0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ALEX_SSGTi στις Ιανουαρίου 28, 2008, 07:25:32 μμΑν και συνεχίζεις την τακτική της μίας φωτογραφίας, δεν έχω παρά να σου πω πως η φιγούρα είναι φανταστική!!!!!ΔΥΟ σου έχει δώσει ρεεε. Αχάριστε, εεεεεε αχάριστε. Γρηγόρη άντε ρε Γρηγόρη, γρηγορείτε ρε Γρηγόρη...ΥΓ ψιτ, ξέρεις, άρμα φτιάχνεις με φιγούρες εεε, όχι φιγούρες με άρμα
Αν και συνεχίζεις την τακτική της μίας φωτογραφίας, δεν έχω παρά να σου πω πως η φιγούρα είναι φανταστική!!!!!
Ενα μικρό update.. Τελειώνουν και τα πρόσωπα και πάμε ολοταχώς για τον Τίγρη...
ψιτ φιλαράκο στο τελευταίο τεύχος του Steel Masters έχει αφιέρωμα στην "Ουγγαρία 1945" και έχει μερικούς λευκούς "βασιλιάδες" αν θές σου στέλνω copιες
..μετά το King Tiger γιατί με βλέπω να τα παρατάω.. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ξεκινάω επιτελους το King..
Εμένα μου αρέσει αυτός που λές Νικόλα λιγότερο (εχει και κεφάλι Dragon ενω οι αλλοι φοράνε Hornet)..Μου αρέσει περισσότερο ο πρωτος που κουβαλά το panzerfaust.
Παράθεση από: Greg Filos στις Φεβρουαρίου 07, 2008, 11:46:25 μμ..μετά το King Tiger γιατί με βλέπω να τα παρατάω.. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ξεκινάω επιτελους το King.. Καλά που το κατάλαβες και ο ίδιος. ʼντε ντε, γιατί Β. Τίγρη και Τίγρη δεν βλέπουμε. Κατά τα άλλα, πάλι δημιούργησες. Πολύ ωραίες οι φιγούρες με την τρίτη με το λευκό παρκά και το καπέλο με τα γούνινα αυτιά να δίνει ρέστα
...αυτός που λέω εγώ έχει το καλύτερο καπέλο!!!
Επιτέλους!!!!Μετά τις φανταστικές φιγούρες που μου άρεσαν πάρα μα πάρα πολύ, θα ξεκινήσεις τον Τίγρη!!!!!Πάμε και ένα στοιχηματάκι, ότι εγώ θα τελειώσω πρώτος τον δικό μου???Θα τον ξεκινήσω την Κυριακή!
Με τόν Νίνο βάζω..