Αποστολέας Θέμα: Σαφάρι στην Αφρική  (Αναγνώστηκε 16060 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
Απ: Σαφάρι στην Αφρική
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 01:26:25 πμ »
Με το ιδιο ακριβως χρωμα που εβαψα το εδαφος θα ανακατευα γυψο και νερακι.
Θα το απλωνα σε μια επιπεδη επιφανεια σε ενα λεπτο στρωμα(σε μια εφημεριδα πχ)και μολις στεγνωνε,με ενα οποιοδηποτε εργαλειο/βαρυ αντικειμενο θα το θρυματιζα.
αυτο δινει απο λεπτες σαν φλουδα πετρες μεχρι πιο ογκωδεις..
Με ενα χερακι χρωματος και με ενα γενικο σκονισμα με τα ιδια pigments και με ψεκασμα buff(και στα χορτα) θα γινει μουρλια!!
  :roll: :roll: έξυπνες λύσεις και ιδέες  :wink: :wink: ::icon_thumright::
επειδή το κυνήγι αρχίζει αφού περάσει η περίοδος των βροχών όπου το λασπουριό είναι απερίγραπτο, το τοπίο θεωρητικά είναι κάπως έτσι μέχρι να αρχίσει να ξηραίνεται και να κάτσει εντελώς το χώμα, το χρώμα που έχεις βάλει, αναπαριστά ακριβώς την εποχή αμέσως μετά το τέλος των βροχών, αυτή την εικόνα τουλάχιστον εγώ έχω στο μυαλό μου  :roll:
 ::icon_thumright:: ::salut::
κάτι τέτοιο ήθελα να αναπαραστήσω Φίλιππε, τέτοια εποχή πήγα και ΄γώ και θυμάμαι  :roll: :roll:
[IMGt]http://i238.photobucket.com/albums/ff283/panafan/PAD3873.jpg[/imgt] [IMGt]http://i238.photobucket.com/albums/ff283/panafan/image009.jpg[/imgt] [IMGt]http://i238.photobucket.com/albums/ff283/panafan/DSC01099.jpg[/imgt]

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 07:39:05 πμ »
υπέροχο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 08:35:18 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Πολυ ομορφο φιελ μου μπραβο!!!!

Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 10:01:15 πμ »
...τι να πω και εγω τωρα..... ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 10:25:41 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Πολύ όμορφο!
Τα υλικά από που τα προμηθεύτηκες; Μοντελομάγαζα ή κάτι άλλο;
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 10:44:04 πμ »
Παναγιώτη πολύ όμορφη γίνεται η βάση και είμαι σίγουρος ότι το όλο εγχείρημα θα γίνει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τα υλικά για την βλάστηση τα πήρες από τα τρένα στην Μπότσαρη;

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 12:50:59 μμ »
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ το σκηνικό Παναγιώτη και τα υλικά που χρησιμοποιείς τα καλύτερα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Μια ερωτησούλα μόνο, δεν έπρεπε να φαίνονται και κάποιες ροδιές ? Τουλάχιστον από το πίσω μέρος που θα τοποθετηθεί το όχημα.  :?
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 05:27:21 μμ »
 ::thanks_smilie:: φίλοι μου  :oops: :oops: :wink:
Τώρα σχετικά με τα υλικά που ρωτάς Γιώργο, την κόλλα + ξερά χόρτα + αγκανθώδεις θάμνους τα αγόρασα απο μοντελλιστικό κατάστημα αλλά τον "τάπητα"  απ' αλλού...Πιστεύω όμως οτι σχεδόν το 80% των καταστημάτων θα έχουν ανάλογα προιόντα  :wink:  Σίγουρα τα καταστήματα με τρενο-μοντελλισμό θα έχουν τέτοια υλικά. Επίσης υπάρχουν καταστήματα με υλικά μακέτας που έχουν πληθώρα τέτοιων υλικών, ίσως και καλύτερης ποιότητας  :roll:  Απλά εγώ προσωπικά αποφεύγω τα υλικά που είναι απο ψιλοκομμένο χρωμματιστό σφουγγάρι γιατί είναι πολύ "άχαρα"  :roll: Ένα κατάστημα με μεγάλη "γκάμα" είναι και αυτό που αναφέρει ο Black Sheep  :wink:
 "Ροδιές" θα γίνουν Στέλιο όπως σωστά είπες  :wink: απλά θα πρέπει να "στηθούν" λίγο, αφού βαφτούν πρώτα, η καμηλοπάρδαλη και το Land με τον "κυνηγό" ώστε να δώ πού ακριβώς είναι τα "πέλματα" απο τα λάστιχα και να γίνουν οι ροδιές.....μην είναι στραβά  :oops: :mrgreen:
 Επίσης για να "δώσω" λίγο την αίσθηση της ταχύτητας - κίνησης σκέφτομαι να κάνω μια πατέντα (οχι με βαμβάκι) στα λάστιχα, τάχα τάχα της σκόνης που "σηκώνεται"  :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 05:37:49 μμ »
Αυτο το τελευταίο με το εφέ της κίνησης στις ρόδες με την σκόνη που σηκώνεται, το σκέφτηκα να στο προτείνω αλλά δεν μου ερχόταν καμιά ιδέα για το πως να το κάνεις. Πάντως αν έχεις κάτι στο μυαλό σου και πετύχει, θα είναι πολύ μμάτο.  ::icon_thumright::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 12:20:23 πμ »
Αφού τελείωσα με την βάση (έμειναν κάτι λεπτομέρειες  :wink: ), σειρά είχε το Land Rover......
  Δυστυχώς ψέκασα το όχημα με λευκό αστάρι κακής ποιότητας (βιαστικός  :oops: ) και δεν μπορώ να πώ οτι "έκατσε" καλά.....έτσι ψέκασα αναγκαστικά ενα "χέρι" matt βερνίκι της Gunze και μετά έτριψα όλες τις επιφάνειες με υπέρψιλο γυαλόχαρτο, ώστε να "σωθεί" η κατάσταση  ::eusa_wall::
 Σειρά είχε το preshadding......ΝΑΙ αλλά ΤΙ preshadding κάνεις σε λευκό απο την "μάνα του" όχημα  :?: :?: :?: Την λύση έδωσε, ο πάντα πρόθυμος να βοηθήσει, Γρηγόρης  ::proskino:: ::proskino::  Έτσι ακολούθησα, την πολύ σωστή συμβουλή του, και έκανα το preshadding με ανοιχτό Sky Grey της Gunze....... Έπειτα με πολύυυ αραιό white primer της Lifecolor ψέκασα πολλά "χέρια" όλο το όχημα απο αρκετή απόσταση όμως (ώστε να γίνει σαν διάφανο φίλμ)
 Εδώ θέλω να επισημάνω μερικά πράγματα που παρατήρησα στο πραγματικό Land Rover (κοντή καρότσα ή 90άρι) του πεθερού μου. Όλο το αμάξωμα των Lands είναι απο αλλουμίνιο και ΔΕΝ σκουριάζει  :!: :!: :!: Επίσης επειδή το "γρατσούνισε" σκουπιδιάρα, παρατήρησα οτι το αμάξωμα αποτελείται απο πρεσσαριστά κομμάτια λαμαρίνας που συγκολλούνται με "μαλακή" συγκόλληση (λόγω αλλουμινίου). Έτσι όταν "τσαλακώνεται" κάπου η λαμαρίνα π.χ. στο "φτερό", την καμπύλη του χτυπήματος την "ακολουθεί" όλο το πλαινό κομμάτι, "ανοίγοντας" τις συγκολλήσεις. Έτσι "πετιέται" μια άκρη του όλο "φτερού" ή "ξεκολλά" η πόρτα (αύριο με το φώς της μέρας θα σας δείξω original φώτος).
 Γιαυτό και στο μοντέλο επίτηδες ΔΕΝ κόλλησα αλλά ούτε και στόκαρα κάποια σημεία και έχουν κενό.......

