Αποστολέας Θέμα: ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ - ΚΙΤ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ  (Αναγνώστηκε 139886 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος B737Mech

• Λέων - IPMS 1393
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Back in Greece!
Απ: ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ - ΚΙΤ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ
« Απάντηση #525 στις: Ιουνίου 17, 2025, 02:08:36 μμ »
Δεν το βλέπω να μας κάνει την τιμή για AUP.
Αν παρατηρήσετε και με τα Superhornet που έχει βγάλει, δεν παρεκτρέπεται από τα αρχικά της σχέδια βάζοντας τελείως διαφορετικές παραλλαγές.
Με το Terminator δεν έκανε και πολλά όσον αφορά τις χαλκομανίες. Από Hill Gray σε Hill Gray πήγε.
Απέφυγε εντέχνως να βάλει τη SEA με τα ένα εκατομμύριο stencils, οπότε πιστεύω πως θα κάνει το ίδιο και με την ghost.

Πάντως όσον αφορά το θέμα AUP είμαστε καλυμμένοι με το σετ μετατροπής του Ορέστη και με τις χαλκομανίες που έχουμε επιλογές μεταξύ Procal Decals & Zeus Projects.
Προσωπική άποψη είναι πως θα προτιμούσα Meng με τα παραπάνω αντί του ΖΜ early με την πρώτη μετατροπή, για τους λόγους που έγραψα προηγουμένως στο θέμα αυτό.
Δυστυχώς/ευτυχώς δεν ξέρω ακόμα, έχω ξενερώσει τελείως με το μέγεθος δουλειάς που έχω να κάνω για να γίνει το ΖΜ AUP. Τώρα όμως είναι αργά. Έχω επενδύσει πολλά σε αυτό το κιτ σε aftermarket, οπότε θα κάτσω να τα φάω. 

Αποσυνδεδεμένος stratuono

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #526 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2025, 11:51:14 πμ »
Καλησπέρα και από εμένα,

Και η δικη μου ερώτηση έχει να κανει με Phantom, στην άλλη όμως κλίμακα ,την 1/72.

Συγκεκριμένα, έχοντας πιάσει στα χερια μου ενα F-2B της Fine Molds και όντας εντυπωσιασμένος από το engineering και εφαρμογή του kit, σκέφτομαι να επενδύσω σε τουλάχιστον 2 κομμάτια για ελληνικά AUP φυσικά .Ένα το "flanker" και ενα aup με ghost.

Ποιο όμως είναι το πιο σωστο για βάση για ελληνικο AUP μιας και εχει αρκετά boxing?

Αποσυνδεδεμένος Αντώνιος Νεκτάριος

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #527 στις: Οκτωβρίου 22, 2025, 11:49:18 μμ »
Θα βγάλει τώρα η finemolds ένα f-4 e στην 1/72 late model με tiseo. Για ελληνικό κάνει μια χαρά αλλά πρέπει να βρεις βελτιωτικά αν θες AUP. Αν δεν θες να μπλέξεις με βελτιωτικά,  κάνε το όπως ήταν στα τέλη του 90 με ghost και TISEO πριν αναβαθμιστεί

Αποσυνδεδεμένος Scrat

• Τρελοκαμπέρος!
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Road to nowhere, leads to me!
« Απάντηση #528 στις: Οκτωβρίου 25, 2025, 09:34:33 μμ »
Το  Italeri  F-4E/F Phantom II 1448 που γίνεται ελληνικογερμανικτούρκικο είναι αυτό που λέτε; Αυτό με την  aup έκδοση έτσι;
Είτε είναι ένα απλό f-4e ii χωρίς πολλές πολλές λεπτομέρειες;

https://www.google.com/search?q=Italeri+Italeri+1448+F-4E%2FF+Phantom+II&client=firefox-b-d&sca_esv=97b248963fd07e50&ei=YRj9aJniAuOP7NYPtv7l4Ac&ved=0ahUKEwjZlvvp_r-QAxXjB9sEHTZ_GXwQ4dUDCBA&oq=Italeri+Italeri+1448+F-4E%2FF+Phantom+II&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiJkl0YWxlcmkgSXRhbGVyaSAxNDQ4IEYtNEUvRiBQaGFudG9tIElJSABQAFgAcAB4AZABAJgBAKABAKoBALgBDMgBAJgCAKACAJgDAJIHAKAHALIHALgHAMIHAMgHAA&sclient=gws-wiz-serp

Αποσυνδεδεμένος Scrat

• Τρελοκαμπέρος!
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Road to nowhere, leads to me!
« Απάντηση #529 στις: Ιανουαρίου 11, 2026, 08:20:58 μμ »
βγήκε και αυτό, τώρα τον Ιανουάριο:
 8)
https://www.scalemates.com/kits/meng-model-ls-021-f-4e-aup-phantom-ii--1687587
Κατασκευάστε υπέυθυνα.

Tags: haf Kinetic barak