Αποστολέας Θέμα: Lethal Pair, F-16C/D Block52+ 1:48  (Αναγνώστηκε 3160 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: Lethal Pair, F-16C/D blk52+ 1:48
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 23, 2008, 10:33:56 πμ »
Φίλοι μου βρίσκομαι στο στάδιο που προσπαθώ να φυτέψω το κοκπιτ της Aires ...............! 

Μετα απο μαθηματα Μηχανικης για την κατυασκευη γεφυρων ο Λεκκας θα μας κανει και μαθηματα Κηπουρικης για το πωες να φυτευουμε κοκπιτι......και μετα εμας απο αυτα που θα δουμε!!!!!!

::icon_thumright::
:D :D :D :D
Γιάννο,μόλις το φυτέψεις και αρχίσουν να μεγαλώνουν τα κοκπιτάκια,κόψε μου καναδυό άγουρα για τα 72άρια μου!!  :mrgreen: ::glossa::
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ

• at Ormond VOR, radial 260, 3500ft...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Daytona Beach
  • Παντέλας
    • http://www.airclub-larissa.gr
Απ: Lethal Pair, F-16C/D blk52+ 1:48
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 26, 2008, 12:36:42 πμ »
Φίλοι μου βρίσκομαι στο στάδιο που προσπαθώ να φυτέψω το κοκπιτ της Aires στον μικρό χώρο που δίνει η Hasegawa και έχουν παρουσιαστεί ένα σωρό προβλήματα! Το βράδυ ίσως έχω καταφέρει να κάνω κάτι για να πάρετε μια γεύση από την όλη διαδικασία. Πάντως έχω ακούσει και από άλλους για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν με το συγκεκριμένο πάντρεμα και μάλιστα κάποιοι έχουν παρατήσει την κατασκευή επειδή δεν χορούσε το σετ της Aires! 
Γιάννη παρόμοιο πρόβλημα είχα εντοπίσει και στο cockpit για το F-4E της ίδιας εταιρείας... Τελικά το στούμπωσα με 1000 ζόρια με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το ξεκολλήσω και χάλασα ένα όλόκληρο μοντέλο...  :cry: :cry:

Tags: