Καλησπέρα

Βάζω κάποιο υλικό που έχω για το project.
(Για λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε συννεφάκια αν κάνετε hover σε εικόνα.)
[desc=Σχεδιάστηκαν τα decals για την 337 Λάρισας και εκτυπώθηκαν στα 300dpi.Στα RAM έγιναν μικρές αλλαγές σε μερικά σημεία.Η Εκτύπωση έγινε με επιτυχεία & φανταστική λεπτομέρεια.]

[/desc]
[desc=Το φιλμ δυστυχώς όμως είναι αρκετά εμφανές.Έτσι έγινε reset. (Η πρώτη προσπάθεια έγινε χωρίς χρήση βελτιωτικού,μιας και το mr mark softer το λιώνει..]

[/desc]
2nd Try

[desc=Περιμετρικό κόψιμο και χρήση setter της microscale.To ένα από τα 2 φαντασματάκια κόπηκε λίγο άσχημα...]

[/desc]

Κουτσα στραβά και με λίγο νεράκι μαζι με το setter, πατημα με χαρτοπετσέτα προχώρησα και με τα υπόλοιπα.
Αν εχει silvering βάζω ελάχιστο Sol και προσεύχομαι να μη τσαλακαωσει και μεινει ετσι.
[desc=Tα ψεκασμένα με αερογράφο decal είναι λίγο ασπριδερά (από το οινόπνευμα που αρρεώθηκε το Liquid decal film). Ελπίζω μετά το βερνίκι να στρώσουν.]

[/desc]

Δεν είμαι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα.Αν είχα καλύτερο χαρτί ή έστω το laser vesrion της σειράς (δε φέρνει κανείς εδώ στα μαγαζιά) ίσως είχα καλύτερα αποτελέσματα ( έχω laser εκτυπωτή).
Τα βελτιωτικά για χαλκομανίες συμφωνα με τη δράση τους τα κατατάσω σε αυτη τη σειρά:
microscale set - microscale sol - mr mark softer
πιο ήπια δράση<---------------------------------------------------------------->πιο ισχυρή δράση

edit
το φαντασματάκι της 337 σχεδιαστηκε από εμένα κουβαλώντας GBU