Αποστολέας Θέμα: ΕΝΑ ΣΚΑΘΑΡΙ ΜΕ ΚΙΜΟΝΟ!!!!!!  (Αναγνώστηκε 1873 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
ΕΝΑ ΣΚΑΘΑΡΙ ΜΕ ΚΙΜΟΝΟ!!!!!!
« στις: Φεβρουαρίου 20, 2008, 08:48:40 μμ »
Το πρωτο μου αυτοκινητο ,το κιτ ειναι της CMK 1/35 ,το καλουπι  ITALERI μαλλον(σε καποιο περιοδικο χαρακτηριστηκε ως κιτ με ακριβεια ιαπωνικης εταιρειας),με καποια προχειρη ερευνα διαπιστωσα ,οτι το πατωμα ειναι λαθος ,γιατι στις εκδοσεις που κατασκευαστηκαν κατα την διαρκεια του πολεμου,ειχε ξυλινες δοκιδες ,ενω η πολιτικη εκδοση που εφτιαξα ,ειχε μοκετα.Το μοντελο βαφτηκε με τα χρωματα της Ιαπωνικης Διπλωματικης Αποστολης στο Βερολινου,τα καθισματα βαφτηκαν με το leather της Humbrol,και για να αποδοθει η δερματινη οψη,περαστηκε με καφε λαδι της W&N,το εσωτερικο βαφτηκε με ανοικτο γκρι της GUNZE , ο πινακας οργανων,οι λεβιεδες ,τροχοι και το κατω μερος με μαυρο της CITADEL,το
κατω μερος στεγνοπινελιαστηκε με panzer grey VALLEJO,και αλουμινιο CITADEL,οι τροχοι και οι φωλεες στεγνοπινελιαστηκαν με διαφορα καφετια της Humbrol(yeah),επισης τποθετηθηκε και ενας χαρτοφυλακας τον οποιο το βρηκα σε ενα παλιο κιτ της ITALERI, το εξωτερικο βαψιμο εγινε με το gloss black H2 της GUNZE ,το οποιο το επιμεληθηκε ο καλος φιλος staticjim,o οποιος εκανε και την φωτογραφιση.Απολαυστε!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: Σκαθαρι
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 20, 2008, 09:00:59 μμ »
Πολύ ωραίο το μαυρο σκαθάρι Σωτήρη. Εχω όμως μία ένσταση. Με λασπωμένα λάστιχα οπως τα εχεις κάνει, δεν γίνεται να παραμένει έτσι τσίλικο το μαύρο. Θα μου πείς ο οδηγός του Πρεσβη γυαλίζει το αμάξι συνέχεια. Να κανω μία συμβιβαστική πρόταση -> Πρόσθεσε λασπωτήρες μπρος-πίσω κάτω απο τα φτερά και θα είσαι  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 20, 2008, 09:04:03 μμ »
πολύ όμορφο αλλά πες και δυο λογάκια περι τίνος πρόκειται. ::icon_thumright::  ::eusa_clap::
ούτε κλίμακα, ούτε εταιρεία  :shock:
βαρέθηκες?  ::salut::
 ::eusa_clap::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Scale 1/35
  • *
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 20, 2008, 09:22:47 μμ »
Πολύ ωραίο το μαυρο σκαθάρι Σωτήρη. Εχω όμως μία ένσταση. Με λασπωμένα λάστιχα οπως τα εχεις κάνει, δεν γίνεται να παραμένει έτσι τσίλικο το μαύρο. Θα μου πείς ο οδηγός του Πρεσβη γυαλίζει το αμάξι συνέχεια. Να κανω μία συμβιβαστική πρόταση -> Πρόσθεσε λασπωτήρες μπρος-πίσω κάτω απο τα φτερά και θα είσαι  ::icon_thumright::
Karate Kid, wash in wash out,βασικα ποσταρατε ενω εκανα καποιες αλλαγες, ευχαριστω για τα καλα σας λόγια

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
Απ: ΕΝΑ ΣΚΑΘΑΡΙ ΜΕ ΚΙΜΟΝΟ!!!!!!
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 20, 2008, 10:17:07 μμ »
Το πρωτο μου αυτοκινητο ,το κιτ ειναι της CMK 1/35 ,το καλουπι  ITALERI μαλλον(σε καποιο περιοδικο χαρακτηριστηκε ως κιτ με ακριβεια ιαπωνικης εταιρειας),με καποια προχειρη ερευνα διαπιστωσα ,οτι το πατωμα ειναι λαθος ,γιατι στις εκδοσεις που κατασκευαστηκαν κατα την διαρκεια του πολεμου,ειχε ξυλινες δοκιδες ,ενω η πολιτικη εκδοση που εφτιαξα ,ειχε μοκετα...

Μάλλον ανάποδα τα λές... Το καλούπι είναι CMK και το έχει κυκλοφορήσει και η Italeri!
Νομίζω πώς θα έπρεπε να κάθεται λίγο πιό χαμηλα και μάλλον θα έπρεπε να αλλάξεις και τα λάστιχα για την πολιτική έκδοση! Και τις λάσπες τί τις ήθελες... :mrgreen:
Πέρα απο αυτές τις μικρές παρατηρήσεις, μου αρέσει πολύ! Μπράβο! ::icon_thumright::

Υ.Γ. Βάψε και τα πόμολα στις πόρτες ασημένια! Τα χερούλια στο χρώμα του αμαξώματος ήρθαν πολυυυυ μετά! ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 10:06:42 πμ »
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μπράβο Σωτήρη! Απίθανο θέμα και άψογη εκτέλεση! Συγχαρητήρια!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 10:13:53 πμ »
Πολυ ομορφη δουλεια!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 10:54:25 πμ »
Τι έγινε ρε Σωτηράκο; μας πήρες παραμάζωμα !!!  :lol:

Πολύ ωραίο το σκαθαράκι σου, φοβερό θέμα το Ιαπωνικό διπλωματικό ::icon_thumright:: με πολύ ωραία δουλίτσα στο δύσκολο και απαιτητικό μαύρο γυαλιστερό  ::eusa_clap::

Μόνη παρατήρηση που έχω κι εγώ, δεν ξέρω αν γίνεται και αν μπορείς να επέμβεις, στο να "κάτσει" λίγο πιο χαμηλά.
Βάψε ασημένιο και το πομολάκι όπως είπαν τα παιδιά και δες και λίγο στα φανάρια, αν μπορεί να βγει το διαφανές κρύσταλλο τώρα και υπάρχει από μέσα κάτι σαν φωλιά - "καβούκι" του φαναριού, βάψτο και αυτό ασημένιο για αναπαράσταση του κάτοπτρου που πραγματικά θα το μεταμορφώσει  :wink: Κατά τ'άλλα και πάλι μπράβο φίλε.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 11:05:29 πμ »
Σωτήρη εαν ενδιαφέρεσαι , δωσε μου διαστάσεις ζάντας και θα ψάξω να σου βρώ 4 λάστιχα :wink:

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Scale 1/35
  • *
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 11:08:01 πμ »
Θα ληφθουν υποψη οι συμβουλες,και θα κανω οτι μπορω,Ευχαριστω για τα καλα σας λογια

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 11:20:34 πμ »
Ωραιος ο Σωτηρης!! ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
οσο γι'αυτα που ειπανε τα παιδια,τα φαναρια δεν θελουν ξεκολλημα μιας και απο πισω απ'οσο θυμαμαι ειναι κουφια οποτε με ενα πινελακι βαψε το πισω μερος του διαφανους ασημι και εισαι αρχοντας!! :wink:
Οντως,ιδιως το πισω μερος εχει βγει ψηλο...απορω γιατι...
ξερω οτι ειναι δυσκολο να το τροποποιησεις αλλα προσπαθησε το μιας και θα δειξει πολυ καλυτερα.Τωρα ειναι σαν μπαγκι! :mrgreen:
Μιας και εισαι εκει,στο κιτ δινει κι αλλους τροχους,ετσι?
Αμα θελεις αλλαξε τους(εγω θα το αφηνα με αυτους.. :roll:)
αλλα βγαλε το λασπωμα!!Χανει πολυ σαν τελικο αποτελεσμα αδερφε!!
 ::salut:: ::salut::
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Scale 1/35
  • *
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 11:39:36 πμ »
Βεβαια,αλλα ο πρεσβης δεν θα επισκεφτηκε την βιλα  καποιου γκαουλαιτερ του κοματος,στην εξοχη,η το αρχηγειο του Φυρερ,στην φωλια του λυκου,ολο και κατι λασπες θα υπηρχαν

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 12:12:44 μμ »
Α,επισης(για το επομενο μοντελο αυτοκινητου που θα φτιαξεις)..πριν κολλησεις τα τζαμια θα παρεις ενα ανεξητηλο μαρκαδορο και θα βαψεις το πλαινο μερος τους μαυρο.
Με αυτον τον πολυ απλο τροπο αποφευγεις να φανει  α.το παχος του τζαμιου,β.το ασπρισμα που κανει στα ορια του και γ.ακομα και να φαινεται το πλαινο του τζαμιου δειχνει σαν το λαστιχο που συγκρατει το τζαμι!!! :wink: ::icon_thumright::
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Tags: