Αποστολέας Θέμα: "Κλεισιμο σε παστελ"  (Αναγνώστηκε 5462 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Απ: "Κλεισιμο σε παστελ"
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 04, 2008, 04:15:02 μμ »
Θεωρώ το να μην φιξάρεις το μοντέλο σου είναι ημίμετρο,μιας και έτσι θα υπάρξει πρόβλημα μα με την σκόνη μετά από κάποιο καιρό...
Σταύρο,αλήθεια τι κάνεις εσύ στο συγκεκριμένο θέμα?
Και δεν είναι μόνο η σκόνη,είναι και το καυσαέριο που σε συνδυασμός με καπνιστές στο σπίτι,την σκόνη και πιθανή υγρασία,μάλλον δεν χρειάζεται μόνο πινέλο για ξεσκόνισμα...
Γιώργο, δεν φιξάρω, διότι θεωρώ ότι αλλάζει ή αλοιώνεται το εφέ του παστέλ με το φιξάρισμα.
Για τα υπόλοιπα, φυλάω πάντα τα μοντέλα σε βιτρίνες. Καλές, κακές, κυριλέ, πρόχειρες, άντε καμιά κούτα (κλειστή), αλλά πάντα όσο γίνεται προστατευμένα απο σκόνες κλπ.
Στο σπίτι έχω και 4-5 μοντέλα "ανοικτά" (2 αεροπλάνα και 3 άρματικά) που σκονίζονται ελέυθερα και κάθε τόσο καθαρίζονται στο ...ντους.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος junior

• Scale 1/144
  • *
Απ: "Κλεισιμο σε παστελ"
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 20, 2008, 05:11:59 μμ »
Δεν ξέρω τι να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ::salut:: ::salut:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::admin_power:: ::admin_power:: ::admin_power:: ::tanzen_009:: ::kryoo:: ::iconairforce:: ::tv:: ::tv:: ::Love_301:: ::parbrud:: ::M249SAW:: ::M16:: ::MP5:: ::sterb121:: ::sterb243:: ::Guillotine:: ::ketten_006:: ::lovemodel:: ::talking_smilie:: ::icon_antegeia:: ::geiasou:: ::welcome_model:: ::helpsos:: ::gathering:: ::oops:: ::sorry:: ::thanks_smilie:: ::please:: ::thanx:: ::offtopic:: ::ontopic:: ::101:: ::good_job_smilie:: ::spam_smilie:: ::locked:: ::computer_020:: ::avgreekflag5pn:: ::alarm:: ::gift:: ::icontomcat:: ::webmaster:: ::stop:: ::checklist:: ::pin:: ::fahr01:: ::fahr09:: ::fahr39:: ::armee_smilies120:: ::biker:: ::planeemoticon:: ::armee_smilies121::
είμαι μικρός ακόμα!!!

Tags: pastel ΠΑΣΤΕΛ