0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μερικές φορές με κάτι τέτοια μετανιώνω που είμαι μόνο αεροπλανάς
Παράθεση από: LIVERPOOL στις Φεβρουαρίου 27, 2008, 06:35:37 μμ Μερικές φορές με κάτι τέτοια μετανιώνω που είμαι μόνο αεροπλανάς Καλά που το κατάλαβες
Παναγιώτη, έχει βγει παγανιά ο Α. Κοντήβεης και σε ψάχνει να σε μαντρώσει...
(είιμαι περίεργος πως θα δοκιμάσεις να αναπαραστήσεις την κίνηση...)
Ελπίζω να είναι ok μέχρι στιγμής
Τωρα...δεν ξερω αν γινομαι κουραστικος...
Επίσης και ο οδηγός,καλό είναι να έχει και τα δυο χέρια στο τιμόνι και μάλιστα να φαίνεται σαν να ζορίζετε να το κρατήσει λόγω ταχύτητας.
Γινεται το κεφαλι και το χερι του οδηγου να αλλαξει θεση?Αν ναι για κοιτα μηπως ειναι καλυτερα ο οδηγος να κοιταει και αυτος προς τα δεξια και τα δυο χερια του να ειναι στο τιμονι..
Τέλος και λόγω ταχύτητας ο κυνηγός καλό είναι να στηρίζεται και κάπου(κάποιο κάγκελο...)
Για να δώσεις κίνηση,απλά σκέψου και πρόσθεσε διάφορα αντικίμενα που μετακινούνται με τον αέρα... κάποιο πανί ή σημαία στον καθρέφτη
Επίσης ενδιαφέρον θα είχε να στρίψεις λίγο το τιμόνι και να στήσεις το όχημα λίγο πιο πλάγια(σαν να μπαίνει με ανάποδο τιμόνι),όπως επίσης και να το στηρίξεις σε σημείο/α που να φαίνεται ότι κάπου πετάχτηκε στον αέρα.Επίσης και ο οδηγός,καλό είναι να έχει και τα δυο χέρια στο τιμόνι και μάλιστα να φαίνεται σαν να ζορίζετε να το κρατήσει λόγω ταχύτητας.
Πολύ όμορφο θα ήταν επίσης να κάνεις την καμηλοπάρδαλη να στρίβει και όχι να πηγαίνει παράλληλα, σαν να θέλει να ξεφύγει,καθώς και να έχει κλίση(παντηλικιάζει...!)
δεν κανεις και την θηλεια να εχει κλιση προς τα πισω?!
Πάρα πολύ προτώτυπο θέμα Πάνο!Θα συμφωνίσω με τον mmaker για την στάση του οδηγού, όπως επίσης και με τον Τάσο!
Πάνο μπορείς να προσθέσεις σιδεριές στην καρότσα,όπου από κάποια τέτοια θα κρατιέται ο τύπος,κοντράροντας το πόδι του στο σίδερο...
Συμπληρωματικο της προηγουμενης σκεψης μου..(Image removed from quote.)Κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου..απ'την αναποδη βεβαια...Αν ειναι δυσκολο λογω του στηθους της φιγουρας που θα θελει πολυ τροποποιηση,κανε το ενα χερι στον αερα,την στιγμη που παει να πιασει το τιμονι(στην συγκεκριμενη φωτο το δεξι του οδηγου,στην δικη σου το αριστερο..)Πιστευω οτι θα δωσει αρκετη κινηση στην σκηνη!!