ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Armor/AFV: Show room

O ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΙΓΡΗ

<< < (9/10) > >>

Raw_Shooter:
Πολύ ωραίο βάψιμο της παραλλαγής φίλε μου  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: Μήπως το κοντάκι είναι μαύρο  :?: Στα ελληνικά νομίζω οτι είναι μαύρα τα κοντάκια στα MGs  :roll:

sotiris:
θα συμφωνησω,αλλα καπου ειχα δει μια φωτο απο Μg3 με ξυλινο κοντακι,μαλλον ηταν απο τα πρωτα κατασκευαστικα μπλοκ

Stavros:

--- Παράθεση από: sotiris στις Φεβρουαρίου 21, 2008, 10:56:46 πμ ---Χρησιμοποιησα την τεχνικη σου με λαδια ,και παρκετινη για να το ξυλοποιησω,πιθανοτατα φαινεται ετσι,λογω τις φωτογραφιας

--- Τέλος παράθεσης ---

ρε παπατζή (κι ας με συγχωρέσουν οι παπατζήδες για την καταχρηση του όρου "παπατζής" στην περιπτωση του σωτήρη)
γιατι νομιζω ότι τα MG3  έχουν μαύρο πλαστικό κοντάκι?
υπάρχουν πια στρατιωτικά όπλα με ξυλινο κοντακι?
Σ.Σ.

5leptos:
οντως δυναμικη εμφανιση Σωτο,ευγε ::eusa_clap::
αλλα απ'οτι ξερω τα συγχρονα αρματα των γερμανων μονο αξιοι διαδοχοι των παντσερ δεν μπορουν να χαρακτηριστουν...

sotiris:

--- Παράθεση από: Stavros στις Φεβρουαρίου 22, 2008, 05:50:42 μμ ---
--- Παράθεση από: sotiris στις Φεβρουαρίου 21, 2008, 10:56:46 πμ ---Χρησιμοποιησα την τεχνικη σου με λαδια ,και παρκετινη για να το ξυλοποιησω,πιθανοτατα φαινεται ετσι,λογω τις φωτογραφιας

--- Τέλος παράθεσης ---

ρε παπατζή (κι ας με συγχωρέσουν οι παπατζήδες για την καταχρηση του όρου "παπατζής" στην περιπτωση του σωτήρη)
γιατι νομιζω ότι τα MG3  έχουν μαύρο πλαστικό κοντάκι?
υπάρχουν πια στρατιωτικά όπλα με ξυλινο κοντακι?
Σ.Σ.

--- Τέλος παράθεσης ---
αν προσεξες το ποστ μου ,γραφω οτι η φωτο που εχω ειναι παλια ,και μαλλον απο παλιοτερα μοντελα

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση