....η κατασταση οσον αφορα την μοντελιστικη διαθεση του τελευταιου καιρου εμπεριεχεται στο εξης...
...''ειπανε του τρελου να χε... και αυτος εκατσε και ξεκωλ.....''

...μετα την ολοκληρωση των GIGANT και ''WICK''...με των οποιων την θεματολογια ημουν ασχετος...ειπα να ασχοληθω με κατι στο οποιο ειμαι εντελως ασχετος επισης...ιαπωνικο α/φ ΒΠΠ....
......το συγκεκριμενο κιτ αποκτηθηκε απο το τεραστιο αποθεμα του mastora(που πρεπει να επαρκει για 1-2 αεροπλανοφορα.....).στα ματια τα δικα μου το 48αρι της ΗASEGAWA ειναι απλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ......ειδικα το εσωτερικο ειναι...ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ....ειναι βεβαια και ο τυπος του α/φ(τριθεσιο βομβαρδιστικο τορπιλοπλανο)....που λογικο ειναι να διαθετει τοσα προσοντα.....
.....ας ξεκινησω λοιπον με τις πρωτες ερωτησεις......(που εισαι gkontooooooog...?)
....αυτες αφορουν καταρχην τον χρωματισμο......θα ηθελα να μαθω (γιατι οσο και αν εψαξα για τα συγκεκριμενα) συμπερασμα δεν εβγαλα......σε τι κωδικους(ΗUMBROL κατα προτιμιση) αντιστοιχουν τα κατωθι....
1.cockpit colour(nakajima)...?...(εχω δει και κατασκευες με μια περιεργη αποχρωση του κιτρινου...ισχυει?
2.earth..?
3.cowling colour..?
4.ijn green(nakajima)..?
...ακολουθουν φωτο απο το κιτ