Μιας και εμμέσως πλην σαφώς μερίδα των συμμοντελιστών μου με κατηγόρησε αδίκως για προσηλυτισμό εξέχοντος μέλους της παρέας τους, ζητώ από το βήμα του forum να απολογηθώ για όλα όσα ψευδώς μου καταλογίζουν.
Ού πολλώ δέον χάριν έχειν, ω Βουλή, τω κατηγόρω οτι μοι παρασκεύασε τον αγώναν τουτονί. Πρότερων γαρ ουκ έχων πρόφασιν ειρρήσω...
Ουπς, συγγνώμη, λάθος χαρτί πήρα, καμμία σχέση, ξαναρχίζω:
Το Σάββατο 16 τρέχοντος και περί την 14ην απογευματινήν, παρετήρησα εντός καταστήματος πώλησης παιγνίων τον εν λόγω συνάδελφο να προσπαθεί να επιλέξει ένα υπό κλίμακα αεροσκάφος προς κατασκευήν και βαφήν ίνα τέρψειν εαυτόν. Οντας λεπτός άνθρωπος (

) δε θέλησα να τον ρωτήσω για τους λόγους της σοβαρής αυτής απόφασης αλλά γνωρίζοντας το περιορισμένον των γνώσεων του αγαπητού συναδέλφου όσων αφορά τας πετομηχανάς, του πρότεινα το εν λόγω μοντέλο λαμβάνοντας υπ΄όψη τα κάτωθι:
- Πρόκειται περί ιστορικότατου αεροσκάφους, η ιστορία του οποίου καταδεικνύει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο την καταστροφή που επέρχεται όταν στενόμυαλοι άνθρωποι (βλέπε ηλίθιοι) αποφασίζουν για το πως θα πρέπει να γίνει ένας πόλεμος, λες και ο αντίπαλος θα τους ρωτήσει.
- Εχει γνωρίσει πλουσιότατη δράση σε εκ διαμέτρου αντίθετα περιβάλλοντα, όπως η τροπική Πολυνησία, η ρωσσική στέππα αλλά και η έρημος της Β. Αφρικής.
- Ηταν το αεροσκάφος πολλών άσσων οι οποίοι σε αυτό πέτυχαν δεκάδες καταρρίψεων.
- Οταν χρησιμοποιόταν με τις σωστές τακτικές ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο και σε παραπάνω από μία περιπτώσεις έσωσε καταστάσεις επιφέροντας μεγάλες καταστροφές στους αντιπάλους.
- Είναι θύμα μίας μεγάλης παρεξήγησης η οποία θέλει το συγκεκριμένο καταδιωκτικό άχρηστο και επικύνδινο.
- Είναι κατά βάση μονόχρωμο, κάτι το οποίο θα διευκολύνει έναν αρματολάγνο να επιτύχει εξαιρετικές φθορές χωρίς να μπλέξει με μασκαρίσματα και άλλα τινά αεροπλανικά βίτσια.
- Πρόκειται για πολύ καλής ποιότητας μοντέλο και αναπαριστά μία σπάνια παραλλαγή του αεροσκάφους με πλούσια και σε πολλές περιπτώσεις απίστευτη ιστορία.
Με βάση τα παραπάνω κρίνω πως ορθά έπραξα και δηλώνω εν γνώση των συνεπειών ότι το ίδιο θα κάνω και στο μέλλον αν ανάλογες καταστάσεις λάβουν χώρα εν γνώση μου.
Ειλικρινώς υμέτερος
Ο Μπόσικος
ΥΓ
Alex μην ακούς κανέναν. Ρώτα ότι θες και προχώρα το, εδώ κολλάς ερπύστριες κομματάκι-κομματάκι, εδώ θα κολώσεις! Αντε και θα γίνει κουκλί και σε βλέπω με τουλάχιστον έπαινο, έτσι για να σκάσουν όλοι.