0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιώργο κανένα κιτ του LEO2 δεν γίνεται HEL. Αν περιμένεις λίγο θα βγει μετατροπή...
Έχεις κάτι υπ'όψιν? Ξέρεις πόσο θα αργήσει γιατί έχω το σουηδικό της Hobby Boss
Ξέρω ότι ετοιμάζει τη μετατροπή η Slingshot models (Ελληνική εταιρία, έχει βγάλει και τη μετατροπή για MOLF). Περισσότερες λεπτομέρειες και πότε θα είναι έτοιμη λογικά θα μας πει ο ίδιος ο Mr Slingshot, μόλις διαβάσει τη συζήτηση.
Κάνει για Ελληνικό.Στις οδηγίες όμως υπάρχει ένα λάθος.Δεν πρέπει να μπουν τα πτύα σταθεροποίησης στο πίσω μέρος.
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά πλέον υπάρχει και το Leopard 2Α4 από την Meng. Κάνει για ελληνικό? Από τα reviews φαίνεται ότι είναι καλύτερο από τον ανταγωνισμό!
To Dragon 3544 αλλά με cupola Chrysler, της Slinshot models.Για Μ48Α5 θα περιμένεις λίγο να βγάλει η Dragon ή θα πάρεις το 3544 της ίδιας και τα κομμάτια από το academy. Όπως έκανα εγώ εδώ: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,30106.0.html
Για Μ48Α3 ποιο κιτ ειναι κατάλληλο για ελληνικό της ΤΑΜΙΥΑ ή της Dragon #3544 ή #3546 ή μήπως υπάρχει κάτι άλλο?Επίσης για ελληνικό Μ-48Α5 υπάρχει κάποιο κιτ στη αγορά μετά από την κατάργηση του Μ48Α5Κ της ACADEMY?