Αποστολέας Θέμα: Revell 1/72 Challenger I Mk 2  (Αναγνώστηκε 29358 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: Revell 1/72 Challenger I Mk 2
« Απάντηση #175 στις: Μαρτίου 04, 2008, 08:05:16 πμ »
Αν το κάνεις καμμένο,δεν είναι καλύτερο να ξηλωθούν τα πιο πολλά?
Για να μην σου πω,να φτιάξεις κάποιο από αλουμίνιο,ώστε να δείχνει ανατιναγμένο!
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #176 στις: Μαρτίου 04, 2008, 10:26:32 πμ »
Γιώργο όντως δεξαμενές καυσίμου είναι, όπως είπαν τα παιδιά  :wink:  Απλά είναι σχετικά ασφαλείς γιατί πρώτον είναι κυψελωειδές το εσωτερικό (όπως των αυτοκινήτων) ώστε να μην ανατινάζονται, δεύτερον δεν περιέχουν βενζίνη που εκρύγνεται αλλά πολύ πηχτό πετρέλαιο σαν μαζούτ και τρίτον είναι απίστευτα χαμηλού προφίλ οπότε είναι σχεδόν αδύνατο να το πετύχει κάποιος απο απόσταση  :wink:
 Εάν το κάνεις το άρμα καμμένο ολοσχερώς τότε αυτές πρέπει να τις κάνεις "σκασμένες" προς τα επάνω (σαν ηφαίστειο που έσκασε) και το εσωτερικό να έχει στάχτη απο τις κυψέλες......

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #177 στις: Μαρτίου 04, 2008, 03:37:02 μμ »
πρωινοί - πρωινοί όλοι οι λασπουριάρηδες  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 ::icon_thumright::
Σ.Σ.
Αυτό θα το εκλάβω ως κομπλιμέντο! :lol:

Κατ' αρχήν να σας ευχαριστήσω εκ νέου όλους για την βοήθεια, ούτε στον ύπνο μου δεν θα είχα φτάσει ως εδώ χωρίς αυτήν.

Λοιπόν, όσον αφορά τις εξωτερικές πλαϊνές δεξαμενές καυσίμου και κατόπιν θέασης δεκάδων φωτογραφιών από καμένα Τ-55-62-72-ρίζα δύο, όπου σε κανένα δεν έχουν εκραγεί τα ντεπόζιτα, θα τις αφήσω ως έχουν αλλά θα προσπαθήσω να περάσω τα σωληνάκια, δεν είναι πολλά, καμμιά δεκαριά ::eusa_wall:: Να ευχαριστήσω και τον nino1969 που μου έστειλε το διάγραμμα σύνδεσης των ντεπόζιτων και μου άναψε φωτιές, νά'σαι καλά Νικόλα, αν χρειαστείς ποτέ μάρτυρα υπεράσπισης μίλα μου...

Τώρα το θέμα είναι ο πύργος του Τ-62. Μου λέει ο nino1969 (αυτό ο άνθρωπος με μισεί και δεν το έχει καταλάβει) οτι ο πύργος ήταν χυτός. Τα παίρνω άγρια και του λέω ρε φίλε και εγώ έχω χυτό κορμί, τραβάς κανένα ζόρι; Οχι μου εξηγεί, απλά πρέπει να αναπαραστήσω επί της επιφανείας του πύργου τα σημάδια από το καλούπι, κοινώς να τον αγριέψω λιγάκι. Προτείνω να τον δέσω με κοντή τριχιά να αγριέψει, ξανά όχι ο δάσκαλος, πρέπει να το κάνω ή με το σβουράκι ή με κόλλα και οδοντόβουρτσα.

Καθότι μέγας βαρεμάρας επιλέγω το σβουράκι αλλά μία δοκιμή σε sprue με πείθει πως αυτά δεν είναι για μένα και αντί για χυτό θα κατέληγα με χυμένο πύργο. Στο μπάνιο λοιπόν για οδοντόβουρτσα όπου και τραβάω την προσοχή της Ελένης η οποία ρωτάει τι ακριβώς ψάχνω. Απαντώ πως θα πάρω μία οδοντόβουρτσα για να κάνω χυτό τον πύργο του Τ-62 και η Ελένη παίρνει το βλέμα της λέαινας που κοιτάει τις ζέβρες μέσα από τα χόρτα. Τακτική υποχώρηση στον πάγκο και βαθιά σκέψη μέχρι που παρατηρώ πως η κόλλα Humbrol που χρησιμοποιώ έχει μέσα ένα πολύ όμορφο πινελάκι το οποίο μάλιστα είναι και πιο βολικό για την κλίμακα από τον οδοντόβουρτσα. Και ξεκίνησα...

Πέρναγα μία περιοχή περίπου 2cm2 με κόλλα, περίμενα κάπου 20sec και μετά κτυπούσα κάθετα με το πινελάκι την επιφάνεια. Σταματούσα μόλις το πινελάκι απομακρυνόμενο από την επιφάνεια του πύργου σήκωνε λεπτές ίνες πλαστικού. Και πάμε πάλι στην γειτονική περιοχή μέχρι που όλος ο πύργος έγινα σαν την Σελήνη. Μόλις στέγνωσαν όλα ομολογώ πως τρομοκρατήθηκα! Ο πύργος γυάλισε σα λαδοπόντικας και μου φάνηκε οτι τον έχω καταστρέψει ανεπιστρεπτί. Μύνημα στον nino ο οποίος με καθησυχάζει και μου δίνει το GO για τη συνέχεια η οποία ήταν να περάσω ένα χέρι άσπρο hycote για να δω μήπως έχω κάνει τίποτα χοντράδες. Ετσι φτάσαμε εδώ:

Παρακαλώ τη γνώμη σας.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #178 στις: Μαρτίου 04, 2008, 03:47:30 μμ »
Έτσι!!!!
Αν το χτύπαγες κάθετα με την οδοντόβουρτσα,θα είχες καλύτερα αποτελέσματα!
Επίσης μπορείς να μασκάρεις με μασκόλ περιοχές και θυρίδες που δεν ήταν χυτές,για να μην τις πάρεις σβάρνα με την κόλλα! ::glossa::
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #179 στις: Μαρτίου 04, 2008, 03:49:57 μμ »
Επίσης μπορείς να μασκάρεις με μασκόλ περιοχές και θυρίδες που δεν ήταν χυτές,για να μην τις πάρεις σβάρνα με την κόλλα! ::glossa::
Την πίσω θυρίδα (φόρτωσης πυρομαχικών; ) την απέφυγα όσο μπορούσα. Λέω να της βάλω και μία στρώση υγρό στόκο να κάνει μπαμ οτι είναι διαφορετική.

Έτσι!!!!
Αν το χτύπαγες κάθετα με την οδοντόβουρτσα,θα είχες καλύτερα αποτελέσματα!
Ναι αλλά η λέαινα... Πρέπει να προμηθευτώ μία για μοντελιστική χρήση. Οδοντόβουρτσα, όχι λέαινα ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #180 στις: Μαρτίου 04, 2008, 03:53:50 μμ »
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά Γιώργο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Μάλιστα τώρα είναι "χυτός"  ::icon_thumright:: Τις θυρίδες μην τις κάνεις με το κόλπο της κόλλας μιας και ΜΟΝΟ ο πύργος ήταν χυτός ενα κομμάτι, όλα τα υπόλοιπα ήταν πρόσθετα μετά  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #181 στις: Μαρτίου 04, 2008, 03:59:12 μμ »
Επιχείρησις "χύτεση" επιτυχής!

Πρόσεξε μόνο μην μπερδέψεις το πινελάκι της κόλλας για ... οδοντόβουρτσα κι έχουμε τρεχάματα  :mrgreen:

Πολύ καλό το αποτέλεσμα. Μια χαρά μου φαίνεται και για την κλίμακα επίσης. Δώσε καμμιά φωτογραφία του ασταρωμένου παραπάνω αν γίνεται.

Τώρα κι εσύ τι θέλεις και ρωτάς για τα εξωτερικά ρεζερβουάρ...αφού μόνο σε έξτρα μπελάδες θα σε βάλουν. Εϊδες τώρα σε λίγη ώρα πόσες πληροφορίες συμβουλές και τεχνικές έπεσαν! ΒΟυρ στον πατσά λοιπόν και με προσοχή. Το αποτέλεσμα πιστεύω το ξέρουμε όλοι ότι θα είναι άψογο, απλά περιμένουμε κι ε΄σενα να μας επιβεβαιώσεις!  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #182 στις: Μαρτίου 04, 2008, 04:19:00 μμ »
ʼσχετο...αλλά τα κάνεις όλα να φαίνονται τόσο απλά και ευχάριστα... ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

...σκέψου να μην τριγυρνούσε και η λέαινα στο σπίτι....

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #183 στις: Μαρτίου 04, 2008, 04:23:41 μμ »
Η πλάκα είναι θα αρχίσουν να του αρέσουν τα μικρούλια... ::glossa::
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #184 στις: Μαρτίου 04, 2008, 04:33:16 μμ »
Δηλαδή από κει που σώσαμε τον ένα Γιώργο και από άρματα πήγε στα αεροπλάνα, θα χάσουμε τον άλλο Γιώργο ο οποίος από τα αεροπλάνα θα πάει στα άρματα... Φτου!

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #185 στις: Μαρτίου 04, 2008, 05:10:18 μμ »
Σωραιόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #186 στις: Μαρτίου 04, 2008, 08:03:38 μμ »
Πάρε μια παιδική οδοντόβουρτσα, για τέτοιες δουλειές είναι αστεράτη. Αλλά τι λέω τώρα σου δίνω συμβουλές με τον κίνδυνο να κολλήσεις στα αρματικά. Θα σου δώσω όμως και μια άλλη συμβουλή, εντάξει κάνε ότι κάνεις με τα τανκσάκια αλλά όταν τελειώσεις πήγαινε στην βιτρίνα σου και δες εκείνους τους Γιαπωνέζους που έχεις φτιαγμένους, θα σου στείλω κι εγώ με πμ τους δικούς μου, για να ξαναδείς το φως.  :wink:

Χωρίς πλάκα τώρα, κεντάς φίλε μου και σε αυτόν τον τομέα.  ::icon_thumright::  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::   
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Σουρλής Γιώργος
Απ: Απ: Revell 1/72 Challenger I Mk 2
« Απάντηση #187 στις: Μαρτίου 04, 2008, 08:33:10 μμ »
πρωινοί - πρωινοί όλοι οι λασπουριάρηδες  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σ.Σ.
Αυτό θα το εκλάβω ως κομπλιμέντο! :lol:

Κατ' αρχήν να σας ευχαριστήσω εκ νέου όλους για την βοήθεια, ούτε στον ύπνο μου δεν θα είχα φτάσει ως εδώ χωρίς αυτήν.

Λοιπόν, όσον αφορά τις εξωτερικές πλαϊνές δεξαμενές καυσίμου και κατόπιν θέασης δεκάδων φωτογραφιών από καμένα Τ-55-62-72-ρίζα δύο, όπου σε κανένα δεν έχουν εκραγεί τα ντεπόζιτα, θα τις αφήσω ως έχουν αλλά θα προσπαθήσω να περάσω τα σωληνάκια, δεν είναι πολλά, καμμιά δεκαριά ::eusa_wall:: Να ευχαριστήσω και τον nino1969 που μου έστειλε το διάγραμμα σύνδεσης των ντεπόζιτων και μου άναψε φωτιές, νά'σαι καλά Νικόλα, αν χρειαστείς ποτέ μάρτυρα υπεράσπισης μίλα μου...

Τώρα το θέμα είναι ο πύργος του Τ-62. Μου λέει ο nino1969 (αυτό ο άνθρωπος με μισεί και δεν το έχει καταλάβει) οτι ο πύργος ήταν χυτός. Τα παίρνω άγρια και του λέω ρε φίλε και εγώ έχω χυτό κορμί, τραβάς κανένα ζόρι; Οχι μου εξηγεί, απλά πρέπει να αναπαραστήσω επί της επιφανείας του πύργου τα σημάδια από το καλούπι, κοινώς να τον αγριέψω λιγάκι. Προτείνω να τον δέσω με κοντή τριχιά να αγριέψει, ξανά όχι ο δάσκαλος, πρέπει να το κάνω ή με το σβουράκι ή με κόλλα και οδοντόβουρτσα.

Καθότι μέγας βαρεμάρας επιλέγω το σβουράκι αλλά μία δοκιμή σε sprue με πείθει πως αυτά δεν είναι για μένα και αντί για χυτό θα κατέληγα με χυμένο πύργο. Στο μπάνιο λοιπόν για οδοντόβουρτσα όπου και τραβάω την προσοχή της Ελένης η οποία ρωτάει τι ακριβώς ψάχνω. Απαντώ πως θα πάρω μία οδοντόβουρτσα για να κάνω χυτό τον πύργο του Τ-62 και η Ελένη παίρνει το βλέμα της λέαινας που κοιτάει τις ζέβρες μέσα από τα χόρτα. Τακτική υποχώρηση στον πάγκο και βαθιά σκέψη μέχρι που παρατηρώ πως η κόλλα Humbrol που χρησιμοποιώ έχει μέσα ένα πολύ όμορφο πινελάκι το οποίο μάλιστα είναι και πιο βολικό για την κλίμακα από τον οδοντόβουρτσα. Και ξεκίνησα...

Πέρναγα μία περιοχή περίπου 2cm2 με κόλλα, περίμενα κάπου 20sec και μετά κτυπούσα κάθετα με το πινελάκι την επιφάνεια. Σταματούσα μόλις το πινελάκι απομακρυνόμενο από την επιφάνεια του πύργου σήκωνε λεπτές ίνες πλαστικού. Και πάμε πάλι στην γειτονική περιοχή μέχρι που όλος ο πύργος έγινα σαν την Σελήνη. Μόλις στέγνωσαν όλα ομολογώ πως τρομοκρατήθηκα! Ο πύργος γυάλισε σα λαδοπόντικας και μου φάνηκε οτι τον έχω καταστρέψει ανεπιστρεπτί. Μύνημα στον nino ο οποίος με καθησυχάζει και μου δίνει το GO για τη συνέχεια η οποία ήταν να περάσω ένα χέρι άσπρο hycote για να δω μήπως έχω κάνει τίποτα χοντράδες. Ετσι φτάσαμε εδώ:

(Image removed from quote.)

Παρακαλώ τη γνώμη σας.

Αστέρι μου.  :mrgreen:
Και στη παρουσίαση και στην κατασκευή.   :shock: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #188 στις: Μαΐου 12, 2008, 02:04:21 μμ »
Εχω δυσάρεστα νέα... Πέρα από τη μοντελιστική απουσία, για πολλούς και διάφορους λόγους, το μικρό Challenger κατέληξε στα σκουπίδια όταν η μητέρα μου εξέλαβε το κουτί στο οποίο το είχα φυλάξει, ανάμεσα σε μπάλλες από χαρτί κουζίνας, ως σκουπίδια και το προώθησε πάραυτα στον κάδο :cry: Ετσι όταν εχθές βρήκα λίγο διάθεση για μοντελάρισμα αναζήτησα το κουτί και αρχίζοντας τις ερωτήσεις έμαθα πως μόλις προχθές το αρματάκι μου ξεκίνησε το ταξίδι του για τα Ανω Λιόσια.

Αποφάσισα να το αντιμετωπίσω φιλοσοφικά, δεν είναι θάνατος, ένα μοντέλο είναι μέσα στα τόσα που έχω ιδιοχείρως καταστρέψει. Πάντως η ήδη χάλια διάθεση έπιασε πάτο και παραμένει εκεί...

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #189 στις: Μαΐου 12, 2008, 02:14:19 μμ »
Το τόπικ σου μου'χε "ξεφύγει" εδώ και πολύ καιρό και δεν είχα δει τις τελευταίες σπαρταριστικές περιγραφές σου με την "χύτευση" του πύργου. 'Οσο γέλασα με αυτά άλλο τόσο με στενοχώρησε διαβάζοντας στο τέλος το άδοξο τέλος του μικρού Chally  :cry: :cry: R.I.P.

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #190 στις: Μαΐου 12, 2008, 02:16:24 μμ »
Επέσε μαχόμενο.. RIP και εφυγες για άλλα.

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #191 στις: Μαΐου 12, 2008, 02:29:55 μμ »
Έλα μωρέ,πες πως έπεσε  πάνω του η υγρή κόλλα και έγινε υγρός στόκος! :mrgreen:
ʼσε που ήταν και μάπα!Φτιάξε κανένα καλύτερο,ή ακόμη καλύτερα,παράτα τα άρματα και φτιάξε κανένα αεροπλάνο!
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #192 στις: Μαΐου 12, 2008, 02:35:08 μμ »
Μόλις βρήκα τι φταίει και τι έγινε!!!  :idea:
Ρε μπας και η μάνα σου είναι με την Τσέλσι και μόλις είδε σημαία της Λίβερπουλ "το έστειλε";;  ::glossa::      :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #193 στις: Μαΐου 12, 2008, 02:40:33 μμ »
......ε μα και εσυ.....καθεσαι και ασχολεισαι με ''ερπετα''......ειδε και η μανα σου το αρμα και δεν καταλαβε καν οτι ειναι μοντελο.... :mrgreen: :mrgreen:
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #194 στις: Μαΐου 12, 2008, 02:49:04 μμ »
Μόλις βρήκα τι φταίει και τι έγινε!!!  :idea:
Ρε μπας και η μάνα σου είναι με την Τσέλσι και μόλις είδε σημαία της Λίβερπουλ "το έστειλε";;  ::glossa::      :mrgreen:

Φέτος το έχει η μοίρα της η LIVERPOOL να φεύγει νωρίς. Δεν πειράζει ρε Γιώργαρε, έτσι κι αλλιώς άρμα ήταν. Το μόνο κρίμα είναι ότι πήγε χαμένη τόσο καλή και εμπνευσμένη δουλειά.

Γύρνα στα φτερά να δεις πως θα ανέβει η ψυχολογία σου.  :wink:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #195 στις: Μαΐου 12, 2008, 02:56:06 μμ »
Γιώργη, ούτ η μάμα σου δεν θέλει τα άρματα  :mrgreen: βουρ ξανά στα πετούμενα  ::painting:: ::danseuse::

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
Απ: Απ: Revell 1/72 Challenger I Mk 2
« Απάντηση #196 στις: Μαΐου 12, 2008, 03:30:40 μμ »
Το διόραμα που θέλω να κάνω είναι το παρακάτω:
Ενας Challenger Ιρακινός να προσπερνά ένα καμμένο Τ-62 το 1991 στο δρόμο Kuwait-Basra. Για Τ-62 θα χρησιμοποιήσω αυτό της Italeri και για ρόδες αυτές του Τ-55 της Ace.

Μείνετε συντονισμένοι, θα χρειαστώ όση βοήθεια μπορείτε να μου δώσετε.

Γιώργη τι να πω για την απώλεια... :( :( :(
Πάντως από τα λόγια σου παραπάνω (με μια μικρή τροποποίηση) προσπάθησα να σου βρω κίνητρο για να συνεχίσεις την κατασκευή του Τ62 που βάση των φωτό που έχεις ποστάρει μέχρι τώρα πάει πολύ καλά!!!
Ειδικά μετά της τελευταίες κυκλοφορίες φιγούρων στην 1/72 (βλέπε μουτζαχεντίν) θα είναι και πολύ πιο εύκολη η τροποποίηση.
Μην ξεχάσεις, σαν ελάχιστο φόρο τιμής στο άδικα χαμένο στο πεδίο του μοντελοπάγκου Challenger, να ονομάσεις το διόραμα σου "Chally was there". ::salut::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #197 στις: Μαΐου 12, 2008, 06:19:12 μμ »
Πάντως εγώ, αν ενδιαφέρεσε, προσφέρομαι να κάνω την ίσως βαρετή για σένα δουλειά να σου κάνω ένα άλλο μέχρι το σημείο που το είχες φίλε μου... :oops: :oops: :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #198 στις: Μαΐου 12, 2008, 07:18:29 μμ »
Η απώλεια ενός άρματος με αυτόν τον τρόπο πραγματικά είναι τραγικό γεγονός που συγκλονίζει την κοινότητά μας :!: :!: :!:
 :cry: :cry: :cry:
Μην το βάζεις κάτω πάντως.
ʼρχισε ένα άλλο άρμα και σίγουρα θα το κάνεις καλύτερο :!: :!: :!:

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #199 στις: Μαΐου 12, 2008, 07:26:20 μμ »
         Αχ...........γκοντόγκιε.......

Πως φαίνεται ότι ξεκίνησες τον μοντελισμό σε μεγάλη ηλικία........

Εμείς από μικροί μάθαμε να κρύβουμε τα συναρμολογούμενα  :? από την............μαμά μας. :mrgreen: :mrgreen:

Κάποιοι καί από τον μπαμπά τους............ :shock: :shock:  Ονόματα δεν λέμε..........

R.. Sh....er τον ξέρουνε στην Θεσσαλονίκη. ::glossa:: ::glossa::

Tags: challenger