έχει! τωρα που θα κοπουνε καινουργια οικοπεδακια στα καμμενα!!!

Ελλαντισταν φορ εβερ!!!!
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος sluff

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • ΣΤΑΘΗΣ
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 08, 2021, 09:48:21 πμ »

ΜΦΧ

Mανο,επειδή γνωρίζω προσωπικά τον έναν άνθρωπο απο τους 3 που ήταν στην επιτροπή αξιολόγησης,καπως έτσι ειναι τα πράγματα.
Η επιτροπή γνωμοδότησε θετικότατα,έγιναν δοκιμές κτλ υπήρχε πλάνο να φτιαχτούν αρκετά για ολη την Ελλαδα και γιατι οχι και για εξαγωγές ισως αλλα το θέμα κόλλησε  κάπου προς Αθήνα μερια(ΥΠΕΘΑ,ΓΕΕΘΑ,δεν εχει και πολυ σημασια) με την δικαιολογία οτι δεν κάνει για πυροσβεστικό επειδή είναι δύσκολο να κινηθεί σε δύσβατες περιοχές,ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!Μου τα έλεγε και δεν τα πίστευα,ειχα βγει απο τα ρούχα μου..
Αν φτιαχνόταν στην Σουηδία με την ονομασία STR-1222 και κόστιζε  κάνα  εκατομμύριο το κομμάτι,θα το αγοράζαμε χωρίς καν διαγωνισμό.
Εν το μεταξύ μπορεί να πάρει και πτύο εμπρός για να κάνει γρήγορες αποψιλωσεις-ζωνες πυρασφάλειας.
Θα βάλω δυνατά μου μια μέρα να παω να το κάνω ενα κάλο walk around γιατι εκτός των άλλων έχει και τρελό μοντελιστικο ενδιαφέρον!

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 08, 2021, 10:17:00 πμ »
Έχει! Έχει! τωρα που θα κοπουνε καινουργια οικοπεδακια στα καμμενα!!!

Ελλαντισταν φορ εβερ!!!!

Ακριβώς έτσι, στην ΓΥΣ και στο Κτηματολόγιο τι θα γίνουμε εμείς κλέφτες ; αν δεν καεί όλο το γιουνανιστάν τέτοιος λαός που είμαστε.Και να τους κάνουν ύστερα τις τραβηχτηκές (φόροι) κάθε τρίς και λίγο για τις υποτιθέμενες νομιμοποιήσεις, έχουν περάσει κατακτητές και κατακτητές απο την Ελλάδα αλλά τέτοιο κακό που κάνουμε εμείς οι ξεφτιλισμένοι δεν τα έχουν κάνει αυτοί.Κυριολεκτικά ξεφτιλισμένος λαός είμαστε και ότι πάθουμε στο μέλλον θα φταίμε μόνο εμείς οι ίδιοι και να μην ψάχνουμε αφορμές και δικαιολογίες να τα ρίχνουμε σε τρίτους.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 08, 2021, 11:32:50 πμ »
Mανο,επειδή γνωρίζω προσωπικά τον έναν άνθρωπο απο τους 3 που ήταν στην επιτροπή αξιολόγησης,καπως έτσι ειναι τα πράγματα.
Η επιτροπή γνωμοδότησε θετικότατα,έγιναν δοκιμές κτλ υπήρχε πλάνο να φτιαχτούν αρκετά για ολη την Ελλαδα και γιατι οχι και για εξαγωγές ισως αλλα το θέμα κόλλησε  κάπου προς Αθήνα μερια(ΥΠΕΘΑ,ΓΕΕΘΑ,δεν εχει και πολυ σημασια) με την δικαιολογία οτι δεν κάνει για πυροσβεστικό επειδή είναι δύσκολο να κινηθεί σε δύσβατες περιοχές,ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!Μου τα έλεγε και δεν τα πίστευα,ειχα βγει απο τα ρούχα μου..
Αν φτιαχνόταν στην Σουηδία με την ονομασία STR-1222 και κόστιζε  κάνα  εκατομμύριο το κομμάτι,θα το αγοράζαμε χωρίς καν διαγωνισμό.
Εν το μεταξύ μπορεί να πάρει και πτύο εμπρός για να κάνει γρήγορες αποψιλωσεις-ζωνες πυρασφάλειας.
Θα βάλω δυνατά μου μια μέρα να παω να το κάνω ενα κάλο walk around γιατι εκτός των άλλων έχει και τρελό μοντελιστικο ενδιαφέρον!
Βρωμάει από πολυυυυυύ μακριά η περίπτωση Στάθη...
Όσο για το walkaround, απλά... περιμένουμε. Γιατί όπως λένε: Μην τάξεις σε άγιο κερί και σε παιδί παιχνίδι :mrgreen:

ΜΦΧ

Tags: