Καλησπέρα σας...Μετά απο πολύ καιρό απουσίας αποφάσισα να ποστάρω το νέο μου μοντέλο που δεν είναι άλλο απο το αγαπημένο μου Mirage F1CG της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Η Αγορά του μοντέλου έγινε με την παραλαβή των πρώτων κομματιών στο κατάστημα του κ. "Κ".

Με την αγόρά πέσανε και οι πρώτες παραγγελίες βελτιωτικών καθώς και με το να ζαλίσω εσάς

για το που μπορώ να βρω βελτιωτικά πέρα από την NEOMEGA που είναι και το βασικό πακέτο για βελτίωση του αφούς.
Η αγορά του πιλοτηρίου έγινε απο
http://www.neomega-resin.com/mirage.htm <--- ΕΔΩ!!!

Η Διαδικασία παραλαβής βέβαια ήταν πάρα πάρα πολύ δύσκολη μιας και η επικοινωνία μου με την εταιρία και η όλη συνεννόηση μαζί τους ήταν απο κάποιο σημείο και μετά κουραστική! Με παράταση στην ημερομηνία αποστολής του δέματος ή με το να μην απαντάνε καθόλου....
Με το πέρας 2 μηνών κατάφερα να παραλάβω το σετ που πραγματικά όποιος επιθυμεί να κατασκευάσει το F1 ΠΡΕΠΕΙ να το πάρει.

Ξεκίνησα λοιπόν με ένα απλό βάψιμο μαύρου χρώματος του πιτ και μετά με λεπτό πινέλο ξεκίνησα να βάφω τα πάνελς του πάντα με βάση φωτογραφικό υλικό!

Το μοντέλο θα σας το παρουσιάσω σταδιακά...Είναι τελειωμένο απλά θα ήθελα να λέω και κάποια πράγματα για τα στάδια συναρμολόγισης του!

ΤΕΛΟΣ το συγκεκριμένο ΑΦΟΣ είναι ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στον Υποσμηναγό Νικόλαο Σιαλμά που σκοτώθηκε κοντά στον ʼγιο Ευστράτιο κατά τη διάρκεια αποστολής αναχαιτίσεως τουρκικών αεροσκαφών, χειριζόμενος αεροσκάφος F-1CG της 342 στις 18 Ιουνίου 1992 με το αφός υπό αριθμό 116.