Αποστολέας Θέμα: Revell 1/72 Challenger I Mk 2  (Αναγνώστηκε 29425 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: Revell 1/72 Challenger I Mk 2
« Απάντηση #125 στις: Φεβρουαρίου 19, 2008, 11:42:55 μμ »
Σωστός!
μόνο που καλύτερα να διπλώσεις τις άκρες του χαρτιού,2-3 χιλιοστά ώστε να μην φαίνεται το τελείωμα του!
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #126 στις: Φεβρουαρίου 19, 2008, 11:48:24 μμ »
γιωργο συγγνώμη που πετάγομαι κατόπιν εορτης. Τι κασετίνες για το σχολείο εχεις αγοράσει για τα παιδιά σου  :?: Θυμάμαι υπήρχαν κάποιες με εξωτερική επικάλυψη δερματίνης που ήταν οτι πρέπει για καναβάτσο

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #127 στις: Φεβρουαρίου 19, 2008, 11:51:49 μμ »
Kαλό φαίνεται για την ώρα. με το βάψιμο να δούμε
 ::eusa_clap::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #128 στις: Φεβρουαρίου 19, 2008, 11:58:07 μμ »
Α ξεχασα!
Δοκίμασε το εξής.
ΚΑταρχήν πάρε χαρτομάντηλο.
Εκτός απ τις άκρες που θα διπλώσεις,στα σημεία που υποτίθεται θα μπουν οι ιμάντες, δέσε με απλή κλωστή ραψίματος από ένα κόμπο,ώστε να σφίξει το χαρτομάντηλο.Λύγισε κανονικά το σύρμα,πέρασε με ατλακόλ και πριν στεγνώσει εντελώς,τύλιξε τις λωρίδες ταινίας.
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #129 στις: Φεβρουαρίου 20, 2008, 12:07:44 πμ »
Θα ήθελα τις γνώμες σας.

::eusa_clap:: ::eusa_clap::  Είναι φοβερό. Στέκεται ("κρεμάει") τρομερά φυσικά. Πολύ ωραία ιδέα το καλώδιο.  ::icon_thumright::

ΥΓ Την επόμενη φορά μόνο, να ψωνίσεις χαρτί κουζίνας χωρίς σχεδιάκια.  :mrgreen:      ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #130 στις: Φεβρουαρίου 20, 2008, 01:03:06 πμ »
Γιώργο πολύ φυσικό το στήσιμο του καναβάτσου.  ::icon_thumright::
Θα μου επιτρέψεις να πω και την δική μου τεχνική.
Καταρχήν χαρτομάντιλο, γιατί δεν έχει ανάγλυφα σχέδια και μάλιστα του ξεκολλάω το ένα φύλλο για να είναι λεπτό. Δέσιμο με κλωστή στα σημεία που θέλουμε και κρέμασμα από ένα sprue με ένα πιατάκι από κάτω.
Αραιώνουμε ατλακόλ σαν γάλα και το παπαριάζουμε με ένα πινελάκι τόσο ώστε να πάρει, μαλακώνοντας το χαρτομάντιλο, με την βαρύτητα τις επιθυμητές  καμπύλες που θα βγουν από μόνες τους πολύ φυσικές. Αφήνουμε να στεγνώσει, βάφουμε και το μεταφέρουμε έτοιμο στο άρμα και με tape τοποθετούμε εκεί που έχουμε προαποφασίσει.   :roll:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #131 στις: Φεβρουαρίου 20, 2008, 08:50:33 πμ »
Ναι, έχετε δίκιο, πρέπει να πάρω χαρτομάντηλο και μάλιστα χωρίς σχέδια. Επίσης το κόλπο του mmaker (δέσιμο με κλωστή) θα γίνει και αυτό, όντως θα δείχνει πιο φυσικό.

γιωργο συγγνώμη που πετάγομαι κατόπιν εορτης. Τι κασετίνες για το σχολείο εχεις αγοράσει για τα παιδιά σου  :?: Θυμάμαι υπήρχαν κάποιες με εξωτερική επικάλυψη δερματίνης που ήταν οτι πρέπει για καναβάτσο
Ωπ, τι θυμήθηκες ρε θηρίο! Είναι όντως ιδανικές για καναβάτσο αλλά μάλον στην 1/35, για την 1/72 θα δείχνει χοντροκομμένο πιστεύω.

Θα μου επιτρέψεις να πω και την δική μου τεχνική.
Καταρχήν χαρτομάντιλο, γιατί δεν έχει ανάγλυφα σχέδια και μάλιστα του ξεκολλάω το ένα φύλλο για να είναι λεπτό. Δέσιμο με κλωστή στα σημεία που θέλουμε και κρέμασμα από ένα sprue με ένα πιατάκι από κάτω.
Αραιώνουμε ατλακόλ σαν γάλα και το παπαριάζουμε με ένα πινελάκι τόσο ώστε να πάρει, μαλακώνοντας το χαρτομάντιλο, με την βαρύτητα τις επιθυμητές  καμπύλες που θα βγουν από μόνες τους πολύ φυσικές. Αφήνουμε να στεγνώσει, βάφουμε και το μεταφέρουμε έτοιμο στο άρμα και με tape τοποθετούμε εκεί που έχουμε προαποφασίσει.   :roll:
Τώρα να πω οτι τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται θα είναι κοινότυπο... Η πρώτη μου δοκιμή έγινε με αυτόν ακριβώς τον τρόπο αφού σκέφτηκα οτι όπως και στο πραγματικό καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσω και στην κλίμακα τη βαρύτητα :shock: Το πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν πως στην κλίμακα αυτή το βάρος του χαρτιού ήταν τόσο μικρό που τελικά, ακόμα και όταν ήταν βρεγμένο, η βαρύτητα είχε ελάχιστη επίδραση πάνω του. Προσπάθησα να το λυγίσω με το χέρι ή/και οδοντογλυφίδα αλλά, βρεγμένο γαρ, το κατέστρεφα πολύ εύκολα και τότε σκέφτηκα οτι έπρεπε να του προσθέσω μηχανική αντοχή και σαν λύση πρόσθεσα το καλώδιο! Τώρα πρέπει να παραδεχτώ πως η δοκιμή έγινε με χαρτί κουζίνας το οποίο πιστεύω είναι πιο σκληρό από το χαρτομάντηλο οπότε μπορεί για αυτό να απέτυχε το κόλπο

Kαλό φαίνεται για την ώρα. με το βάψιμο να δούμε
 ::eusa_clap::
Σ.Σ.
Μη με αγχώνεις! Πιστεύω πως άμα το περάσω πολά χέρια ατλακόλ και το αφήσω να γίνει πέτρα, θα μπορέσω μετά να το βάψω χωρίς να διαλυθεί από το χρώμα. Υπάρχει κάποιο κόλπο που να διευκολύνει; Παίζει αυτό που σκέφτηκα; Μήπως πρέπει να το περάσω με αερογράφο γιατί το πινέλο θα το καταστρέψει;
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #132 στις: Φεβρουαρίου 20, 2008, 08:57:10 πμ »
Tα περισσότερα χαρτιά  κουζίνας έχουν σκληρή υφή αντίθετα με το χαρτομάντηλο. Όταν στεγνώσει γίνεται κόκκαλο, οπότε βάφεις είτε με πινέλο ή αερογράφο χωρίς πρόβλημα φίλε μου.   :wink:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #133 στις: Φεβρουαρίου 23, 2008, 07:44:35 μμ »
Tα περισσότερα χαρτιά  κουζίνας έχουν σκληρή υφή αντίθετα με το χαρτομάντηλο. Όταν στεγνώσει γίνεται κόκκαλο, οπότε βάφεις είτε με πινέλο ή αερογράφο χωρίς πρόβλημα φίλε μου.   :wink:
Εχεις δίκιο, με το πινέλο βάφτηκε μια χαρά! Ευτυχώς...

Λοιπόν κόλλησα κάποια φορτώματα έτσι για να δω τι γίνετε και είμαστε εδώ

Εκανα και μία προσπάθεια να φτιάξω το κόκκινο καναβάτσο εναέριας αναγνώρισης αλλά δεν πήγε και τόσο καλά και θα το ξαναπροσπαθήσω.

Σκέφτηκα να βάλω και ένα καναβάτσο και καλά παραλαγής κρεμασμένο στα πλάγια και έφτιαξα αυτό. Γελάστε ελεύθερα!

Τώρα έπρεπε να φτιάξω κουτιά διάφορα για να φορτώσω το κοτέτσι. Πήρα ένα παραλληλόγραμης διατομής Evergreen (Item No 8608) και έκοψα διάφορα μήκη τα οποία θα αναπαραστούν τα διάφορμα κουτιά. Αλλά κάτι δε μου άρεσε, έπρεπε να προσθέσω ή μεντεσέδες ή ασφάλειες που να κλείνουν γιατί όπως και αν το κάνουμε σκέτα ήταν γυμνά. Αντε λοιπόν με μήκη Tamiya masking tape να φιάξω τις δέστρες. Σαν να προσπαθούσα να βάλω μπότες σε ψείρα... Τέλος πάντων κάπως τα κατάφερα και μόλις τα μάζεψα έτοιμα πάνω στον πάγκο, εκείνη τη στιγμή κάτι ενόχλησε τη μυτούλα μου. Τραβάω λοιπόν ένα φτάρνισμα των 112 dB σαν ιπποπόταμος του Νείλου ([wiki=]Hippopotamus amphibius[/wiki]) και όταν η όρασή μου επανήλθε ΟΛΑ τα κιβώτιά μου είχαν εξαφανιστεί από το... ωστικό κύμα ::eusa_wall:: Υστερα από μισή ώρα ψάξιμο και σωρεία ακαταλλήλων φράσεων τα βρήκα όλα εκτός από ένα. Τα ασφάλισα πάνω σε blue tack και τα ετοιμάζω για βάψιμο.

Λέω να τα κάνω olive drab, άλλη άποψη; Επίσης να ρωτήσω, τι χρώμα έχουν τα χαρτοκιβώτια με MRE (Meals Ready to Eat);

Να σας ευχαριστήσω όλους για τις απόψεις-συμβουλές-ενθάρρυνση. Συνεχίζω ακάθεκτος...

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #134 στις: Φεβρουαρίου 23, 2008, 08:01:08 μμ »
Πολύ, πολύ ωραίος  ::eusa_clap:: προχώρα καλά τα πας. (ʼλλο τίποτα δε λέω γιατί θα καταντήσω κουραστικός και ... γραφικός, αλλά ... 1/35, 1/35, 1/35 ... 1/35 ... 1/35)  ::glossa::

Επίσης να ρωτήσω, τι χρώμα έχουν τα χαρτοκιβώτια με MRE (Meals Ready to Eat);

μου φαίνεται ότι έχουν το κλασικό χρώμα του χαρτόκουτου βρε Γιώργο, ξέρεις αυτό το κλασικό ωχρο-καφέ...  :?:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #135 στις: Φεβρουαρίου 23, 2008, 09:41:49 μμ »
να συμπληρώσω σε συνέχεια του Νίκου ότι η 1/72 δεν σου κάνει μέση, ενώ η 1/35 σαν γάντι θα σου πηγαίνει...  ::icon_thumright::
τα MRE όντως είναι στο κλασικό χαρτοκουτέ...
καλή συνέχεια και φόρα μάσκα για να μην τα ξαναχάσεις με κανά φτάρνισμα...βέβαια με 112 dB πρόσεξε μη σου ξηλωθούν μαζί και τα αυτιά  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #136 στις: Φεβρουαρίου 23, 2008, 10:04:17 μμ »
Ήθελα να ήξερα...
Τα κακόμοιρα τα ματάκια σου δεν τα λυπάσαι :?:
Χαρά στο κουράγιο σου :!:
Ειλικρινά σε θαυμάζω :!:
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Καλά τελειώματα.
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #137 στις: Φεβρουαρίου 24, 2008, 03:31:23 μμ »
Εχεις δίκιο, με το πινέλο βάφτηκε μια χαρά! Ευτυχώς...

Λοιπόν κόλλησα κάποια φορτώματα έτσι για να δω τι γίνετε και είμαστε εδώ

Εκανα και μία προσπάθεια να φτιάξω το κόκκινο καναβάτσο εναέριας αναγνώρισης αλλά δεν πήγε και τόσο καλά και θα το ξαναπροσπαθήσω.

Σκέφτηκα να βάλω και ένα καναβάτσο και καλά παραλαγής κρεμασμένο στα πλάγια και έφτιαξα αυτό. Γελάστε ελεύθερα!
(Image removed from quote.)

Τώρα έπρεπε να φτιάξω κουτιά διάφορα για να φορτώσω το κοτέτσι. Πήρα ένα παραλληλόγραμης διατομής Evergreen (Item No 8608) και έκοψα διάφορα μήκη τα οποία θα αναπαραστούν τα διάφορμα κουτιά. Αλλά κάτι δε μου άρεσε, έπρεπε να προσθέσω ή μεντεσέδες ή ασφάλειες που να κλείνουν γιατί όπως και αν το κάνουμε σκέτα ήταν γυμνά. Αντε λοιπόν με μήκη Tamiya masking tape να φιάξω τις δέστρες. Σαν να προσπαθούσα να βάλω μπότες σε ψείρα... Τέλος πάντων κάπως τα κατάφερα και μόλις τα μάζεψα έτοιμα πάνω στον πάγκο, εκείνη τη στιγμή κάτι ενόχλησε τη μυτούλα μου. Τραβάω λοιπόν ένα φτάρνισμα των 112 dB σαν ιπποπόταμος του Νείλου ([wiki=]Hippopotamus amphibius[/wiki]) και όταν η όρασή μου επανήλθε ΟΛΑ τα κιβώτιά μου είχαν εξαφανιστεί από το... ωστικό κύμα ::eusa_wall:: Υστερα από μισή ώρα ψάξιμο και σωρεία ακαταλλήλων φράσεων τα βρήκα όλα εκτός από ένα. Τα ασφάλισα πάνω σε blue tack και τα ετοιμάζω για βάψιμο.
(Image removed from quote.)

Λέω να τα κάνω olive drab, άλλη άποψη; Επίσης να ρωτήσω, τι χρώμα έχουν τα χαρτοκιβώτια με MRE (Meals Ready to Eat);

Να σας ευχαριστήσω όλους για τις απόψεις-συμβουλές-ενθάρρυνση. Συνεχίζω ακάθεκτος...

Απο ποιό μέρος της αγελάδας είναι το τμήμα αυτό? :lol: :lol: ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ( φωνάζω διότι αμα τσατηστεί ο κοντογ , δέν ακούει  ::glossa:: )
Καλό θα είναι να ηχομονώσεις το εργαστήριό σου, για να μήν ταράζεις την υσηχία των γειτόνων σου με τα φτερνίσματά σου  ::glossa:: ::glossa::

Πέραν της πλακώς, τα πάς φανταστηκά. Χαρά στην υπομονή σου φίλε μου  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος Κωστας Τσιγαριδας

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: farwest
« Απάντηση #138 στις: Φεβρουαρίου 24, 2008, 03:47:26 μμ »
 Δωσε καργα  ::mastigoma:: ::mastigoma:: ::mastigoma:: 

Εδω που τα λεμε τι 1/35 τι 1/72 ...το μαστιγωμα δεν αλλαζει.
Καλη συνεχεια Γιωργο. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #139 στις: Φεβρουαρίου 24, 2008, 03:53:18 μμ »
Απο ποιό μέρος της αγελάδας είναι το τμήμα αυτό? :lol: :lol:
Αυτό είναι το λεγόμενο κιλότο :!: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #140 στις: Φεβρουαρίου 24, 2008, 04:30:25 μμ »
Ααααα! Τώρα κατάλαβα γιατί οι γυναίκες φοράνε....
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #141 στις: Φεβρουαρίου 24, 2008, 09:01:08 μμ »
Οδεύουμε προς το τέλος σιγά σιγά. Πάνω που τέλειωνα έμαθα πως ο Liverpool είναι αρρωστούλης και αποφάσισα, μιας και δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να του στείλω την [wiki=]Angelina Jolie[/wiki] για νοσοκόμα, να του απαλύνω τον πόνο αφιερώνοντάς του αυτό το μοντέλο και τι καλύτερο για τον Στέλιο να βάλω στο μοντελάκι και μία σημαία της Liverpool. Αποφάσισα λοιπόν πως το πλήρωμα ήταν από το Merseyside και φυσικά οπαδοί της Liverpool οπότε πάμε για τη σημαία.

Βρήκα λοιπόν το σήμα της ομάδας από το wikipedia, το πέρασα στο Corel και το τύπωσα με ύψος 7mm σε πολλά αντίτυπα πάνω σε διαφανές χαρτί χαλκομανίας της Expert Choice.

Προσπάθεια πρώτη λοιπόν, να κολήσω τη χαλκομανία πάνω σε χαρτί μουσκεμένο σε ατλακόλ. Ιδού και το αποτέλεσμα:

αλλά δυστυχώς η χαλκομανία δεν κολλάει με τίποτα πάνω στο χαρτί. Προσπάθεια δεύτερη και επιστράτευση της παρκετίνης με την οποία μουσκεύτηκε το χαρτί...

...αλλά και πάλι αποτυχία :(

Σχέδιο δεύτερο, σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω το ίδιο το φιλμ της χαλκομανίας σα σημαία και να το ψεκάσω από την πίσω πλευρά λευκό. Αρχικά πήγε καλά...

...αλλά στη συνέχεια ήταν αδύνατο να χειριστώ το πάνλεπτο φιλμ χωρίς να το καταστρέψω ::eusa_wall::

Οπότε, πάμε πάλι, da capo. Πήρα ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και το έβαψα άσπρο με hycote.

Κόλλησα πάνω τη χαλκομανία, την πέρασα όλη τη γνωστή διαδικασία των βελτιωτικών και στο τέλος παρκετίνη. Αφού άφησα μία ώρα να στεγνώσει την έκοψα στις διαστάσεις που ήθελα και την κόλλησα με Uhu στο πίσω μέρος του πύργου, ο οποίος στο τελικό μοντέλο θα είναι στραμένος 30ο δεξιά.

Τώρα περιμένω να τραβήξει εντελώς η κόλλα (θέλει 4-5 ώρες) και να την κάνω με τη βοήθεια της λαβίδας να κυματίζει.
Στέλιο περαστικά! Ελπίζω να σου έφιαξα κάπως τη διάθεση...

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #142 στις: Φεβρουαρίου 24, 2008, 09:38:48 μμ »
Εχω μία ερώτηση, από όσα ξέρω, και δεν είναι πολλά, το παρακάτω κόκκινο σήμα με τον πόντικα δεν είναι το σήμα των ποντικών της ερήμου (8η Στρατιά); Η Revell αναφέρει οτι το άρμα ανήκει στο Queen's Royal Dragon Guards. Είναι σωστό :?:

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #143 στις: Φεβρουαρίου 24, 2008, 10:28:17 μμ »
Αποφάσισα λοιπόν πως το πλήρωμα ήταν από το Merseyside και φυσικά οπαδοί της Liverpool οπότε πάμε για τη σημαία.

[wiki=http://en.wikipedia.org/wiki/Poor_Scouser_Tommy]Poor Scouser Tommy[/wiki]... :mrgreen:

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=9494701

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #144 στις: Φεβρουαρίου 24, 2008, 10:34:51 μμ »
Μπράβο ρε Γιώργη!!
Κουκλί είναι,και φοβερή η ιδέα με την σημαία! ::glossa::
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #145 στις: Φεβρουαρίου 24, 2008, 10:44:51 μμ »
Αποφάσισα λοιπόν πως το πλήρωμα ήταν από το Merseyside και φυσικά οπαδοί της Liverpool οπότε πάμε για τη σημαία.

[wiki=http://en.wikipedia.org/wiki/Poor_Scouser_Tommy]Poor Scouser Tommy[/wiki]... :mrgreen:
::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Μπράβο ρε Γιώργη!!
Κουκλί είναι,και φοβερή η ιδέα με την σημαία! ::glossa::
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ :oops:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #146 στις: Φεβρουαρίου 24, 2008, 10:52:45 μμ »
κρίμα που δεν είναι μέσα ο διπλά άρρωστος (πυρετός + Liverpool) να δει τα καμώματά σου Γιώργο
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #147 στις: Φεβρουαρίου 24, 2008, 10:57:09 μμ »
κουράγιο  ::icon_thumright:: και κοντεύεις.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
για τη "σημαία" γιατι δεν δοκιμασες με λεπτό αλουμινόφυλλο αντι για χαρτί ?
κάνει και διατηρεί ευκολότερα οιαδήποτε πτύχωση, κυματισμό κλπ.
βάφεται στο επιθυμητό χρώμα και η χαλκομανία μετά είναι εύκολη υπόθεση , ανάμεσα σε δυο νωπά στρώματα παρκετίνης .
θες λεπτομέρειες?
για το jerboa που ρώτησες, απο τον 1ο πόλεμο του κόλπου ('91), όντως το χρησιμοποιεί ως έμβλημα η εν λόγω μονάδα.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #148 στις: Φεβρουαρίου 24, 2008, 11:12:55 μμ »
κρίμα που δεν είναι μέσα ο διπλά άρρωστος (πυρετός + Liverpool) να δει τα καμώματά σου Γιώργο
 ::salut::
Διπλά άρρωστος :shock: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Φίλιππε, χαίρομαι που σου άρεσε :wink:

κουράγιο  ::icon_thumright:: και κοντεύεις.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
για τη "σημαία" γιατι δεν δοκιμασες με λεπτό αλουμινόφυλλο αντι για χαρτί ?
κάνει και διατηρεί ευκολότερα οιαδήποτε πτύχωση, κυματισμό κλπ.
βάφεται στο επιθυμητό χρώμα και η χαλκομανία μετά είναι εύκολη υπόθεση , ανάμεσα σε δυο νωπά στρώματα παρκετίνης .
Μα τελικά εκεί κατέληξα! Απλά έκανα έκανα γνωσιολογικό ταξίδι στα άδυτα της ερωτικής βωμολοχίας και έφτασα στο αλουμινόχαρτο. Τώρα θα μου πεις γιατί δε ρώτησα από την αρχή; Η απάντηση είναι Alzheimer, αυστριακός γιατρός αν θυμάμαι καλά, Franz το μικρό του...

για το jerboa που ρώτησες, απο τον 1ο πόλεμο του κόλπου ('91), όντως το χρησιμοποιεί ως έμβλημα η εν λόγω μονάδα.
Σ.Σ.
Σταύρο ευχαριστώ ::proskino::
Jerboa το λένε; Μου έφαγε πολύ ώρα για να βρώ κάτι για το ρημαδοπόντικο και με μπέρδεψε γιατί από τα 30 περίπου είδη μόνο 2 βρήκα, το [wiki=]Jaculus jaculus[/wiki] και το [wiki=]Jaculus orientalis[/wiki] που ζούνε στην Β, Αφρική, όλα τα άλλα είναι Ασία. Πάντως στο σουλούπι το Jaculus jaculus είναι φτυστό με το σήμα στο άρμα.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #149 στις: Φεβρουαρίου 25, 2008, 05:06:29 πμ »
Γιώργο φίλε  :shock: :shock: :shock: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ μοντέλο  :shock: :shock: :shock:  Η ιδέα της σημαίας πάρα πολύ καλή  ::icon_thumright:: "δίνει" άλλο "αέρα" στο μοντέλο, ξέρεις μια προσωπική πινελιά  ::icon_thumright::  Πάρα πολύ ωραία και τα κουτιά που έκανες <--- 1/72  :shock: :shock:
 Όσο για το ποντικάκι η κοινή του ονομασία είναι ποντικός-καγκουρό της ερήμου  :wink:

Tags: challenger