[IMGt]http://i238.photobucket.com/albums/ff283/panafan/Picture001-36.jpg[/imgt] [IMGt]http://i238.photobucket.com/albums/ff283/panafan/Picture002-35.jpg[/imgt] [IMGt]http://i238.photobucket.com/albums/ff283/panafan/Picture003-34.jpg[/imgt] [IMGt]http://i238.photobucket.com/albums/ff283/panafan/Picture004-26.jpg[/imgt] [IMGt]http://i238.photobucket.com/albums/ff283/panafan/Picture005-26.jpg[/imgt]

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 12:24:19 πμ »
Ωπααα ο Πανικός... Ω ρε κάτι φίλτρα και κάτι σκόνες που έχουνε να πέσουνε στο εργαλείο...

Ειμαι ΠΟΛΥ περίεργος να δω τι θα κάνεις Πανικέ...  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 12:38:23 πμ »
Εδώ θέλω να επισημάνω μερικά πράγματα που παρατήρησα στο πραγματικό Land Rover (κοντή καρότσα ή 90άρι) του πεθερού μου. Όλο το αμάξωμα των Lands είναι απο αλλουμίνιο και ΔΕΝ σκουριάζει  :!: :!: :!: Επίσης επειδή το "γρατσούνισε" σκουπιδιάρα, παρατήρησα οτι το αμάξωμα αποτελείται απο πρεσσαριστά κομμάτια λαμαρίνας που συγκολλούνται με "μαλακή" συγκόλληση (λόγω αλλουμινίου). Έτσι όταν "τσαλακώνεται" κάπου η λαμαρίνα π.χ. στο "φτερό", την καμπύλη του χτυπήματος την "ακολουθεί" όλο το πλαινό κομμάτι, "ανοίγοντας" τις συγκολλήσεις. Έτσι "πετιέται" μια άκρη του όλο "φτερού" ή "ξεκολλά" η πόρτα (αύριο με το φώς της μέρας θα σας δείξω original φώτος).
 Γιαυτό και στο μοντέλο επίτηδες ΔΕΝ κόλλησα αλλά ούτε και στόκαρα κάποια σημεία και έχουν κενό.......

...και ρωτώ εγώ, όταν θα παρουσιάσεις κάπου το LR θα βάλεις και επεξηγηματική ταμπέλα για τις συγκολλήσεις;  :oops: μήπως είναι καλύτερα να περιποιηθείς αυτά τα σημεία στα οποία και αναφέρεσαι...ελπίζω να μη σε στεναχωρώ  :roll:

Για το βάψιμο επίσης έχω να παρατηρήσω ότι  :shock: :shock: :shock: βαίνεις πάρα πολύ καλά  ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 12:48:17 πμ »
Τώρα να δώ ΤΙ "κράξιμο" θα "φάω"  :oops: :oops: :oops:
                              ΝΕΑ ΙΔΕΑ
 Σκέφτηκα να "δέσω" το όχημα με το έδαφος...........πιστεύω οτι αφού το όχημα κινείται σε ενα είδος εδάφους --> άρα και σκόνης + λάσπης ΚΑΙ αφού χρησιμοποίησα pigment του MIG σαν "χώμα"..........ΑΡΑ πρέπει να χρησιμοποιήσω το ίδιο pigment και στο όχημα σαν φίλτρο  ::noidea::
Αλλά ΠΩΣ θα γίνει φίλτρο μια σκόνη  :?: :?: Ανακάτεψα δοκιμαστικά το pigment Africa Earth με νέφτι (άοσμο της Talens), ανακάτεψα του  ::077devil:: ώστε να μην μείνει ούτε ίχνος κόκκου απο την σκόνη.......και το "πέρασα" με φαρδύ "μαλακό" πινέλο αλλά οχι πολύ ποσότητα υγρού επάνω ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ πάντα στις επιφάνειες................
 Και τα αποκαλυπτήρια.................

[IMGt]http://i238.photobucket.com/albums/ff283/panafan/Picture001-37.jpg[/imgt] [IMGt]http://i238.photobucket.com/albums/ff283/panafan/Picture002-36.jpg[/imgt] [IMGt]http://i238.photobucket.com/albums/ff283/panafan/Picture003-35.jpg[/imgt] [IMGt]http://i238.photobucket.com/albums/ff283/panafan/Picture004-27.jpg[/imgt] [IMGt]http://i238.photobucket.com/albums/ff283/panafan/Picture005-27.jpg[/imgt]

:?: :?: :?: :?: παιδιά πείτε γνώμες και τυχόν ιδέες....έστω και "κράξιμο"....αρκεί να "δώ" πού "βαδίζω"  :roll: :roll: :roll: :roll:

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 12:54:13 πμ »
...και ρωτώ εγώ, όταν θα παρουσιάσεις κάπου το LR θα βάλεις και επεξηγηματική ταμπέλα για τις συγκολλήσεις;  :oops: μήπως είναι καλύτερα να περιποιηθείς αυτά τα σημεία στα οποία και αναφέρεσαι...ελπίζω να μη σε στεναχωρώ  :roll:
Τί να στεναχωρεθώ φίλε Φίλιππε, αλλίμονο, ίσα ίσα ΘΕΛΩ να μου λένε τα λάθη μου ή τις ιδέες σας  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: Έχεις δίκιο σ'αυτό που λές.........αλλά ήθελα να "δώσω" αυτή την 'τσαλάκα" που είδα.......ξέρεις άμα, έστω ενας στους 1000 έχει δεί πώς "ξεκολλά" η λαμαρίνα και εγώ το στοκάρω θα "μου την πεί" και πάλι  :roll: :roll: :roll:
Χμμμμμ.....για πείτε και οι άλλοι καμμιά ιδέα - άποψη  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 12:56:48 πμ »
Εγώ πάω για ύπνο, δεν έπρεπε να το δω καν το LR. Θα σκεφτώ να γράψω κάτι αύριο γιατί τώρα έχω μείνει ΑΦΩΝΟΣ.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 01:11:56 πμ »
Φθορές μαμάτες φίλε μου, τσακίσματα σούπερ.
Η ιδέα για το σκόνισμα σωστότατη, βάλε και λίγα τινάγματα λάσπης από τις ρόδες στο πίσω μέρος των φτερών για να σπάσει η μονοτονία.  :wink:
 ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 02:07:52 πμ »
 ::thanks_smilie:: φιλαράκια  :wink: :wink: 
Μετά απο "έρευνα" στο net, ΄"πέτυχα" αυτό το logo απο την εταιρεία εθνικών πάρκων της Ν. Αφρικής που δραστηριοποιείται απο την δεκαετία του '70  8)  Οπότε σκέφτομαι να το εκτυπώσω σε χαλκομανία και να "μπεί" εκατέρωθεν στις πόρτες  :roll:

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 02:08:37 πμ »
Ωπαααααα φώτο  :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 02:22:12 πμ »
Καλά ρε Πάνο μας δουλεύεις πρωινιάτικα;; Τι να σε κράξουμε, εσύ κεντάς  ::icon_thumright:: αγόρι μου

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 08:47:07 πμ »
Φθορές μαμάτες φίλε μου, τσακίσματα σούπερ.
Η ιδέα για το σκόνισμα σωστότατη, βάλε και λίγα τινάγματα λάσπης από τις ρόδες στο πίσω μέρος των φτερών για να σπάσει η μονοτονία.  :wink:
 ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::salut::
Συμφωνω και εγω φιλε μου με τον Φιλιποπ για τη λασπη απο τις ροδες  :mrgreen:
Το φιλτρο φοβερο!!!!!!!!
Περιμενα να το δω να σου πω την αληθεια με παραλλαγη ζεβρας!! Αλλα και ετσι ειναι πολυ ομορφο!
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 12:12:02 μμ »
Αυτό το project Παναγιώτη θα είναι (είναι ήδη εν τη γενέσει του) πολύ πολύ πρωτότυπο, ενδιαφέρον, οφθαλμο-μαγνήτης (eye-cathcer  :mrgreen: ) και να προσθέσω κι εγώ την σύμφωνη άποψή μου και ενθάρρυνση για το Land Rover! Η τεχνική με το Pigment έκατσε μια χαρά σαν στρώμα σκόνης. Τώρα, εάν είναι όντως σκόνη και το χρώμα του οχήματος λευκό, προτείνω να δοκιμάσεις να αναπαρστήσεις σημεία όπου η σκόνη έχει φύγει, είτε απο νερό (π.χ. νερολακκούβες) είτε από πιασίματα, αποτυπώματα, κλπ.

Τα χτυπήματα και τσαλακώματα του αμαξώματος δείχνουν επίσης πειστικά και δίνουν την εντύπωση του πολυχρησιμοποιημένου οχήματος.

Μου άρεσαν ιδιαίτερα τα υλικά για το έδαφος, αναμένω να το δω και ολοκληρωμένο, άλλη πρόταση επ'αυτού έχει να κάνει με πιθανό ξάνοιγμα (κιτρίνισμα) των πράσινων θάμνων;

Υποψιάζομαι ότι όταν έρθει και η ώρα της καμηλοπάρδαλης θα έχουμε πάλι ωραία πραγματάκια να απολάυσουμε!

Good Giraffe Hunting (αντί για "Will"  :mrgreen:::icon_thumright:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 12:24:53 μμ »
Ευγε Παναγιωταρε!!!!!!!!
Ολα βγηκαν παρα πολυ καλα!!!!!!! ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Χωσε διαφορα φορτωματα πανω του και με τις φιγουρες θα ερθει και θα γινει μοναδικο κομματι!!!!!!!!!!!!!!!!
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 12:26:54 μμ »

ΖΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ!!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 02:26:23 μμ »
 ::thanks_smilie:: φίλοι μου  :wink: Φοβήθηκα να πώ την αλήθεια περι της τεχνικής με την σκόνη και το νέφτι  ::book:: 

Περιμενα να το δω να σου πω την αληθεια με παραλλαγη ζεβρας!!
Σκέφτηκα κάτι ανάλογο αλλά έλεγα μήπως γίνει too much  :roll: :roll: και μοιάζει με Jurassic Park  :mrgreen: :mrgreen:  Την "ζέβρα" σκέφτομαι τώρα να την "εφαρμόσω" σ' άλλο διόραμα που θα κάνω κάποια στιγμή  ::077devil::

άλλη πρόταση επ'αυτού έχει να κάνει με πιθανό ξάνοιγμα (κιτρίνισμα) των πράσινων θάμνων;
Ναί ναί πρίν κολληθούν επάνω στην βάση το όχημα + το "ζώον"  :mrgreen: θα γίνει ψιλό βάψιμο με τον infinity και χαρτοπετσέτα εναλλαγές στις τονικότητες των θάμνων και λοιπών χορταρικών.......
Υποψιάζομαι ότι όταν έρθει και η ώρα της καμηλοπάρδαλης θα έχουμε πάλι ωραία πραγματάκια να απολάυσουμε!
Ααααα η "ψηλαίγκο" έχει κολληθεί - ασταρωθεί και σήμερα αφού τελειώσω με το Land θα "γραμμωθεί" και ίσως περαστεί το "βασικό"  :wink:  Εννοείται κάθε βήμα με φώτος...ΜΗΝ κάνω "πατάτες" να με  ::director:: ::mastigoma::  :mrgreen:
 Το βράδυ.....μετά απο γερή δόση καφέ και σιγαρέτων.......θα αρχίσω το πείραμα "...Σύννεφο σκόνης απο λάστιχα..."  ::pop::  ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray::

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 02:32:05 μμ »
Χωσε διαφορα φορτωματα πανω του και με τις φιγουρες θα ερθει και θα γινει μοναδικο κομματι
Φίλε Τάσο θα "πέσει" τρελλό φόρτωμα  :mrgreen: :mrgreen: Όσο για τις φιγούρες έχει "πέσει" Ο καννιβαλισμός  :!: :!: :!:  :mrgreen: :mrgreen: ʼλλα χέρια - άλλα κεφάλια - άλλα άλλα άλλα...... ::tsekouri:: ::prioniicon:: ::axeman::::smilieinbox::
ΖΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ!!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
"Δάσκαλε", και λέω Δάσκαλε γιατί όλες τις τεχνικές ΕΣΥ μου τις έδειξες - έμαθες, πραγματικά με τιμά να μου λές οτι είναι καλοφτιαγμένο  ::thanx::

Tags: