Αποστολέας Θέμα: Σκιάσεις στο δέρμα  (Αναγνώστηκε 829 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος junior

• Scale 1/144
  • *
Σκιάσεις στο δέρμα
« στις: Ιανουαρίου 28, 2008, 09:24:54 μμ »
Μπόρει να μου κανείς πώς γίνονται οι σκιάσεις στο δέρμα στα ρούχα κ.τ.λ. :?: :?:

Έχω δοκιμάσει να σκιάσω αλλά φαινόταν οι πινελιές.

ʼλλη φορά σκίασα και για να μην φαίνονταν οι πινελιές το πέρασα με στεγνό πινέλο το βασικό χρώμα .
το αποτέλεσμα δεν ήταν άσχιμο ούτε ρελιστικό :roll:

είμαι μικρός ακόμα!!!

Αποσυνδεδεμένος miniature-art

• Scale 1/144
  • *
Απ: Σκιάσεις στο δέρμα
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 04, 2008, 10:31:46 πμ »
Μπόρει να μου κανείς πώς γίνονται οι σκιάσεις στο δέρμα στα ρούχα κ.τ.λ. :?: :?:

ʼλλη φορά σκίασα και για να μην φαίνονταν οι πινελιές το πέρασα με στεγνό πινέλο το βασικό χρώμα .

ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΚΡΙΛΙΚΑ ΧΡΩΑΜΤΑ ΤΟΤΕ ΤΗΑ ΠΡΟΤΙΜΙΣΕΙΣ ΠΟΛΙ ΑΡΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΕΡΙΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΝΕΛΟ ΤΗΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΧΕΙΣ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΠΡΙΝ ΒΑΨΕΙΣ.  ΤΗΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΠΑΝς ΠΡΟΣ ΚΑΤς.ΑΦΟΘ ΣΤΕΓΝςΣΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΕΡΙΑ,ΕΓς ΚΑΝΩ 8-10
DHMHTRIS

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: Σκιάσεις στο δέρμα
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 04, 2008, 10:39:10 πμ »

ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΚΡΙΛΙΚΑ ΧΡΩΑΜΤΑ ΤΟΤΕ ΤΗΑ ΠΡΟΤΙΜΙΣΕΙΣ ΠΟΛΙ ΑΡΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΕΡΙΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΝΕΛΟ ΤΗΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΧΕΙΣ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΠΡΙΝ ΒΑΨΕΙΣ.  ΤΗΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΠΑΝς ΠΡΟΣ ΚΑΤς.ΑΦΟΘ ΣΤΕΓΝςΣΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΕΡΙΑ,ΕΓς ΚΑΝΩ 8-10
Kαλημέρα και καλωσόρισες φίλε μου!
Θα σε παρακαλέσω μόνο να προσέξεις την γραφή σου και να χρησιμοποιείς μικρούς χαρακτήρες!  :wink:
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Tags: