ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Χαλκομανίες

Ανάγωγες Χαλκομανίες

<< < (2/3) > >>

gkontog:
Σαν τελευταία λύση και ΜΟΝΟ αφού τα παραπάνω έχουν αποτύχει, βάλε με προσοχή και ψιλό πινελάκι υγρή κόλλα Humbrol, προσεκτικά όμως για να πάει μόνο πάνω στη χαλκομανία. Και μετά μην την αγγίξεις για τουλάχιστον 4-5 ώρες.

Αλλά προσοχή: Αποτελεί λύση απελπισίας. Κάτι σαν επίθεση banzai. Πάντως καταφέρνει να στρώσει ακόμα και σήματα της Italeri...

sotiris:

--- Παράθεση από: STEF στις Ιανουαρίου 06, 2008, 11:32:41 πμ ---Καλημέρα,λίγο Μicroscale στην επιφάνεια που είναι να τοποθετηθεί η χαλκομανιά και μια γεναία ποσότητα από πάνω αφού την κεντράρεις και αν παρόλα αυτά το παίζει τσαμπουκάς, 7μέρη καθαρό οινόπνευμα και 1 μέρος ασετόν και θα κοτέψει θέλει δεν θέλει.Ελπίζω να βοήθησα.

--- Τέλος παράθεσης ---
Θα συμφωνησω στν Ντακοτα (φωτο προσεχως) το εθνοσημο στο πλαι της ατρακτου καθοτανε πανω στους μεντεσεδες της πορτας φωρτοσης και δεν επιανε καλα, μολις εβαλα οινοπνευμα με ασετον,εκατσε τελεια

melpas1013:
Εγώ πάντως θα σου πρότεινα(αν μπορείς), να διαθέσεις 15-16EUR να πάρεις τις χαλκομανίες τις Icarus Decals για τον Όλυμπο... Απλά θα κρατήσεις μόνο τα αστέρια από την Hase, και θα βάλεις όλα τα υπόλοιπα από το σετ... Και πάλι όμως θα χρειστείς βελτιωτικό, για να τις φέρεις στη σωστή θέση και να κάτσουν σωστά...

igp:
Συμφωνώ και εγώ για τις Icarus αλλά στο plastimodellismo (μπορεί και στου Καλφάκη νομίζω) δεν τις είχαν. Αν ξέρετε κάπου στο κέντρο που να έχουν διαθεσιμότητα πειτε να πάω να πάρω.

igp:
Όσο για το ασετοινόπνευμα, το χρησιμοποιούσα παλιά αλλά φοβόμουν να το ξαναχρησιμοποιήσω. Με μια δοκιμή χθές τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά.

Α! Να μην ξεχάσω η βλακεία του μοντέλου (ή και δικιά μου :oops:) είναι ότι σύμφωνα με τις οδηγίες τοποθέτησα σωλήνες pitot κτλ και μετά διαπίστωσα ότι πέφτουν από πάνω οι χαλκομανίες χωρίς κάποια πρόβλεψη γι'αυτό. Οπότε πάνε  :( τα σωληνάκια... μετά θα φτιάξω μάλλον δικά μου...
Τέλος πάντων... :?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση