Λοιπόν πήρα και δώρο γενεθλίων και μάλιστα από τα ανεκτίμητα!
Κατά την επίθεση μητέρας-πεθεράς έγινε χρήση μία τεράστιας σκουπιδοσακούλας για να μαζευτούν άχρηστα χαρτιά-κουτιά. Φυσικά φταίω και εγώ που είχα αφήσει το κουτί εκτός DMZ (ήθελε να το δεί ένα φίλος και ξεχάστηκε

) οπότε μία εκ των δύο (αδιευκρίνιστο ποια αν και πίεσα για να μάθω

) το πήρε στα χέρια της, έσκισε το κάλυμα για να το χρησιμοποιήσει σε κάποια απροσδιόριστη εργασία, κοίταξε το γεμάτο τσαλακωμένα χαρτιά κουζίνας εσωτερικό και το πέταξε. Αυτό που γλύτωσε την κατάσταση ήταν η τεράστια χωρητικότητα της σακούλας η οποία δε γέμισε ούτε στο 10%, οπότε στο φεύγα η πεθερά μου αποφασίζει να ΜΗΝ την πετάξει αλλά να την αφήσει στον κήπο για να μαζέψει χόρτα κλπ μέσα στην εβδομάδα. Σήμερα το πρωί η πεθερά μου φωνάζει τη μητέρα μου για να βοηθήσει στο πέταγμα της απίστευτα πλέον βαριάς σακούλας, η μητέρα μου η οποία τό έφερε βαρέως που πετάχτηκε το μοντέλο, αναγνωρίζει τη σακούλα, την αδειάζει πάραυτα, ανασύρει το κουτί και μου το παρουσιάζει θριαμβευτικά σήμερα στις 2130 που γύρισα από τη δουλειά!
Η τύχη εκ νέου το έφερε και ένα πακέτο εφημερίδες κάλυψαν το κουτί και το προφύλαξαν από το χαμό που ακολούθησε. Εγώ το παρέλαβα κάπως έτσι...

...με το άρμα και τον πύργο στην ίδια θέση ποπυ τα είχα τοποθετήσει

Η πίστη μου σε αυτόν τον τρόπο συσκευασίας ανανεώθηκε όταν επιβεβαίωσα τις ελάχιστες ζημιές που είχε το μοντέλο παρά την περιπέτειά του. Εχουμε και λέμε, ξεκόλλησε το πυροβόλο (ως ήταν αναμενόμενο)...

... ένα τμήμα ερπύστριας...

...η σημαία της Liverpool βρέθηκε ρέμπελη μέσα στο κουτί...

...και η δεξιά ποδιά ξεκόλλησε εν μέρει.

Εν ολίγοις πταίσματα! Είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά το αρματάκι δεν κατέληξε στη χωματερή. Μπορεί να έχει τα χάλια του αλλά το είχα συμπαθήσει, άσχετα αν μερικές φορές το στόλισα κατά το δοκούν, ειδικά με τις γα$%#@ τις ερπύστριες. Και επειδή πιστεύω πως πολλές γορές κάποια γεγονότα σου δείχνουν το δρόμο, λέω έπειτα από τρίμηνη απουσία να ξαναπιάσω τα κοπίδια γιατί είναι κρίμα ο Λάζαρος (Mk 2

) να μείνει μετά από τέτοια περιπέτεια στο ράφι.