Ευχαριστώ για τη βοήθεια Γιώργο συμφωνώ σχεδόν με όλα όσα λες οπότε να κοιτάξω κάτι σε σκούρο τι βγαίνει. (καλά για Digi ή κάτι Psyco εννοείται

)
Έχω ήδη κάνει στο photoshop κάποια Anti-Satellite pattern schemes χωρίς να ξέρω αν αξίζουν έστω για What if.
Όσο για τη βαφή σα χρώμα νομίζω κάνεις λάθος.Έχεις διαβάσει κάπου οτι το μαύρο χρώμα βοηθούσε? Το υλικό των R.Α.Μ είναι που κάνει τη δουλειά όσο αφορά την επιφάνεια του αφους για τη Stealth του ιδιότητα (δε μιλάω για τα υπόλοιπα, γωνίες προβολής επιφανειών κτλπ)
Όλο το αεροσκάφος είναι καλυμμένο με ειδική αυτοκόλλητη επιφάνεια που κόβουν-"ραβουν" κάθε φορά για το άνοιγμα των panels.Κάπου είχα διαβάσει ότι μερικές φορές από την υγρασία μαζί με το χώμα που έπιανε στην επιφάνεια χαλούσε την ιδιότητα του R.A.M. έτσι αναγκαζόταν να τα έχουν πεντακάθαρα πριν απο τις αποστολές.Και όπου χαλούσε το R.A.M το άλλαζαν με καινούργιο ιδίως πίσω στα tail wings που αμαuρίζονται

από το exchaust
Για το σκηνικό στη Σερβία εχω διαβάσει έτσι ακριβώς έγινε, είχανε τα ίδια routes. Plus ότι όταν ανοίγουν οι bomb bays είναι ανιχνεύσιμο.Αλλα αυτό με τις κάμερες δε το άκουσα,τι έγινε?.Κάτι είχα ακούσει για ρυθμίσεις στα radar τους.
Όσο αφορά τα οπλικά του συστήματα και συγκεκριμένα τις GBU με τις κάμερες νυχτερινής λήψης και το laser για στόχαστρο μας παραπέμπει σε νυχτερινές αποστολές.Σωστός.ʼραγε αυτά τα συστήματα δουλεύουν εξίσου καλά και τη μέρα?