Και τα 4 σου είναι κουκλιά Κούκλε , μπράβο σου.
Eυχαρηστω πολυ, για τα σχολια σου, να σαι καλά.
Αλέξη να μεταφέρεις και από μέρους μου τα συγχαρητήριά μου στον Παναγιώτη για τις καταπληκτικές δουλειές του...

Επίσης να του πεις ότι είναι ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ που έχει τέτοιο δάσκαλο δίπλα του και μαθαίνει πράγματα που άλλοι μοντελιστές μπορεί και να μη μάθουν ποτέ!!!
ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Σε ευχαριστω Παναγιωτη, αλλα το "τυχερός" ειναι μια πικρη ιστορια. Κατσε διπλα του και θα καταλαβεις οτι το τυχερός ειναι σκετη ΠΙΚΡΑ!!!
Εξαιρετικά μοντέλα

Ευχαριστω 117tacan
Μπράβο Παναγιώτη για τις όμορφες κατασκευές σου
.
Ο Αλέξης είναι ο πλέον πια ειδικός για να σου δείξει τα μυστικά του μοντελισμού
.
Πολύ όμορφη προσπάθεια και η κατασκευή του C-130J
που με χαροποιεί ιδιαίτερα
που βοήθησα και εγώ με το δικό μου project ( Θέλω να δώ που θα το βάλεις 
).
Συγχαρητήρια και πάλι και καλές επόμενες κατασκευές. 
Σε ευχαρηστω πολυ Γιαννη, με τιμανε τα σχολια σου. Δεν σου κρυβω οτι το ρουφηξα κυριολεκτικά το άρθρο σου, αλλα δεν θεωρουσα τον εαυτό μου ικανό να πλησιασω ουτε καν σαν επιλογη Ελληνικου το δικο σου. Η ουσια ειναι οτι με βοηθησες αφανταστα!
Φοβερος!!!!!!!!!!!!!!Εντυπωσιακοτατα μοντελα!!!!!
Μπραβο Συνωνοματε!!! Εσκισες!!!!!!
Ειδικα αυτο το C-130J ειναι....ΤΡΕΛΛΑ!
Εχεις και πολυ καλο Δασκαλο!Τοπ στο ειδος του!!
Α ρε αν τον ειχα Χαλκιδα να δεις...σε ησυχια δεν θα τον αφηνα!!!!

Παναγιωτη, τα παραλές. Ο Αλεξης λεει οτι ειναι για τα μπαζα ακομα, τα μοντελα και δεν εφτασε ο καιρός για ονομασω τον εαυτό μου μοντελιστη.
Στην εκπαιδευση ειμαι....και πραγματικά δεν θα ηθελες να τον εχεις στη Χαλκιδα. Θα τον εδιωχνες πισω.
Εξαιρετικα ειδικα με το P47 στραβωθηκα φοβερη δουλεια με τα ACLAD(αληθεια ποια αποχρωση ειναι?) αλλα και το SBD τζιτζι! Αλλα ετσι ειναι με οποιον δασκαλο καθησεις λενε...

Ευχαρηστω πολυ για τα καλά σου λογια. Να σου πω για τα Αλκλαντ δεν ξερω, διοτι ο Αλεξης εκανε κατι αναμειξεις και στην αρχη με εβαλε να το βαψω με ματ και μετά σε καποια σημεια με γυαλιστερο μαυρο. Καλυτερα ρωτα τον ιδιο. Μη σε καψω. Εγω το μονο που του ειπα ειναι οτι το θελω σαν καινουργιο, Δεν το ηθελα με φθορες. Εκπαιδευση θα ξανακανω μονος μου στο Β-17 που ετοιμαζω.
Mπράβο Κούκλε

Αντε και κανά αρματάκι (σιγά μην σε αφήσει ο "Δράκος" του νησιού, αλλά λέμε τώρα) 
Αρμα εφτιαξα και ηταν βασηκα το πρωτο μου μοντελο πριν πιασω αεροπλανα. Αν δεν ειχα φτιαξει αρμα, δεν θα ξεκινουσα ποτε το μοντελισμο.
Δεν μου αρεσουν πια, και προτιμω τα ελικοφορα. και ειδικά την 1/32.
Ευχαριστω για τα λογια σου.!
Παναγιωτη,μπραβο κι απο μενα,απο τοσο νωρις τετοια αποτελεσματα,τι μας περιμενει στο μελλον αραγε ?
Παντως,μια και δουλευεις τετοιες κλιμακες και πιανουν τα χερια σου,κοψε το ΟΟΒ και ξεκοιλιασε δεοντως κανενα κιτ,ετσι αγορινα μου,αντε μην παρει ο γεροδιαολος τον δασκαλο σου... 
Ποτε των ποτων. Ειμαι εκπαιδευομενος και δεν μπορω να ξεκινησω αυτα που κανεται εσεις. Το μονο σιγυρο ειναι οτι θα προσπαθησω να ανεβω Αθηνα στην Εκθεση με ενα μοντελο (το αφησα τελευταιο) με οση καλητερη δουλεια μπορω. Θα δουμε μεχρι ο ...Δρακος να μου δωσει το ππρασινο φως...
Παναγιώτη είσαι πολύ τυχερός ρε φίλε .....
Με μέντορα τον Αλέξη θα γίνεις ΤURBO !!! Ήδη τα πρώτα δείγματα φαίνονται .......
Ευχαριστω πολυ Νικο, αλλα η ψυχη μου τρεμει καθε φορά που ειναι να τον ρωτησω η να του δειξω δουλεια. Αλλα ενταξη καλυτερευω.
Πανέμορφα μοντέλα
Μπράβο και απο εμένα

Ο Ηρακλής βέβαια ειναι.....

Αν δεν ηταν ο κυριος Δοξας.... Ευχαριστω παντως. Δεν ειναι και πολυ καλη δουλεια, αλλα εμαθα πολλα με τον Ηρακλη. Τριψε τριψε, εβαλα ναρθηκα στα δαχτυλα!!!
Πραγματικά όμορφα μοντέλα όλα, το ένα καλύτερο από το άλλο. Μπράβο Παναγιώτη

Μόνη ένσταση η κεραία στο SBD5, αλλά αυτό μπορεί να διορθωθεί και τώρα.
Ακόμα και το αρματικό είναι
αλλά ελπίζω ο Αλέξης να σου δώσει να καταλάβεις ότι το καλό παιχνίδι το κάνεις στα πετούμενα 
Μονο η κεραια ειναι; Εσπασε πριν την φωτογραφηση και την κολλησα προχειρα. Δεν ειμαι ευχαρηστεμνος με το washing αφου επερνα τηλεφωνικές οδηγιες και δεν μου βγηκε καλό. Στο Ρ-47 ομως εμαθα ενα άλλο κολπο πιο ευκολο και τωρα δειχνει πολυ καλητερο.
Ευχαριστω Liverpool
Μπράβο Παναγιώτη, πολύ όμορφα τα μοντέλα και μάλιστα σε μία κλίμακα (1/32) που απαιτεί πολλά.

Αλλά με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.
Προς το παρόν μονο μπινελικια ακουω.!
Ευχαριστω πολυ!